2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Beril'de çok hoş ekliyorum listeme
Bende toprak,eymen isimlerini çok beğeniyorum erkeklerde...
Eymen yegeninin adı bal yanaklı bi oğlan uff hatırladım ağzımın suyu aktı :) toprak türü tabiat isimleri koymak iyi değilmiş diye duydum yoksa Çınar da güzel. Ben Bartu ismini de beğeniyorum ama çevrem cık diyo

Kızlar bende hissediyorum 2 gündür biseyler ama emin olamıyorum :) karnımı durtuyorum uzandigimda ,gobegimin altında bişey çekiliyor, içimde bisey dönüyor gibi tam tarif edemiyorum bebeğim mı sizce
Aynen de o canım zamanla daha bariz hissedersin dün elini koyan yegenim bile hissetti bizim kuzuyu ımmm çok güzel hareketler bunlar :)

Canim burda 2 li test yaptirilsin diye bir cok ikna edici mesaj yazdim ama 3 lu ve 4 lu testlerin dogruluk payi cok az cikiyor canim. Daha oncede yazmistim, detayli testi yapan docent 4 lu test icin 2 li testin yarisi kadar dogruluk payi var 3 lu test ise en berbatlari demisti. Lutfen kendini uzme.

Prena test yaptırmıştım ben. 10-15 güne çıkıyor. 650€ gibi bir ücreti vardı Antalya'da. Bulunduğun yerde ne kadardır bilemiyorum. Trisomilere ve cinsiyet kromozom anormalilerine bakılıyor. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama imkanın varsa kafanı rahatlatmak için yapabilirsin. Oranlı bir sonuç vermiyor bu test, %99 doğruluk oranında kesin sonuç veriyor.

Ben kolay atlatmam sanmiyorum:)
Sabah uyandığımda haliyle idrara sıkışık uyanıyorum ve idrar torbası dolu olunca da kasıklarıma ağrı basınç yapıyor ve doğruluncaya kadar acı çekiyorum.siz de de oluyor mu acabaa annişkolar??

canım ben varım
ikili taramam iyi çıkmıştı yani risksiz üçlü taramam kötü çıktı
imkanın varsa önce bir perinatologa görün detaylı ultrasonla baksın..
zaten orada anlaşılıyor benim de üçlü taramam kötü çıktı
bebeğin beyninde kitleler ve bağırsaklarında parlaklık gördü
eğer 1 aya kadar kendiliğinden kaybolmazsa ben de harmony yaptıracağım
gittiğim doktor profesördü üçlü tarama çok da önemli değil dedi
detaylı ultrasonda çıkan bulgular anormali belirtisi
Rabbimden hayırlısı
büyük ihtimal amniyosentez önerecek sana da..

Rabbim derdi verdi inşallah dermanı da verir

Aynenn canim bnde skisik olmamaya calisiyorum. Kasikra agri yapiyor cunku

Aynisi bendede oluyo hatta ben ilk idrari yaparkende aci cekiyorum .

Evet canim bende oluyo hatta bazen esim kaldiriyo beni yerimden baya aciyo kasiklarim lavaboya cikana kadar.oyuzden hic idrara sksk kalamiyorum

Seviyorum sizleri canlarım.inşaallah şu psikolojiyi bir an önce atarım.bu arada burayada hala yazıyorum artık hamile Değilim ne kadar doğru oluyor yazmam bilemedim
Canim mesajini okudum cok cok uzuldum yaaa. Simdi gordum daha. Allah sabir versin. Obur dunyada sefaatcin olur insallah canim. :'(

Oluyo canim cok skisinca agri baski yapiyo

Seviyorum sizleri canlarım.inşaallah şu psikolojiyi bir an önce atarım.bu arada burayada hala yazıyorum artık hamile Değilim ne kadar doğru oluyor yazmam bilemedim
Ne demek o canım benim ya yaz tabiki .. inşallah bı an önce gecicek hepsi iyi haberler alacaksın ..

Ağrı konusunda da beni yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim arkadaşlar

24. Haftaya giricem prenayı yaptırcaz sanırım öle gözüküyor ayrıntılı da bişey gözükmüyor ama yine de rahatlamıs değilim spina bifida ile trizomi 21 pozitif cıkmıstı teste

Evet cnm peynir ve el yapması yoğurt yiyorum hep. Hergün yerim. İnsallh bebeğim faydalanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…