2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde karnım acıyor çok ayakta durunca neden bilmiyorum ,yavaştan başlamak lazım artık :) Allah'im giydirmek ňasib etsin inşallah canim
Bencede yavaştan alın kızlar ben 400 tllik bı alışveriş yaptım hiç de fazla birşey alamadım hem maddi açıdan hem de kolaylık açısından erken başlamakta fayda var.. şubat sonu 32-33 haftamdayken herşeyi bitirmiş olmayı umuyorum temizliğim ve odasında Şubat'ta 30 haftslarimda olcak inşallah . Bana geç olur diyenler var ama ocaktada temizlik yaptiramam mecburum :/ ay kızlar siz önceden halledin su kıyafet mevzsunu Şubat'ta ben yandım badana temizlik halilar yıkamaya gtcek eşyaları alınacak yıkanmak dizilcek daha eksiklerim var ooo başlayın durmayın imkânınız varsa

Hangi balığı tercih ediyorsun Can'ım??yüzey balığı diye palamut tüketmekten mafoldum:)))
Canim dondurulmus balik yiyodum pangasius diye derisi kilcigi yok arkadas lachs(somon) önerdi bu haftadan itibaren onu yicem. lachsda omega3 daha fazlaymis tazesi varmis daha saglikli olur normalde fazla anlamam izmirdeyken her hafta annem yapardi mutlaka ama burada malesef deniz yok oyle her cesit taze balik bulmak zor. Haftada iki zor ama denicem onuda pazar ve persembe diye belirledim kendime baslicqm bu hafta bakalim :))

Persembe gunune randevum var sorucam cnm.ben ilk hamileligimde boyle bi sorun yasamamistim.nettende net bi bilgi bulamadim.hani yasayaniniz dr soraniniz varsa ogrenmek istedim.
Gecmis olsun canim benimde randevu persembeye sende gidiyomussun o gun zaten bizlerin ilk hamilelik bizde bilemiyoruz ben hic normal zamanda bile duymamistim iltahaplanma olabilir aklima baska bisey gelmiyo

evet canım yaşım 37 onun için önerdi.. ultrason ve testlerde hiç bir sıkıntı çıkmadı..
İmkanın varsa yaptır derim. Ben o konuda tedirginliğimi attım en azından. Envai çeşit rahatsızlık var tabi Allah korusun ama sonuçta bunun bir testi var. Ve bazı faktörler de riski arttırıyor. Yaş, ultrason bulgusu, hormon değerleri... Doğuma o konuda kafan rahat girersin yaptır bence...

Lachs en sağlıklısı Can'ım çok doğru bir seçim.çocuklara da tavsiyedir.hadi bakalım ben haftada bir aksatmadan yiyorum.yeter de artar bize:))))

Boğazlarım çok kötü, kulaklarıma vuruyor. Aynı zamanda kum döküyorum. İşten geldim kendimi yatağa attım. Biraz sonra oğlum gelecek. Allah güç kuvvet versin.
Geçmiş olsun canım ben de perşembeden beri yatıyorum. Soğuk alginligi bendeki de. İnşallah yarına geçer artik ise de gitmek zorundayım

Ay bugun nedense kizimin tekmelerini hissedemedim, uyuyormu napiyor bidik yarin asi olmaya gidince bi kalp atislarini dinleteyim bakayim, insalllah bizim aile hekimligindeki ebe de bebisin kalp atislarini dinleyebiliyordur, ilk defa deneyecegim cunku.

Ocakta erken olur zaten canım Şubat'ta tamamlarsin Allah'ın izniyle ,bende martta tamamlamayı düşünüyorum alışveriştir temizliktir bakalım :) liste yapmıştım ona göre alacağım eksikleri olursada doğumdan sonra tamamlariz artık :)

