2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn canim. Oy ne guzel onlarda hissediyor artik yavrulari benimkide babasi elini koyunca fena tekme atiyo elleri masallah agir esimin karnima koyarken korkuyo adamcagiz zorlaya zorlaya alistirdim biraz dokunamiyodu bisey olur diye.
Maşallah canım çook şükür :)) sağlıkları da yerindedir inş. Ay babası da kıyaamıyo desene :) onlar bizden daha evhamlı oluyolar benim eşimde ben hafif bastır elini diom yok bsey fln olur dio :)

Oyy masaallah akilli kuzum bnm
Bizimkide babasi oldugunu farkedince vurmuyor artk. Gercekten fenalar:)) skisma mevzusu buyuk skinti su icmesen olmuyo icsen vcden cikamiyosun. Ben skistm sanp gidiyorumh hic bsy yok :)))
Oyl oluyo bendede iste wcye gidiyorum diyelim bi 10 dk sonra cok skisiyorum gidiyorum bisey yok bi 10 dk daha geciyo gidiyorum sanki 10 litre su icmisim o kadar skisiyorum. Durumlar fena valla 3-6 ay arasi iyi diyolar daha 6 olmadik genelde hep bi sorun oldu 6 dan sonra neler olacak bilmiyom kramplar bebisin agritan guclu tekmeleri gece uykusuzluklari bide beni ates basiyo gece normalde donardim sendede oluyomu? Yorgani falan atiyorum terliyorum baya bi yaniyorum resmennnnn. Ben senin o kizini isircam bi dogsunda esimle yataga girdim onu yatirmaya bide bebege artik alissin diye biraz tekmeler falan diyo dogsaydi bihayirlisiyla degisecek hayatimiz dedim poposunu yersin diyo kiz olsaydi alinacak cocugum ama kayinpederde oyleymis allah bi kizda nasip eder insallah bize esim cok istiyo bana farketmez oglum saglikla dünyaya gelsinde insallah

Maşallah canım çook şükür :)) sağlıkları da yerindedir inş. Ay babası da kıyaamıyo desene :) onlar bizden daha evhamlı oluyolar benim eşimde ben hafif bastır elini diom yok bsey fln olur dio :)
Insallah iyiler annesi kuzularimiz keyifleri yerinde esime onu dedim aksam benimkinin ayaklar genelde asagida ortada otele para vermiyo ona ragmen ayakta uyuyo kerata :) dogduklarindada insallah böyle keyiflerine düskün olsunlar bizleri üzmesinler uslu olsunlar. Uzandik yataga esime bilerek dedim ellesene karnim buz gibi koydu elini baktim tekmelemedi bi durttum diyo cek elini cocugun ustunden hep boyle yapiyosun dimi bi yerine bisey olcak :) oglum benimle basbasayken rahatim oynuyo sorunsuz dokunmuyorum ama baska sesler duyunca benim baskasiyla konustugumu anlayinca ayni olmuyo sessiz olcakta ortam oyle vurcak su an babasi uyuyo kudurdu yerinde durmuyo masallah.

Ohh oh maşallah canım :)) bizim kız uyudu sanırım yarım saattir ses yok. Paşanın gece hayatı olacak desene annesini yalnız brakmıyo Aferin ona:) baba sen uyu ben annemin yanındaym mrk etme diyo küçük adam:). Sesleri ayırt ediyorlar gerçekten dün bizim ev kalabalıktı curcuna fln yavrumda içerde rahatsız oldu sanırm tekmeledi:) bende aynen göbeğin aşağısında bazen sağda bazen tam ortada oluyo ayakları nasıl bi durumda artık:))

Can'ım iyi olmana sevindik.tekrar aramıza dönmene de:))ya bişey söyliicem Gül'ün bana. Ben şimdi çok huylanırım boyun altımdan göbeğimden falan.çok gıdıklanırım o konuda çok hassasım.benim oğlan tekme attıkça kasığıma doğru(bu ara daha belirgin dışardan da görebiliyor babası)beni gülme krizine sokuyor pozisyon değişiyorum öyle ki.ama Nasıl gülüyorum.komşum duyacak beni anormal sanacak diye de düşünmüyor değilim kızlar

