2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kaç haftalık doğdu canım.Hayırlı olsun inşallah. Gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıklı şekilde büyütmek nasip etsin.Şansı bol olsunnn Darısı başımıza
38 canım.çok erken değil esasında ama şöyle az önce doğunca aslında herkesteki stres gidiverdi.benimki de öyle olsa fena olmaz aslında:)
Canım Allah razı olsun, hepimiz en güzel şekilde tadalım bu duyguyu inşallah

Amin canm ya. şunun şurasında ne kaldı ki. en erken 15 haftamız kaldı Ama tabi zamanında gelsinler hepsi.

Hadi bakalim hayirlisiyla ugurlayacagiz birbirimizi aynen zamanindan once gelmesinlerde sabirsizlik edip gerisi kolay. Ay allahta seni guldursun emi kaplumbaga :)) az kaldi o günlerede insallah sorunsuz skintisiz herseyimizi tamamlar hazir oluruz. Cok tatlis olcaklar kopsun kollar amann bosveeer :) saglikli olsunlar cok aglamasinlarda hareket berekettir derler.

Kk da bi topikde okumustum 5/1 risk cikmis ve amniyosentez temiz cikmis bir arkadasin.o ara bende bjraz gergindim seni anliyabiliyorum Allah korktugunuza ugratmasin.benim doktorum bana bu oyle down sendromu gibi degil uktrasonda kendini belli eder demisti.bjrde belli bir haftaya gelince gelisimi duruyormus.sen yinede yapman gerekenleri yaparsjn arkadasim ama icini ferah tut bebegin saglicakla gelir insallah.
Az kaldı az. sen yarıyı geçtin.bende tam içindeyim
30 haftayı görelim sonrası su gibi akıp geçer.
Yaaaa nerdeee resmen agir cekimde yasiniyor :)))

Saat ikibucukda ayrintili ultrasonumuz var nasil heyecanliyim bilseniz..dua eder dua beklerim guzel anneler

canım seni görmedim bilmiyorum ama kalbim sana çok ısındı..tatlı bir insansın
hep herkese moral veriyorsun pozitifsin
İnşallah bugün sevinçten uçarak gelir bebeğinin gelişimi haber verirsin

Kızlar merhaba.sormak istedigim bi konu var.gobek deliginde akınti sorunu yasayan varmi.
Canim ilk defa senden duyuyorum bi netten arastir ve doktoruna danis istersen senden kaynakli iltahap falanda olabilir bebektende olabilir göbek deligi artik yavastan disari cikacak büyüyo göbüsler

Günaydın kizlar.. Dontsay daha iyi misin canım nasıl oldun
Çok saol canım,İyiyim biraz daha. Gece sıcak su torbasını ayagıma aldım sırt üstü biraz durdum sonra saga yatınca Öyle uyumuşum Valla yeni uyandım,Benimde vücut bi anormal, ilk haftalarda uyku olur diyorlardı bende son 2 haftadır başladı deli gibi nereye kafayı koysam saat zaman fark etmiyor baygın gibi uyuyorum bugünde sabah 7de kalktım dinç bi şekilde kahvaltı yaptım oturuyordum 9da uyuya kalmışım yine bu saatte kadar

Demi elde olmuyor :))) ama olmaz diger turlu olan bize olcak. Ornkk bnm caliskan pasamm annesnden once uyanrmista amanda amann:))))) masaaallh kuzuya. O ne guzellktr oyle. Yavrunla uyanmk. Yarn kokularyla uyancz inss. Kalkkk anneee aciktmm diyeceklerr ouuyyy.

Canim ilk defa senden duyuyorum bi netten arastir ve doktoruna danis istersen senden kaynakli iltahap falanda olabilir bebektende olabilir göbek deligi artik yavastan disari cikacak büyüyo göbüsler
Bn bu disari cikan goruntuyuu hc sevmiyorumn diyecektmkii varslerim aklima geldii susuyorumm hehee

Kızlar günaydın. 24. Haftada Bebek kalsiyuma çok ihtiyaç duyarmış haberiniz olsun(gerçi her zaman ihtiyaç duyarmış bu hafta bir tık daha fazla)ona göre anneleri.daha belirgin tekme=Daha cok kalsiyum
Tesekkur ederss teyzesi daha cok dikkat ederzz. Bizm burda dogal yok. Kayinvalde corumdan ist a yogurt yolluyor :))) prensesm cok nasplii masaalh

Tesekkur ederss teyzesi daha cok dikkat ederzz. Bizm burda dogal yok. Kayinvalde corumdan ist a yogurt yolluyor :))) prensesm cok nasplii masaalh
Ah ne güzel.bizim yoğurdu da yıllardır kendim yaparım.doğal olan gibiydi yok.yoğurdun sarı suyu da çok daha faydalı biliyorsundur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…