2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Seviyorum sizleri canlarım.inşaallah şu psikolojiyi bir an önce atarım.bu arada burayada hala yazıyorum artık hamile Değilim ne kadar doğru oluyor yazmam bilemedim

Ya o nasıl söz canım
Yaz tabiki sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap :)
Biz seni görmekten çok memnunuz

Mutlu hafta sonları. Canlarım bende bebeğimin tekmelemesini bekliyorm ama tekmelemiyor dün akşamdan beri hissetmedim. İnsallh tekmelerde içim. Rahat eder

Aynen de o canım zamanla daha bariz hissedersin dün elini koyan yegenim bile hissetti bizim kuzuyu ımmm çok güzel hareketler bunlar :)
Evet canım çok güzel heyecanlar bunlar ilk olunca birde insan daha çok merak ediyor nasıl bişey :) bugün eşimde hissetti tık tık bişey attı karňimda esiminde kolu karnımdaydi uzanırken oda hissetmiş çok güzeldi:)

Mutlu hafta sonları. Canlarım bende bebeğimin tekmelemesini bekliyorm ama tekmelemiyor dün akşamdan beri hissetmedim. İnsallh tekmelerde içim. Rahat eder
Annesi sırt üstü yat güzelce biseylerde ye su iç bol bol parmaklarla oyna hareket eder uç saatte bı uyanırlarmis :) korkma iyidir bebisin bak o haftada ben hiç böyle hissetmiyordum çok azdı şimdi hep kendisi oynuyor gece gündüz öğlen farketmiyo büyüdükçe hissediyorsun en küçük hareketlerini bile:)

Canim benim mersk etme iyidir ben ilk hissetmistim ya gecen baya bir net... ondan sonra 2 gün bise yoktu bu sabah yine bi sinyal verdi sipa ins seninkide sana güzel bi tekme atar

Ben hamişliği çok sevdim ya umarım sonrası da güzel geçer

Kızlar ben bebegımi son 3gune kadar cok ıyı hissediyordum hele sabah recel yedigimde kıpır kıpırdı 3gundür hiçç hissedemiyorum carsamba ayrıntılıya gıdecegim ama krktum niye böyleki:-S

Kızlar ben bebegımi son 3gune kadar cok ıyı hissediyordum hele sabah recel yedigimde kıpır kıpırdı 3gundür hiçç hissedemiyorum carsamba ayrıntılıya gıdecegim ama krktum niye böyleki:-S
Canım sırt üstü yatıp denedinmi hissetmeyi parmaklarınla dokun hafif oynuyorlar o haftada çok uyuyolar ondanda olabilir yarına kadar hissetmezsen sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle rahatlarsın

Canım sırt üstü yatıp denedinmi hissetmeyi parmaklarınla dokun hafif oynuyorlar o haftada çok uyuyolar ondanda olabilir yarına kadar hissetmezsen sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle rahatlarsın
Yaptım baya oynadım dediğin iyi oldu yarın bı gideyim

Denicem smdi

24. Haftaya giricem prenayı yaptırcaz sanırım öle gözüküyor ayrıntılı da bişey gözükmüyor ama yine de rahatlamıs değilim spina bifida ile trizomi 21 pozitif cıkmıstı teste

prenayla harmony arasında bir fark var mı biliyor musun
bir de bu testler her ilde yapılabiliyor mu?

Kızlar herkese mutlu yıllar . 2017 hepimiz icin unutulmaz olucak bebeklerimiZe kavusucaz evlatlarımıza saglıkla kavusacagımız cok guzel bi yıl olsun insallah Gecen hafta carsamba detaylıya girdim cok sükür yolunda hersey . İcim rahatladı . Tetanoz asımı da vuruldm 3 gun olmasına ragmen dokunuldugunda agrı yapıyo . Sanırım bir iki gune gecer o da .

Yeni yeni hissetmeye başlıyoruz bizde heralde canım :) sağlıkla gelsinler insallah
Söylicem de inanmıcaksınız. Ben 16 haftalıkken hissetmeye başladım. Bugün de tekmeleri gözle görülür haldeydi. Hatta videoya çekmeye çalıştım da yakalayamadım. Benim kız karateci mi olcak ne

Canım üzülme birseyi yoktur Allah'ın izniyle parmakla oyna arkadaşın dediği gibi ozaman hareket ediyorlar
Cnm etti etti galiba. Camin kenarına yattım koltuğa .dışarı gökyüzü ne baktım. Ay var di gökyüzünde. Kızımın adını da Miray koydm ya. MirAy im hadi et hareket dedim konuştum ay a bakarak. Bi kıpırdama oldu. Hatta döndü sanki göbeğim in alt sağ tarafı taş gibi sert oldu. Sol tarafı bomboş tu. Bikez tık tık yaptı çok hafif ama daha snra. Bebeğim demi kesin.

Cnm hiç panik yapma kesin miraydır o... gör bak birazdan yada en geç yatağa yattığında yine belirti verecek... bnm ki hep yatağa sırt üstü uzandığımda oynuyor hissediyorum... Duamı edip iyi geceler deyip uyuyorum... sende sakince dinle orda uyuyordur annesi ❤

Söylicem de inanmıcaksınız. Ben 16 haftalıkken hissetmeye başladım. Bugün de tekmeleri gözle görülür haldeydi. Hatta videoya çekmeye çalıştım da yakalayamadım. Benim kız karateci mi olcak ne
Kardeşimde kızında erken hissetmeye başlamıştı hiç durmuyormus oda :) kızlar daha hareketli oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…