Benimki masallah su 3-4 gundur yattigi saat sayili sanirim her oturup uzandigimda uyanik bide bu gun hayret erken uyandi yoksa gercekten 11 de kalkiyo gece oynuyo surekli kipir kipir bebek anne karninda nasilsa cikincada oyle olurmus ama uyku duzeni anne karnindaki gibi olmuyo diyolar yoksa yandim ben. Nasil guzel bi duygu hissetmek ama sasirmiyoda degilim nasil arka arkaya o kadar hizli tekme atabiliyo diye. Oyle canim artik yaklasiyoruz sanirim 24. haftadn sonra herseye tepki vermeye baslayacaklar simdiden alistirma yapiyorlar masallah, mesela biri konussun yada ben telefonla konusayim onu hissediyo oynamiyo farkindalar herseyin. hep bizimle olsunlar hep hissedelim sag salim kucagimiza alalim insallah son 4 ayin icindeyiz atlatalim hayirlisiyla.

Oyy masaallah akilli kuzum bnm
Bizimkide babasi oldugunu farkedince vurmuyor artk. Gercekten fenalar:)) skisma mevzusu buyuk skinti su icmesen olmuyo icsen vcden cikamiyosun. Ben skistm sanp gidiyorumh ic bsy yok :)))
Aynii durumlar canm bide ben ders calisiyorum ya kalk otur adapte dahi olamiyorum. Napalm canlari sagolsun :) beni ates basmiyo canm. Hormonlarla alakali buyuk ihtimal. Benm bi kuyruk sokumundan rahatszlgm var birde bacaklarim hep varis. Gorsen odun kopar mor mor oldu. Agrimiyor ama kan akisinin olmadigi acik. Cunku bacaklarm donuyor. Varis corabi verdi oda acayip rahatsz edici bir sey. Ama az kaldi 1 hafta varki tam 5. Ay dolsun. Geciyor zaman. Bizde simdi erkek isterz kesin. Ikisinin tadida baska rabbm hayrlisini versn ins. Benm kiz babayi sebek etti. Oda unutum kizimm diye sesleniyo baya bi vurmuyor sonrasinda. Bende mahrum kaliyorum. Ama pasamiz cok mertt ohh masaallahh

Bebegim icin iyiyim uzgunum ama ben uzuldukce oda etkileniyo mutlu olmam gerekiyoki oda olsun. Hay allah ben alistim karnimdan gidiklanmam fazla basta icimi gidiklar gibi oluyodu simdi normal geliyo aman duyarsa duysun bazi insanda tik oluyo :)) yoksada de bebis gulduruyo elimde degil :))) boyun deme bana okurken huylandim asla yavas dokunamaz kimse boynuma tutulup kalirim son yillarda cikti oda bende niyeyse.

Kiyamam canim ya bende varis bi tane 12 yasimdan beridir var 4-5 cm kadar yeri sonradan cikanlar ufak tefek rahatsiz edici degil ve benimde ayaklarim yaz kis buz gibi olurdu hic isindigim hatirlamam hayatim boyunca simdi sanirim menapizda gibiyiz ya ondan ates basiyo :) sende en az saatte bir 10 dk falan hareket et bide uzandiginda ayaklarini yuksekte tut yarim saat gunluk kan tersine aksin biraz rahatlarsin belki. Bende hep kiz istiyodum simdide tek derdim saglikli dogsun oldu. Pasayi görsen teyzesi nasil tekmeler atiyo durmuyo onune gelene vuruyo bide buyudu artik bu ay bakiyorum 200 gram aldim yada almadim ama karnim baya buyudu ben genelde atlet degilde askili giyerim icime siyah aliskanlik olmus dar geliyor montum iyice daraldi buyudu kerata baya

Buyuyorlar degil mii :) masaallah ballara. Saglikli dogacaklar hersey cok guzel olacak unsaallah. Benmde mont dar geliyor bi care bulcz artk :) pasa herkese.mavi boncuk dağıtıyor capknmi.olacak ne yapacak.:))) Hareketli bi kuzu seni bekliyo annesii. Rabbm.o gunlerimizdede.beraber olmayi.boyle paylasablmeyi.nasip.etsinn

