2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hangi balığı tercih ediyorsun Can'ım??yüzey balığı diye palamut tüketmekten mafoldum:)))

Gyno ferro,David 3 kullanıyorum ben Can'ım.

kızlar çok alakasız olacak ama tuğra ismi nasıl ya da yağız

Hayır şu bakımdan söyledim şimdi sadece bebekler için değil insan vücudu ve kemik gelişimi
İçin kalsiyum önemli ya.biz de bol bol tüketelim ki kuvvetli vursunlar diyorum Can'ım
hımm anladım :)) bizimki bayagı tekmeliyo hiç rahat durmuyo artık masallah tosuncuk oldu :))9

Canim ilk defa senden duyuyorum bi netten arastir ve doktoruna danis istersen senden kaynakli iltahap falanda olabilir bebektende olabilir göbek deligi artik yavastan disari cikacak büyüyo göbüsler
Persembe gunune randevum var sorucam cnm.ben ilk hamileligimde boyle bi sorun yasamamistim.nettende net bi bilgi bulamadim.hani yasayaniniz dr soraniniz varsa ogrenmek istedim.

Arkadaşlar bu süreçte eşiyle tartışma yaşayan var mı? Ya benim gözüme batıyor davranışları ya da o değişti tam olarak emin olamıyorum. Dün çok kötü tartıştık ama bebeğime üzüldüm nasıl o da içerde kıpır kıpır bir sağa bir sola geçti. Şimdi sakin ama dün çok korktu bence. Doktoru aramama gerek var mı?

Yaaa üzüldüm canm bizim tam tersi oldu. Sadece tartsrdk faln oda yok simdi. Cunku bn cok degistm. Ilimli bi insan oldum. Esim zaten kolay kolay tartsmz insanla. Sen mi hassaslastn acaba. Ne yapiyorki gozune batack

5 adet 5li ve 3lü setlerden aldim, 75tl odedim ve hepsi pamuk vee cok tatlilar
kızlar kendinde eldivenli olanlardan alırsanız daha rahat edersiniz eldivenleri çabuk çıkıyor elinden veya lastikleri sıkıyor ben oğlumda kullandım çok rahattı kızımda da bu özellikte olmasına dikkat ediyorum :)

Yaaa üzüldüm canm bizim tam tersi oldu. Sadece tartsrdk faln oda yok simdi. Cunku bn cok degistm. Ilimli bi insan oldum. Esim zaten kolay kolay tartsmz insanla. Sen mi hassaslastn acaba. Ne yapiyorki gozune batack
Ben ctesi dahil çalışan biriyim. Dün süpürge açtık kaç haftadır doğru düzgün ev temizlenmiyordu. Söylene söylene elimden aldı bu böyle olmaz her hafta temizlik yapmamız gerekiyor diye konuşmaya başladı. Cuma gününden beri ev çok kirli diye söyleniyordu hadi sustum dün en sonunda patladım. Ctesi bile çalışıyorum elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum diye çıkıştım. O zaman haftasonları kimse gelmeyecek temizlik yapıcaz diyor beyefendi. Sanki köleyim 6 gün çalışıcam 1 gün de temizlik yapıcam. Kimse gelmesin dediği de annem geliyor sadece başka kimse kapımızı açmaz sağolsun çok misafir davet etmeyiz evlendiğimizden beri asosyal oldum. Neyse öyle başladı sonra masayı falan yumrukladı :S Bebek çok korktu galiba gece boyu kıpırdadı

Suan arastırıyorum harmony 2200 dediler prena tek bi şeye bakılırsa bizim için öle 1700 diger seylerle fiyat artıyor

evet canım yaşım 37 onun için önerdi.. ultrason ve testlerde hiç bir sıkıntı çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…