2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende 3 gündür hissetmeye başladım aynı tarif ettiğin gibi oluyor canım, prensesindir o annesi üzülme ben burdayım demiş sana bak için rahat olsun artik kötü şeyler getirme aklına

kızlar iki gündür ben de hissediyorum bebeğimi , maşallah. Böyle içerden biri parmağıyla durtuyor gibi bir his bir de içerde karınca geziyor gibi kıpırdanma. Allahım ne güzel bir duygu, çok şükür . Yıllarca bu anı bekledim, çok mutluyum. Hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah.
Bu arada sağ kaburgam çok ağrıyor. Bebek baskısı sanırım ya kafasını ya da ayaklarını dayıyor.
Biz daha hiçbir şey almadık öğretmenim ve ara tatilde halletmeyi düşünüyorum. sizin cicilere bakıp bakıp hevesleniyorum.

Biraz daha vakti var diyorsun bekliyorum bakalim :)çok nadir sanki pit pit hareketler oluyor ama tabi dedigin gibi bagirsak hareketleri de olabilir ..

Çok öksürüyorum. Ne ateş ne burun akıntısı var şu an ama her nefes alışımda öksürüyorum deliricem. Karnım ağrımaya başladı öksürükten. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Ne yapsam acaba? Bu aşırı öksürük durumunu gebelikte yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz ne yaptınız?

Anneler bu ara minnakim geceleri bide sabahlari vurup duruyor. Ac oluyorum o ara ondan mi acaba. Acikiyo mu ida. Cunku tok oldugumda orali olmuyor. Ilgisi var midir acaba. Birde pekmez iciyorum bu ara fir donuyor sevdi galiba :)

Canım geçmiş olsun gebelikte öksürüğe dikkat et tehlikeli durumlar yaratabiliyor bende çok ağır bi grip geçirdim doktor antibiyotik vermişti bebeğe zararı olursa diye içmedim doktora gittiğimde öksürükten yanlarıma ağrı giriyordu ilaçları yarım bıraktığım için güzel bi fırça yedim o yüzden doktora git mutlaka

Selam benim can dostlarım, kızımın minnak arkadaşları sizide unutmuyorum selamlar kızlar 1haftadan fazla uykuya dalamama problemin oluyo gece olunca bi stres basıyo yine uyuyamıycam diye. Zaten tuvalete çıkıyorum 1saate falan kesin uyanıyom bazen Bi ateş yükselmesiyle uyanıyorm dönemiyorum da rahatça. Bi ben değilim demi daha bu haftalarda böyleysem ileriyi hiiiç düşünemiyorum

Anneler bu ara minnakim geceleri bide sabahlari vurup duruyor. Ac oluyorum o ara ondan mi acaba. Acikiyo mu ida. Cunku tok oldugumda orali olmuyor. Ilgisi var midir acaba. Birde pekmez iciyorum bu ara fir donuyor sevdi galiba :)
Aramıza hoş geldin teyzesi :)) bizde öyleyiz mide gürültü suyla ritm tutuyor benim fındık kurdumda :) gece özellikler 4 5 uyutmuyo illa bişey gitcek o mideye sonra rahatlıyom :)) büyüyo cadılar nolsun annelerinin kanını kurutuyolar bu şekil belkiyolar anlaşılan

Geceleri işkence benim için resmen.bi ayak tuvalette uyku desen zaten varla yok arası bi uyanıyorum kendimi salonda koltukta buluyorum eşimle zaten aylardır ilgilenmiyorum sağolsun çok anlayışlı bu dönemde.ama herşeye rağmen geceleri çok mutluyum çünkü gece mesaimiz başlıyor pıt pıt annecim ben seninleyim diyor

Aynen canım suyu çok içiyorum bide haliyle bebek büyüdükçe baskı yapıyo bide mesaneye idrar yoksa bile var gibi oluyo. Benim eşimde öyle canım çok şükür destek oluyo normaldir sakin ol gel beraber oturalım istersn diye. Rabbim gerçekten alıştırıyo bizi canım. Onlar gece hiç uyanmasa bile biz sürekli başlarında olcaz ve emzircez

canım cevabın için çok saol peki hangi hastanede dogum yapmıslar istanbuldamı

Hosss buldumm canm sukur hareketlendi iyice. Vicdan yaptm bak simdi. Acikmis mi benm yavrum ondan miymis ay kiyamam gece 2 de basladi sabaha kadar uyandm hala vuruyor. Bnde acikmistm canm ne istiyo anlamadm yattm. Bida yapmiyim oyle gunahh

A. Selaam canimm nedenki acabaa. Bu ara bende kramp basladi. Sacma.sapan ruyalarin ardi arkasi kesilmiyo zaten
:))) wc harici biraksalar 24 saat uyucam bnde cok uykucuyum(((

Sağol canım. Acayip sinir oldum ya. Zaten göbeğimde fıtık var. Öksürdükçe ağrıyor. Geçsin diye bal yiye yiye 1 kg aldım herhalde bugün. Doğal birşeyler bilen varsa diye sorayım dedim. Doktora gitsem ilaç verecek. İlaç istemiyorum. :/

Kızlar akşam yemegiydi bulaşıktı flan derken yoruldum bel agrım oldu,Ve şimdi rahmim kasılıyor ve Sızlıyor Sanki regl olcakmışım gibi bi agrı delirtiyor ama resmen beni ne yapmam lazım aklım almıyo bu saatte doktorda bulamam ;(

Kiyamam ya üzulme bak benim haftama geldiğinde geceleri kipirtisindan uykularin kacicak inşallah :) az kaldı bebeğin çok iyidir korkma annesi :) oynamis hem biraz rahatla:)
Benim haftam sana göre erken ama ben de gece uyanıyorum geçen 2 akşamdır tatlı yiyip yattım kıpır kıpır ama gece yatarken yemicem bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…