Merhaba canım, haftasonundan beri pek girmiyorum foruma, arada bir bakıyorum, önümüzdeki haftasonu sınavlarım var ona odaklandım ama bunu okuyunca kayıtsız kalamadım... Çok üzüldüm açıkçası... Eşin normalde de böyle biri miydi yoksa bu davranışları sürpriz mi sana da? En çok yanında olması gereken ve sana yardımcı olması gereken zaman şu an çünkü. Artık deli gibi ev işi yapamayız ki, eğilip doğrulurken bile 2 kere düşünmemiz gerekiyor. Böyle bir durumda sana bu şekilde yaklaşması çok anlamsız. Henüz bebek taşıdığını idrak edememiş olabilir mi? Konuşarak hatta belki de direk doktorunun hareket kısıtlaması ile ilgili eşine de bilgi vermesi ile belki çözebilirsiniz. Temizlik zamanı annenden yardım al bari eşin bu şekilde davranmakta ısrar ederse. Ama cidden çok üzücü, bebeğin bile etkilenip üzülmüş kıyamam ona yaa çok üzüldüm

inşallah gzel olur,sen de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinibu benim 4.tp bebeğim,dondurulmus tedavime başladık,progestan 200 mg kapsl ,siz hangi ilaçları kullandınız,
Canım ben crinon jel clexan iğne ve folik asit kullanmıştım. Allah bu tedavinde mutluluğu nasip etsin inşallah.

Evet ya ben simdiden avm de iki saat geziyorum en fazla, sonra belim basliyor agrimaya. Bende basladim alisverise iste aliyorum birseyler
Ben yari yil tatilini bekliyorum simdi cocuklarin okul saati uygun degil bir saat boslugum oluyo oglen yetistiremem diye.tatil olsun maaile gidicez alisverise :))
Canim acaba mart ayinimi beklesenki badana ve buyuk temizlik icin bir ay bir aydir..gerci erken dogum riskinide dusunmek gerek ben diger hamileliklerimde 7. Ayimda canta hazirliyodum neolur neolmaz diye haklisin sen bekletme martin 3. Haftasi felan tekrsr bi dip kose temiik yapilir mis gibi olur evcağızın

Gecmis olsun canim benimde randevu persembeye sende gidiyomussun o gun zaten bizlerin ilk hamilelik bizde bilemiyoruz ben hic normal zamanda bile duymamistim iltahaplanma olabilir aklima baska bisey gelmiyo
Sagol cnm.valla cok canim skildi onemli bisey degildir insallah.

kizlar bi sitede yilbasi indirimi vardi. uyku seti cibinligi icinde besigi kargo dahil 540 tlye aldim. 60×120 olcusu. oglumda 8. ay almistim. kiyafetlerini 8. ay almaya baslamistim :)) bu bebegimde besigi aldik ya simdiden kendime inanamiyorum :)

Tuğlalardan özür diliyoruz o zaman :) hep o babasının yüzünden zaten ben emir koycaktim ikna olmadı gorumce falanca destek çıkınca iyice soğudu emir isminden bende yeni arayışlara girdim
hatırlıyonmu bende istiodum ama eşim istemiodu ben ikna ettim nasip olursa emiralp olucak ismi:)

Hadi bize güzel haberler getir annesi
doktor kan tahlili idrar tahlili istedi,ama büyük ihtimal fitil vercem dedi akıntın ve o kasılmaların için dedi bide enfeksiyon vardı bende o kadar serum yedim azaldı ama tamamen geçmedi zorluyor çok su içmeme ragmen,Onuda baz alarak bişey başlıycam dedi. 3Boyutludan bi gör bebişinin yüzünü elini tamda için rahatlasın annesi diyip yarına randevu verdi şuan Heyecandan ne yapacamı şaşırdım sabah 11:30da inşallah görcem kuzumu renkli güzel bi şekilde

Enfeksiyon hemen her hamilelikte olabiliyor çok ciddiye alma sana yarın olmaz bence heyecandan:))ben de çarşamba görecem kısmetse minik kelebeğimi

Masallah canimm herkeste bi yorgunluk kisa denk geldiginden diye dusunuyorum kendine dikkat et kuzumada iyi bak annesi rabbim yardimcimiz olsun sag salim atlatalim insallah
inşallah canım,Vallahi bi yorgunluk halsizlik uyku saatlerce bıraksalar uyurum ama gece uyku uyuyamıyorum rahat yatamıyorum galiba vücut öyle enterasan birşey ki galiba dogumdan sonra uyuyamıycagım geceler için beni hazırlıyor gündüz uyursam uyuyorum gece yok çünkü :/ dalıp sıçrıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…