Ayy nesen eksik olmasinnn desene onumuzdeki 4 ayy bol bol guleceksin hehe

Oyle boyle az kaldi canim cogu gitti valla sükür kucagimiza alalimda dünyamiz daha cok degissin güzellessin hayirlisiyla. Capkinmi cokmu hareketli bilemiyorum biseyi kirk kere soylersen olurmus cok cekicem gibi sanki dedim durdum hep allah göstermesin zoru insallah :) dört aya yakin zamandan sonra tek tek birbirimizi doguma ugurlayacagiz dualarla ve saglikla bebislerimize kavusup onlarin güzelliklerini paylasacagiz insallah görecegiz o gunleri az kaldi zaman cabuk gececek son aya kadar ondan sonra gelsin dogum korkusu :)) bu arada benim yaklasik bir haftadir fena gaz sancim oluyo dalga gectim gecen dedim ablama icime kacti cikmiyo simdide yatiyodum karnima agrilar girdi bi yandanda esim horluyo basim agridi birden kalktim korktu uykudan sicradi adamcagiz

Ayy yazikk. Bende lavaboya vs kalkiyorum ya hep uyaniyor simdiden uykularini boluyoruz:)) bide hala alisamadi hep bi panik ne oldu nereye gidiosn bsy mi oldu. Haha. Her gun ayni seneryo. Evladina nasl olur kim bilir :))) yarisini gectik şükür. Hayrlisiyla o guzel gunlerde geleck o kadar merk ediyorum. Kome bnzeyecek kilosu nasl herseyy. Gep o kucagma alacgm ilk ani hayal ediyorum. Bizden bir parcalar. Nasil bir guzelliktr:) senn huyunda degsme var mi canm. Bn pek bi ilimli oldum ask bicegi gibi dolaniyorum. Esime karsida sevgm artti. Diyor horminlarn nirmale girince yne boyle sevmycn mi dedm hormondaa bnm . kendi basina hormon mu seviyor aa :)) tasasna dustu simdiden. Bu arada bsyi kirk kere dersn olur yani bnde tembl diyorum bizimkiler sevme babnda ama tutar mi tutar dikkt etmelii:) bn gazdan vs kurtuldm darisii sizee

Benimkide bi panik oldu ne oldu falan dedi karnim agriyo horluyon basimda agriyo dedim yan döndü geri yatti 4 saat sonra kalkacak zavalli saat 4 de. Ben duygusaldim kolay aglardim artik zirliyorum hickira hickira agliyorum, sinirliyim baya bi hersey cok zoruma gidiyo cabuk aliniyorum falan ah bu hormonlar iste hep onlar suclu. Esimede zaten iyiyim beni sinir etmedigi surece cocuk gibi severim simdi bide oglan olcak ya daha kiskanc oldu :) aman tutmasin bundan sonra daha dikkatli konusalim bizimkiler akilli uslu olucak, caliskan olucak cok iyi cocuklar olucaklar masallah simdiden onlara :) gaz olayida hep vardi hamileligin basindan beri ama rahat cikariyodum simdi ise cikmiyo icime kaciyo resmen karnima agrilar giriyo cok kotu

Gaz sancisida kotu olur canm hareketi fln vardi yapablirsinn.senin esin kiskaniyor bizdede bn ama kizimi kiskaniyorum babasna duskun olack diye .babamz naif pamuklara sarar smdi kizini. Zaten kizlar babaya duskun yandm nasl kiskanrmmm:))) bnmde o huyum var cocuk gibi sevme . bi esimi oyle sevyrm gercide bazen bunaltyrm oda hakli olark doyle bir yan bakiyor kitamet kopuyor adam bin pisman. Cocgm gelsn de ilgim kaysin kiskansn odaa arasn bu gunlerinii:))) bnde tembel demycm artik cocuga sirayet eder gercekten. Bizim yavrular ball gibi olacakk. Zekaa kuplerii yerimm

Günaydın kızlar mutlu bir hafta olsun inşallah minoşşlarımızda bol bol tekmelesin bu hafta doktora gidicek arkadaşlarda hayırlı haberler versin inşallah
Günaydın cnm. Evet ben yarın gideceğim.İnşallah hayırlı haberler güzel sonuçlar alırım bebeğim kaç cm oldu kaç gr kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…