2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dün çok evham yaptım 1gün oldu haraket etmedi diye. dün akşam kıpır kıpır içimde döndü birde öyle bir itti ki. tam göbeğimin altı taş gibi oldu başınımı yasladı naptıysa. eşimde tuttu orayı çok şaşırdı.şişkin ve semsertti.
Bu sabah da benimle uyandı hissettim yine ufaktan.
He birde kızlar içiniz karıncalanıyormu.10saniye kadar bir uyuşma tam karın içiniz de bir karıncalanma oluyor mu.Bende çok oluyor o sırada bebek dönüyor bence.Yaşayan var mı

Maşallah annesi senin paşa da baya baya hareketli :) kıpır kıpır sürekli baksana. Bizim fındık kurdu da hareketli sizin paşa kadar değil :)) sabahları erkenciyiz sağolsun pıt pıt durmuyor 8buçukta mecbur o kahvaltı buraya gelecek doyurduktan sonra sakinleşiyoz. Babasının kızı oda acıktmı duramaz. Canım nette bakmıştımda hıçkırırmış artık belki senin yakışıklı oğlun hıçkırıyo annesi :)) ard arda tekmeliyo diyodun ya o hıçkırmasnda oluyomuş. Çok şükür artık gelişimlerini tamamlıyolar. Minyatür bi bebekler artık :)) akıllı bıdıklarımız maşallah onlara şaşırtıyolar bizleri tanıyoruz artk onları şimdiden başladık onları çözmeye :)) hamilelik artık daha zevkli olmaya başladı her ne kadar bazı şikayetlerde olsa onlardan gelen bi kıpırtı yetiyo herşeye:)

Ayvayi kaynatip suyunu icmistim ben hastayken, öksürügüme cok iyi geldi. Daha da gecmese doktora gidecektim. Deneyebilirsin istersen, cok gecmis olsun

ben
bence gayet iyisin ben 10 kilo aldım daha da alıorum :)))) akısına bıraktım artık

günaydın canım... ben hiç öyle hissetmedim ama herkes farklı hisseder oynuyordur orda :) şu aara benimki idrar keseme baskı yapıyor sürekli idrra çıkıyorum artık wc te taşınıcam ..

günaydın canım... ben hiç öyle hissetmedim ama herkes farklı hisseder oynuyordur orda :) şu aara benimki idrar keseme baskı yapıyor sürekli idrra çıkıyorum artık wc te taşınıcam ..
Bana da bu sabah çok baskı yaptı alt kısma bir sancı girdiki sorma. 10 dk sürdü . bıçak saplanmış kesiyorlar gibiydi.uzun sürdü snra geçti Allahtan. Bu arada evet cnm farklı olabilir bana bir dün olmamıştı evham yaptığımda moral verdin sağol :)
Onun dışında hergün sabh öğle akşam gece hep karnım ta içi karıncalanır 10-15saniye sanırım bende döndüğüne haraket ettiğine böyle şahit oluyorum. az önce de oldu. pıt pıt etmenin dışında bu şekilde de anlayabiliyorum bebeğimi içimde .

maşallah subhanallah canım hergün hissettirirler inşallah kendilierini korkuyoruz sonra..

Kızlar günaydın. 24. Haftada Bebek kalsiyuma çok ihtiyaç duyarmış haberiniz olsun(gerçi her zaman ihtiyaç duyarmış bu hafta bir tık daha fazla)ona göre anneleri.daha belirgin tekme=Daha cok kalsiyum

Teyzecim günaydin ben artik annemden önce kalkiyorum :) ay alarm caldi yan döndüm karnima dogru, bi tekme koydu onu yapiyo 2-3 gundur rahatsiz oluyo pasa. Kiskanma kuzum ne olursa olsun cocuk dedigin annesiz yapamiyo o yuzden sorun yok :) bundan sonra övelim minnaklari da ama iste nasil olcaklarsa bilemiyorum :)

Seninkide benimki gibi ac desene :) ben yemek yerken nasilda vuruyo tatli tatli birileride olunca kendimi zor tutuyorum bisey dememek icin babasida öyle yemek yemeyi sever. Benimki baya hareketli masallah ogluma halbuki ben hamilelik boyunca tembeldim yani hala oyle her firsatta kendimi bi yere atiyorum yatmaya bakiyorum yoruluyorum :) hickirigini yesin annesi onun ay zaman yaklastikca heyecanim artiyo bir an once gelsin istiyorum tabi vaktinden erken degil :) onlardan gelen hersey dünyaya bedel agzi sizi hersey unutuluyo bi kipirtiyla rabbim iyiki bize vermis onlari saglikla kavusalim insallah

Aminn canımm benim inşşş :)) aman hareketli olsunlar uykuları düzenli olsnda tek. Artık kollarımız kopar sanırım kıpır kıpır durmayan bi bebek:) başımıza ne gelecek merakla bekliyorum. İleri aylarda da artık kaplumbağa gibi ters dönmüşcesine sanki yataktan nasıl kalkarsak artk:)). Aynen zamanında gelsinler inşş 37 bile yeterliymiş bakalım hangimizi önce uğurluycaz :)) mayısın başını bizler cekiyoz belki nisan sonlarına doğru cee yapmışlar bize :) Dr um bana daha önce 15nisandan sonra bile hazır ol demişti. Ayy :)))

Kızlar günaydın. 24. Haftada Bebek kalsiyuma çok ihtiyaç duyarmış haberiniz olsun(gerçi her zaman ihtiyaç duyarmış bu hafta bir tık daha fazla)ona göre anneleri.daha belirgin tekme=Daha cok kalsiyum
Bizde yeriz o halde gerci kullandigim ilacta yok yok elevit diye vitamin kalsiyum magnezyum birsuru sey ne ararsan ama simdi sasirdim d vitamini ve magnezyum varmis icinde bana bide ayriyetten verdiler tuhaf :S

Bende ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım, yarın yıkanabilirsin dediler banada... bide d vitamini damlası verdiler ücretsiz... sizde kullanıyormusunuz kızlar?

Canım senşn yavrun da tüp bebekti demi? Ben d vitaminini tedavinin başından beri kullanıyorum.
Yok Cnm normal yolla hamile kaldım... daha öncesinde 2 tane başarısız aşılamam oldu tüp bebeğe yönelecekken Bayram sonrası gebe olduğumu ögrendim❤ Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Ayyy maşallah teyze olmuşsun, neyi oldu ablanın, cennet kokuludur o şimdi... gözünüz aydın cnmmmm... darısı vakti geldiğinde bizlere olsun

Kaç haftalık doğdu canım.Hayırlı olsun inşallah. Gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıklı şekilde büyütmek nasip etsin.Şansı bol olsunnn Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…