2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben 1 ay çektim canım en son doktor B grubu antibiyotik verdi içtim 3 tane içmemle geçti hiç bitkisel deneme kronikleşmişse asla geçmiyor az ağlamadim kemiklerim nasıl aģrıdi

Agrinami dayanamiyorsun canim. Yoksa bebegn icin mi korkuyorsun

Agrinami dayanamiyorsun canim. Yoksa bebegn icin mi korkuyorsun
agrı canımı yakıyor regl şiddetli geçerdi tıpkı onun gibi bi agrı, Ve evet çok aşırı derecede korkuyorum ya bişey olursa diye geceleri sürekli saçma sapan kabuslar görüyorum artık korkmaya başladım ;(

Ben eşimi uyandırmaya da kıyamam ki Bebek olunca:)))o kadar anaç ruhluyum yani.bide bu ara daha daha benimsedim bebeğimi tekmeledikçe karnımın hoplamalarını gördükçe daha çok bağlandım offf aşık oldum galiba küçük adama

Ayaklarını havaya dik uzan dinlen ve kalkma Hiçbişey olmaz allaha emanet.daha da iş yapma az az yap annesi

Annesii korkmaa rabbim korur meleginii duani et insaallah. Bsycigi yok minnakn. Olan sana olmus :) Belliki sen daha hassassn yorma kendini. Bnde is yapiyorum vs skinti olmuyor sukur. Daha cok dikkat et. Eger acilde bsyler yapabiliyorlarsa acile gt hc bilemiyorumki yazk cekme aciyi

Canim agrin coksa doktorunu ara istersen kabuslari bnde cok goruyorum dun gece biarkadasim niye alisveris yapiyosunki sen erken dogurucan diyodu cidden psikolojim bozuldu benim artk korkudan yerimden kalkasim gelmiyo annem de dio korku icinde yasiosun ondandir

A. Selaam canimm nedenki acabaa. Bu ara bende kramp basladi. Sacma.sapan ruyalarin ardi arkasi kesilmiyo zaten
:))) wc harici biraksalar 24 saat uyucam bnde cok uykucuyum(((
Aynen annesi minnak acıkıyo:)) ben bazen süt içiyorum yanıbaşımda ceviz badem eksik olmuyo:) krampta var canım ya artık normalmiş onlarda benim rüyalar da en başından beri öyle hamilelerin geneline özgü sanırım nasıl bi bilinç altımız varsa :)))

Masaallh en iyisini yapiyorsun canimm :))) bilincaltim bnm acayip pis en son ruyamda dirilis ertugrul beni kovaliyordu hahhhaa

Hiç sorma canım insana herşeyi unutturuyolar çok şükür ki Rabbim nasip ettirdi bu duyguyu:) karnımı ittirdikçe bende de ayrı bağ oluşuyo ayy bi doğsalardı hayırla. Bende de küçüklük yaşlarda başlamış anaçlık teyzemin çocuklarına yardmcı olmuşumdr bnde hazırm inşş:) babalar uyusun zaten para kazananlar gerisini biz hallederiz.

Masaallh en iyisini yapiyorsun canimm :))) bilincaltim bnm acayip pis en son ruyamda dirilis ertugrul beni kovaliyordu hahhhaa
Harbinden senin bilinç altıda şaşırmış dengeyi bozmuş :)) benimki de karışık korkulu saçmalık hatırlayamıyorum da sürekli tvalet için kalktıgm için:)))

Canımm başın sağolsun. Kendine dikkat et lütfen bebeğim için sağlam durman lazım. Nasılsın bu arada. Aklımız sende kaldı
Sagolasin tatlim daha iyiyim biraz kendime geldim uzulmemeye calisiyorum kaderden öte köy yok derler allah bu kadar yazmis mekani cennet olsun insallah.
Asumnur zeran
Ve diger butun arkadaslar sagolun daha iyiyim gelemedim pek özlüyo insan iki gunde sizleri. Bebisimin tekmeleri disaridan belli oluyo artik büyüdü kerata sizler ne durumdasiniz kuzucuklar nasillar??

Aynen öyle canım Rabbim ailesine sevdiklerine sabır versin. Çook şükür bizim fındık kurdu da başladı :) dışardan çok rahat görülüyor babamız daha çok sevindim artık bende hissediyorum diye. Gelip gidip karnımda dokunuyor kızıyla konuşuyor:)) durumlar iyi hamd olsun

Harbinden senin bilinç altıda şaşırmış dengeyi bozmuş :)) benimki de karışık korkulu saçmalık hatırlayamıyorum da sürekli tvalet için kalktıgm için:)))
Canim skilarak kalktgmdan hatrliyorum isin kotusu :))) bizim kizlarr gelsinlerde kurtulalm su ruyalardan

Aminn amin canim. Biz daha disardan hissedemiyoruz bizim hanm iyce kibarlasti. Artk vuruyor ama nasil kibar kirilacak :) pasamada masaallah. Burdayimin baska boyutuna gecms

Aminn amin canim. Biz daha disardan hissedemiyoruz bizim hanm iyce kibarlasti. Artk vuruyor ama nasil kibar kirilacak :) pasamada masaallah. Burdayimin baska boyutuna gecms
Kiz cocuklar oyle sanirim canim görümcemin bizden iki ay buyuk ama kimseye pas vermiyo tekme atmiyo biri dokununca gizlice alttan gidiyo diyo fena yani. Pasa babasina vurdu simdi uyuttuk babayi baya hissediliyo goruyorum disardan ayaklari yukarda olursa tabi kucuk beyin acaip tekmeler atiyo bide ben cok skisiyorum ya cok sk lavaboya gidiyorum bebek asagida diye sanirim buyudu bide baski yapiyo

Aminn canim. Oy ne guzel onlarda hissediyor artik yavrulari benimkide babasi elini koyunca fena tekme atiyo elleri masallah agir esimin karnima koyarken korkuyo adamcagiz zorlaya zorlaya alistirdim biraz dokunamiyodu bisey olur diye.

Oyy masaallah akilli kuzum bnm
Bizimkide babasi oldugunu farkedince vurmuyor artk. Gercekten fenalar:)) skisma mevzusu buyuk skinti su icmesen olmuyo icsen vcden cikamiyosun. Ben skistm sanp gidiyorumh hic bsy yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…