2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bu hafta yavastan basliyayim diyorum alışverişe artık :)
İlk alışveriş için liste yaptım, bir eksik varmı bakarmisiniz kızlar

Eklentiler

• IMG_20170102_005224.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20170102_005151.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
Çok iş yapmak erken doğumu tetikliyor desene. süpürge işlerini özellikle kendisi yapsin ne olcak sanki hafta içi akşam 10 dk yapilir ..

Bende bu hafta yavastan basliyayim diyorum alışverişe artık :)
İlk alışveriş için liste yaptım, bir eksik varmı bakarmisiniz kızlar

Bende listemi yaptım. İndirimdeyken mothercare den sadece zıbınlarını ve tulumlarını aldım. Bu ay başlıcam. 12 sinde detaylı ultrasonum var. Sonra hızlandırcam son zamanlara bırakmıcam. Hazır olsun her şeyi meleğimin

Kimse beni dikkate almamış
Sizin (babasıyla senin) görüşün önemli Can'ım benim beğendiğimi sen beğenmezsin ve tam tersi olabilir.bi isim güzel değil demek istemem açıkçası.tuğra lar bizi okuyorsa ayıp olur:))

Bende öyle düşünüyorum canım son zamanlar zor olur alışveriş agirlasicaz iyice hem Allah korusun erken doğum falanda olursa hazır olsun diyorum bende, sağlıkla gelsinler insallah meleklerimiz

Himm aslinda en kolayi tek hap :)ama ben kan sulandirici iğne kullaniyorum galiba kalsiyumu ayrica ondan veriyor.sagol canim peki d vitamini devit 3 mü kullaniyorsun ?günde kaç damla ve doğuma kadar kullanacak misin ?

Sizin (babasıyla senin) görüşün önemli Can'ım benim beğendiğimi sen beğenmezsin ve tam tersi olabilir.bi isim güzel değil demek istemem açıkçası.tuğra lar bizi okuyorsa ayıp olur:))
Tuğlalardan özür diliyoruz o zaman :) hep o babasının yüzünden zaten ben emir koycaktim ikna olmadı gorumce falanca destek çıkınca iyice soğudu emir isminden bende yeni arayışlara girdim

cnm bebeğin kaç cm kaç gr olmuş Maşallah ne güzel iyimiş minik
Canim devlet hastanesinde yaptirdim detayli ultrasonu kilosu yazmiyor raporda ama fl yaziyor.tahmini 24 cm kuzucum bende hayal kirikligi icersindeyim iki hafta sonra gittigimde kendi doktoruma sorarim insallah
Benimde 15. Haftada plesanta asagıdaydı. 19. Hafta kontrolümde Yukarı çıktığını öğrendim.
Kendini yorma canım her şey kısmet. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
Amin insallah bende bu gittigimde oyle olacagini umuyordum ama aksine teshis koydu doktorum kontroller sıklasti.Allahtan hayirlisi bakalim mevla neyler neylerse guzel eyler...
Allah ol deyince olmayacak bisey yok tabi yeterki dilesin.once bi stres oldum epey ama simdi ogul tekmeledikce tamam dostum sorun yok diyorum

Oylesini de hic gormedim, nerde var ki?

Bende öyle düşünüyorum canım son zamanlar zor olur alışveriş agirlasicaz iyice hem Allah korusun erken doğum falanda olursa hazır olsun diyorum bende, sağlıkla gelsinler insallah meleklerimiz
Evet ya ben simdiden avm de iki saat geziyorum en fazla, sonra belim basliyor agrimaya. Bende basladim alisverise iste aliyorum birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…