2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ah ne güzel.bizim yoğurdu da yıllardır kendim yaparım.doğal olan gibiydi yok.yoğurdun sarı suyu da çok daha faydalı biliyorsundur canım
Evet canm biliyorum. eksimesin diye suzme yolluyo ta hc suyu olmuyor. Dibine dogru olur belki. Ben hazr olani oncesinde yerdm gebelkte agzima suremedm. Faydalida gelmiyor zaten

Her türlü geçecek zaman kızlar önemli olan hayırlı bı şekilde sağlıklı bı şekilde bitirmemiz bu süreci .. geçmeyen zaman yok icat edilmedi henüz :) inşallah hayırlısıyla yavrularimiza kavusuruz varsın geçmez olsun zaman yeterki sonucunda yavrularimiza sağlıkla kavusalimm

Amiiin cnm

iyi canım çok şükür sevindim iyi olmana kimse sıkıntı yaşamasın ya rahat rahat geçirelim hepimiz. benim başından beri hep uykulu geçiyor canım kafamı koysam uyuycak durumdayım hep :)

Tesekkur ederss teyzesi daha cok dikkat ederzz. Bizm burda dogal yok. Kayinvalde corumdan ist a yogurt yolluyor :))) prensesm cok nasplii masaalh
canım kayınvaliden çorumun neresinden bana da gönderiversin ben de çorumdayım

merhaba kızlar.. ben hamileliğimin 18. haftasındayım 2 li üçlü testlerim norma çıktı ama doktorum genetik test yaptırmamı isyiyor. aranızda bu testi yaptıran var mı? fiyatları biraz uçuk bildiğim kadarıyla nekadar yaptırdınız? bilgi verireniz çok sevinirim

Canm bende 2li ve 4lü test yaptırdım.Normal çıktı.Genetik tetsin özelliği neymiş.Bana öyle bişey denmedi ve yaptrmadım.Bence gerek yok herşey iyi çıktıysa.hem tetsler iyi çıkıyor hem ultrasonda bebeği inceliyorlar zaten elini parmaklarını böbreğini kafa tasını kalp odacıklarını bunlarda normalse ne luzüm var ki.

iyi canım çok şükür sevindim iyi olmana kimse sıkıntı yaşamasın ya rahat rahat geçirelim hepimiz. benim başından beri hep uykulu geçiyor canım kafamı koysam uyuycak durumdayım hep :)
Aminnn rabbim sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin birazdan doktorada gitcem inşallah iyidir bebiş

inşallah gzel olur,sen de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinibu benim 4.tp bebeğim,dondurulmus tedavime başladık,progestan 200 mg kapsl ,siz hangi ilaçları kullandınız,

Kizlar yaa yüzümde kirmizi bir kaç leke cikti, kiz annesi cirkinlesirmis hamilelikte derler yaaa galiba o hesap benimki zaten cok kilo da aldim, simdi de yuzumde lekeler felan yani bilemedim buarada ayaktayken ve yururken bebisin agirligini kasiklarimda hissediyorum, sizde de oluyor mu?

Valla aynısı bendede var tam burnumun kenarında kırmızı renk mercımek boyutunda leke çıktı kan toplanmış gibi ama değil.1 aydır orda gitmiyor.Evet oluyor cnm alt kısımda yürürken baskı yaptığı oluyr

Aminnn rabbim sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin birazdan doktorada gitcem inşallah iyidir bebiş
iyidir canım merak etme anneleri biraz huzursuz ediyorlar işte nazlı melekler haber ver bizede canım

canım seni görmedim bilmiyorum ama kalbim sana çok ısındı..tatlı bir insansın
hep herkese moral veriyorsun pozitifsin
İnşallah bugün sevinçten uçarak gelir bebeğinin gelişimi haber verirsin
Ayyy gulumsememe sebep oldun arkadasim Allah razi olsun.guzel haberler aldim bebegim iyi cok sukur ama plesenta previa teshisi bugun net olarak koyuldu..hayirlisini diledik yine diliyoruz normal dogumun kolayligini bildigim icin sezaryen biraz urkutuyor ama nasibimizde ne varsa onu yasicaz elde degil..yeterki saglicakla gelsin yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…