2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok fazla kitabi var siralamasina netten bakip oyle al canim. Bu arada bende okusum bi yerde kafa baski yapiyor diyor. Ciksin.o kafasini nasil.yicemm oyy

Endişelendim ben de canım, inşallah önemli bir şey yoktur, miniğin ufak bir şaka yapmıştır sana :) hiç kalkmadan yat, aklına kötü bir şey getirme. Herşey yoluna girer, Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle.

Bi ara benmde vardida gecti canim. Bel agrisi da zor hani. Simdiden mi uyku duzenin sasti. Zorluyor seni desene. Beni biraksalar 24 saat uyurum. Oyle tatli bi uyku :)
Eşim geç geliyor uyumuş oluyorum gelince uyanıyorum daha sonra uyku yok:))ağrıyor valla.çok kilo aldım ondan mı bilemedim

Keyfiniz bol olsunn canimm masaallah :))) kutlayana saygim var tabi ama bizim.icin normal bir gun canim fark yok bizde.:)
Teşekkür ederiz canım. Ne benim ne de eşimin ailesi uzak şehirlerde olunca biz de böyle günlerde yakın arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz, yeni yılın gelişi bahanesiyle vakit geçirmiş oluyoruz :)
Herkese Mutlu Yıllar bu arada, inşallah 2017; 2016'nın aksine çok daha güzel bir yıl olur, bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Allah Herkese aileleriyle mutlu, huzurlu yıllar

Aminn canim benim insaallah. 2017 bizim icin cok ozel bir yil olacak insaall. Daha guzelgunler hepimizin olsunn

Yok genelde aynı tavrı yapar dedi o yüzden yazdım ben öyle yoksa şuan ki psikoloji ile insan insanı kırmaya müsait konumda tabi ki Allah kolaylik versin ama dedigim gibi büyükler biraz sessiz kalmalı ama küçükler de lütfen istememezlik yapmasınlar gün gelecek ve onları çok arayacağız onlar bizim için bişeyler yapmaya uğraşıyorlar

Dort gozle gece olmasini bekliyorum nol cikolata ve su tuketip uzanicam bakalim

Arkadaslar aranizda sayfamda olanlar var mi?bi Derya yı biliyorum instangramdan takipte başka kimler var merak ettim❤
Bende varım canım :)

Selam kizlar. Bugun kontrole gittik. Oglusumuz olacakmis. Haftayla uyumluymus. 292 grammisiz her sey normalmis. Pipişimizi de gorduk
endless love bizim oglumuzu da ekleyebilirsin canim (ayni resmi 2kez eklemisim)

Eklerim tabiki şu tatlılığa bak ya nasıl da poz vermiş :) Maşallah prensimize

Herkese merhaba. Bugün detaylı ultrasona gittim. Herşey yolundaymis çok şükür, darısı hepinizin başına.

Karında bebeğin toplanması gibi olan sertleşmeyi sordum, normal dedi, 10 dk da bir oluyorsa o zaman sıkıntı dedi. Kasık, karın vs agrilar normal dedi. Stres yapmayın siz de:)

Annem 2 hafta yanımdaydı oda dün gitti aceba çok üzüldüm agladım ondan mı böyle oldu diye düşünüyorum şimdide annem yanımdayken hiç birşey yoktu çünkü,Gerçi anneler yerinden kaldırmıyor sürekli yediriyor içiriyor biz nasıl evladımız dogsa etrafında tur döneceksek,Kaç yaşına gelirsek gelelim annelerde aynı oluyor. Rabbim başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi evlatlarımızıda bize bagışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…