2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynı duygular bence bu cadılar çok nazlı ondan öyle oluyor canım bende aynı durumdayım seninle

Kızlar bebemsi.comda bu muzikli yastiklardan var hosuma gitti
alsakmi ki bizde :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-01-01-27-39.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60
galiba teyzesi oyle olacak tembel kizim benimm. Aminn insaallah cok baska bi duyguymuss.
Bu arada sevgm bi kizima olsaa tmm esimee karsi cok degistm kizamiyorum boylee cocugum gibi sevesim geliyorr. Annelk duygulari yavas yavas yerlesio sanrm :)

Aminnn canimm insaaallh. Hayrli evlatlarimiz olsunn. Olmayanlara nasip olsunn

Gecenin bu saatinde beni aglattin ne kadarda ortak yönümüz varmis burayi surekli takip ediyorum ama yazmiyodum bu mesaji gorupte yazmamk olmadi. Ne kadar da ayni seyleri yasiyoruz benim ailemde 10 saat uzaklikta ve bende 4 yıldır bekliyorum bi bebegim olsun diye cok şükür allahim nasip etti seni o kadar iyi anliyorum ki kontrol günlerini iple cekiyorum evlat gercekten cok baskaymis allah isteyen herkese nasip etsin böyle bi ask yok sağsalim hepimiz kucagimiza aliriz insallah ..yaa surekli aglak durumdayim bu aralar hele o kipirtilarini hisetikce insan bi baska duygulaniyo rabbime sonsuz şükürler..

galiba teyzesi oyle olacak tembel kizim benimm. Aminn insaallah cok baska bi duyguymuss.
Bu arada sevgm bi kizima olsaa tmm esimee karsi cok degistm kizamiyorum boylee cocugum gibi sevesim geliyorr. Annelk duygulari yavas yavas yerlesio sanrm :)
Yemin ediyorum beni anlattin dun esim kocatencere yemegi yere doktu inan hic kizmadim sorun degil temizlerm dedim oyle sasirdiki hayirdir niye hic kizmadin ben evi basima yikarsin diye bekledim dedi senden onemli degil dedim :) hatta bugun gene dedi bana ne sinir kaldi ne bisey cok uysal sevimli bisey oldun dedi cocuguma negatif enerji vermemek icin dedim :) bence mutluluktan icimizde kelebekler ucusuyo o yuzden hicbiseye kizamiyoruz :)

Aynen canim bende aldiklarima bakar bakar aglarim.cok zorluk cektim bebek sahibi olana kadar.buralara gelene kadar insanlar tarafindanda cok yipratildim hersaniye onu hissetmek istiyorum aklimi yitiricem 9 ayim olana kadar.geceleri uyku bile tutmuyo dusunmekten.bide benim kimsemde yok ne akraba ne komsu.bi esim var onun yolunu gozleyip dururum isten gelsede evimde ses olsun diye.acisini bildigim icinde hersabah hergece olmayanlarada nasip olsun diye dua ederim ins kabul olur.

Benden bi tane daha varmış demekki bu dünyada resmen kader ikizim gibi biseysin bilmediğim bi şehirde tek basimayim 1 tane komsum bile yok. Her hissetigimde allahim isteyen herkese nasip et diye dualar ederim.Bi esim var baskada kimsem yok saat 6 gibi gelir isten eve huzur gelir ben bide takintiliyim pimpirikliyim zor bulunca herhalde oyle oluyo ilk zamanalr haftada 1 kontrole gidiyodum acaba yasiyo mu diye hissetmeye baslayinca biraz rahatlar gibi oldum dün asi oldum sanki hareketleri azaldi gibi oturdum iyi bi agaldim bugun masalalh cok hareketli yine agliyorum sevincten bu kez.. yalnizlik gurbetlik ana özlemi hamilelik hormonu sürekli aglak geziyom :) rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı sihhatli alalim yavrularımizi kucagimiza herkes icin bu duam. Iyi geceler canim bundan sonra daha sık yazmaya caliscam gercekten okumak kadar yazmakta iyi geliyomus

Aynen valla sinir yok antidepresan kullaniyo gibiyim gayet sakin relax esime askim artti resmen :))

Aynen valla sinir yok antidepresan kullaniyo gibiyim gayet sakin relax esime askim artti resmen :))
Bi bende yokmus iyi barik:))) hormonlarn esirin olmusum. Arkadasn dedgi gibi lryla leyla geziyorum. Ise gidiyo ne zamn geleck diye gozum kapida:))) ilk evlendgmzde bile boyle degldm:))

Adii neymiss bilmiyorum ama kelebek uctugu kesin :))) gecen diyor niye hic kizmiyosun bana :))) adamda bagisiklk yapms hehe. Bazen sinirlenp sesimi yukseltiyorum. Sonra yne kendimi sakinlestryrum bak diyorum durduk yere cocugum gerildi. Sinirlenip saknlesmem arasinda 1 dk sure yok yani :)))normalde esim saknlestrirdi simdi kendi kendime. Yavrular nelere kadirr

Evet burda yazmak guzel oluyo gercekten mutlulugunu acini paylasiyosun rahatliyo insan.♡

Logusalik doneminde cikaririm ben acisini ama :)))) dedim zaten o doktugun yemegin hesabini 5 ay sonraya erteledim diye

3 lü test yaptıranlar bakabilir mi?
Benim sonuclarımda yüksek risk cıktı 38 de 1 moralim cok bozuk alternatif testleri arastırıyorum simdi harmony prena fln. Ama içimden süpheyi atamıyorum bi türlü sonuc iyi gelse bile binde onbinde 1 ihtimal de olsa o 1 ihtimal hep var diyorum bu sekilde doguma kadar nasıl gecicek. O kadar cok farklı hastalık varmıs ki bilmediğim evlatlarını saglıklı bir sekilde kucagına alanlar o kadar cok sükretmesi gerekiyo ki. Allah korusun meleklerimizi sağlıklı bir sekilde alalım kucağımıza inşallah.

Selam kızlar 19haftalık hamileyim sol kaburgam çok ağrıyor uzun oturunca sırtımda batıyor sizlerde de var mı böyle bir sıkıntı

Korkma canım senin ufaklık başını yada ayağını kaburgana dayamıştır :)
Bizimkisi başını dayamış 1 haftadan fazla oldu dokunamıyorum sol yanım felç gibi eğilirken yatarken de çok zor oluyor pozisyon değişmesini bekleyeceksiniz deri doktor :)

Ben değil ama ablam yaşamıştı bu sorunu. Bebiş kafasını kaburgaya dayamıştı. Burda da endless love yaşıyo aynı sorunu yanlış hatırlamıyorsam.

Evet aynen canım :)

Mutlu yıllar kızlar iyiki varsınız

Mutlu yıllar kuzum Yen'i yıl sana da uğurlu gelir inşallah herşey çok güzel olacak :) sende iyi ki varsın

Seviyorum sizleri canlarım.inşaallah şu psikolojiyi bir an önce atarım.bu arada burayada hala yazıyorum artık hamile Değilim ne kadar doğru oluyor yazmam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…