2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oy kurban olurumm onlaraaa ben ya insallah kuzum hayirlisiyla ben nedense pek bi heyecanliyim bu ara ya dun diyorum ne kadar az kalmis 17.5 hafta falan esim diyo yok ya cok var daha dedim neresi cok cabuk geciyo simdilik sukur son ayda bekle allah bitmeyecek :)

Masallah canimm herkeste bi yorgunluk kisa denk geldiginden diye dusunuyorum kendine dikkat et kuzumada iyi bak annesi rabbim yardimcimiz olsun sag salim atlatalim insallah

Kızlar günaydın. 24. Haftada Bebek kalsiyuma çok ihtiyaç duyarmış haberiniz olsun(gerçi her zaman ihtiyaç duyarmış bu hafta bir tık daha fazla)ona göre anneleri.daha belirgin tekme=Daha cok kalsiyum
nasıl yani siddetli tekmelerse kalsiyum istiyo demek mi oluyo yoksa kalsiyumu iyi almıs demek mi *\?

cnm bebeğin kaç cm kaç gr olmuş Maşallah ne güzel iyimiş minik

Kızlar mothercare de indirim var. Bakın isterseniz ben bir kaç parça aldım. Yüzde elli deler

Benimde 15. Haftada plesanta asagıdaydı. 19. Hafta kontrolümde Yukarı çıktığını öğrendim.
Kendini yorma canım her şey kısmet. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de

Benimde burnumun hemen yaninda bikac tane, sanki kizariklik gibi oldu. Neyse dogumdan sonra gecer diyorlar

canım belki son haftalara doğru plesenta yukarı çıkar
yeğenim kedi nin yumağa dolandığı gibi plesantaya dolanmıştı son günler sancıyla düzeldi...inşallah Rabbim dilediğin gibi olmasını nasip eder

Kizlar bana doktor multivitamin vermedi ..sabahlari kalsiyum içiyorum .öğlen d vitamini akşam ise magnezyum içiyorum haftada 3 kez de balik yagi aliyorum ..zaten günĺük kalsiyum ihtyaci 1200mg imiş mümkün değil kendi başima alamam .diger vitaminleri beslenerek alabiliyorum sizler neler kullaniyorsunuz ?

Ben elevit kullaniyorum bebegin bir cok vitaminini karsiliyo ayrica icinde magnezyum kalsiyum ve daha cok sey var onun disinda magnezyum ve d vitamini iciyorum ayrica. Balik yagida vericekti ama ictiklerim yetiyo ben balik yerim dedim haftada iki defa yememi söyledi

Ben Prena test yaptırdım. 650€ ydu Antalya'da vir gen merkezinde... Yaşın mı ileri, neden önerdi sana doktorun testi? Benim bir hormon değerin yüksekti o yüzden yaptırdım. Ama 39 yaşında bir arkadaşım var, doktor ona da önermiş yaş önemli bir faktör olduğu için.

nasıl yani siddetli tekmelerse kalsiyum istiyo demek mi oluyo yoksa kalsiyumu iyi almıs demek mi *\?
Hayır şu bakımdan söyledim şimdi sadece bebekler için değil insan vücudu ve kemik gelişimi
İçin kalsiyum önemli ya.biz de bol bol tüketelim ki kuvvetli vursunlar diyorum Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…