2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Enfeksiyon hemen her hamilelikte olabiliyor çok ciddiye alma sana yarın olmaz bence heyecandan:))ben de çarşamba görecem kısmetse minik kelebeğimi
ciddiye alma diyorsunda canım,Benim ki ciddi bişey hamilelikten öncede vardı ve normal oranlarda degildi böbreklerime dahi sıçramıştı serum ilaç tedavisi uygulandı hastahaneye yattım düzeldi sanırken yeniden başladı 3 hafta önce her gün hastahaneye giderek yine serum yedim azalttılar ama hala var zorlanıyorum artık her dakika idrar yanma tutamama sorunum var

Hmm anladım canım seninki ciddiymiş.normal doğumda Bebek için sakıncalıymış onu duymuştum bu kadar ciddiyse durum.dr unun dediklerini yapacaksın Can'ım az kaldı zaten dayan yani.hayırlısıyla bitirseydik gebeliği kazasız belasız.

tek istegim saglıkla sıhatle kucagıma almak onu,Başkada bişey gözümde yok... Yeterki iyi olsunlar bizle olsunlar saglıklı hayırlı evlat olsunlarda,birde benim daha zor geçiyor enfeksiyon,Artı yıllardır çektigim hastalıgım,magnezyum potasyum eksikligi hepsi birleşince kombo oldu ama olsun evladıma deger

Allah analı babalı bol rızıklı büyümesini nasip etsin senin için de çok iyi olmuş birlikte büyürler kardeş kardeş benim ablam da tüple benden sonra hamile kaldı öyle mutlu oldum ki

hatırlıyonmu bende istiodum ama eşim istemiodu ben ikna ettim nasip olursa emiralp olucak ismi:)
Ah canım benim senin adına çok sevindim ben pes etmek uzereyim akşam poyraz alp koycam dedi hiç uğraşacak halim yoktu nobete gidicekti zaten uzatmadim hiç

Ah canım benim senin adına çok sevindim ben pes etmek uzereyim akşam poyraz alp koycam dedi hiç uğraşacak halim yoktu nobete gidicekti zaten uzatmadim hiç
Bence poyrazalp te cok guzel bir isim :) alp ismine bayiliyorum ve ikinci isim olarak herisme cok yakistiriyorum mesela emir ismini tek basina sevmem ben ama emiralp ismibe bayiliyrm

Sinirr bozucu bir sey canim. Benim esimde gebelikten once takilirdi temzlk yapmiosn vs diye . saka oldugu halde sinirlerm ziplardi. Simdi gebelk olunca sakasna dahi takilmiyor. Bnde evde oldugum halde sinavlar oldugundan. Sadece bi supurur haftada birde temzlk yaparm. Herseyi bir kenara brak calisiyorsun sen anlaysli olmasi lazm. Masaya Yumruk falan yanlis yapmis. Umarim hatasini anlar. Sen stres olmussun ya kuzun da ona dayanamamstr. Hic skma canini bebegni dusun rahatla

Valla canm vitamn verdi kullanmiyorum bi kan hapi iciyorum oda gebelk oncesi de icerdim devam yani. Meyvemi yiyorum. Pekmezimi iciyorum. Yogurdunu yiyorum. Ceviz faln yerdm yemiyorm bu ara niyeyse. Et balk fazla yiyemiyorum. O biraz canmi sikiyo ama neyse :)

Himm aslinda en kolayi tek hap :)ama ben kan sulandirici iğne kullaniyorum galiba kalsiyumu ayrica ondan veriyor.sagol canim peki d vitamini devit 3 mü kullaniyorsun ?günde kaç damla ve doğuma kadar kullanacak misin ?
Canim ben marka bilmiyom yazmiyo ustunde d3 yaziyo 0.4 ml damlanin ustunde isaret var ona gore koyuyorum. Doktorum 1 senelik yazdi bana eleviti ve d vitaminini arkadasimin biri 6. aydan sonra icmemis bende ne kadar kullancam bilmiyorum doguma kadar sanirim

Normal cikmasi dersn basindan cocuk oldu olali kalkmiyorumki sinavlari halleseym yuruyuse cikcm. Kullaniyorum kuzuu
Canim evdede olsan yurusende gunde yarim saat ayaklarini yukari kaldi o iyi gelir hem kan akisina hemde varise ay annem burdaydi 2 saat inanki süt ictim gofret yedim sirf kadin biraz sevinsin bi tekme atsin diye anasinin oglu inada bindirdi bi kere bile vurmadi rezil etti beni o kadar anlatiyom kadina halbuki :))

Bende oyleyim gunduz yatsamda yatmasamda gece zorla yatiyorum ise gittigim icin mecburum gec yatiyorum uykum yetmiyo cok yorgun oluyorum. Yanma bendede var hala doktora dedim ama bisey demedi bakalim ne olacak persembe gitcem. Sen gittinmi doktora bu gun son durum nedir?

Lachs en sağlıklısı Can'ım çok doğru bir seçim.çocuklara da tavsiyedir.hadi bakalım ben haftada bir aksatmadan yiyorum.yeter de artar bize:))))
Bende aklima estikce yiyodum doktor dedi ya canim hic istemiyo ama yarindan itibaren baslicam 2 defa yemeye :)

9 ocakta randevum var kizlar.doktor organlarina bakalim dedi.renkli ultrasyon dediginiz o mu oluyor yoksa bu ayri birsey mi

Bi cabuk geciyo gibi geliyo bana bi hic gecmiyecek gibi ama geciyor sukur yaryi gectik 5. Ayimiz doldu masaallh. Cok heycanliyim mutluyum

Bi cabuk geciyo gibi geliyo bana bi hic gecmiyecek gibi ama geciyor sukur yaryi gectik 5. Ayimiz doldu masaallh. Cok heycanliyim mutluyum

Amann yarabbi bizim minik pasa mo yapti bunuu. Oyuncak ediyolar bizi baskada bsy degl. Dogunca annanesi isirsiinn. Ne demek annaneyi tinlamamakk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…