2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Iyi akşam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir.eşim ve bende hala kanamamda uğraşıyoruz yoğun oluyor.dr ilaç verdi kanama olsun diye içerde pıhtı kalmasın dedi.bu arada eşimle aramız daha iyi şükür biraz sakinleştik.hatta bu gün tüp merkeziyle görüştük durumu anlattık.bir denemelik dondurulmuş bebeklerimiz var.eşim asla istemiyorum artık Demişti 2 gün önce ama bu gün yazın biraz kafamızı dinleyelim sonbaharda tekrar deneriz dedi.çok mutlu oldum ama bir yandanda yine kötü bişey olursa diye korkularım başladı.yada tutmazsa hamile kalamazsam diye korkuyorum

Kızlar ben vitamin ve demir hapi kullaniyorum.doktorum haftada iki kez balık yesemde kullanmam icin balik yagi hapi onerdi.adi NEPTUNE.bebegin zeka gelisimi icin cok etkiliymis.hatta eczanede baska birsey onerirlerse alma civa oranlari yuksek olur dedi.eger kullanmak isteyen annisler varsa fikir olsun istedim dr bilgi alarak takviye alabilirsiniz.fiyati 100 tl.

Teşekkürler canım.benim çarş randevum var soracam dr amcamıza kullan derse balık yağı ben de alırım

Teşekkürler canım.benim çarş randevum var soracam dr amcamıza kullan derse balık yağı ben de alırım

Canım düzelmenize sevindim Allah istediğiniz vakit gönlünüze göre versin inş.kötü düşünme

kan tahlili idrar istedi büyük ihtimal fitil vercem yarın sonuçlara bakalımda dedi,Ultrasona gircem bide bebişimi renkli görcem teyzesi inşallah bu arada sen demiştin ya çikolata kola gitmeden yap döner diye valla denedim oldu Allah ragzı olsun melegim

Kızlar bu fotoları gördükçe kızıma kavuşmayı ona doya doya sarılmayı koklamayı daha çok istiyorum heyecanla bekliyorum, ve bi yandanda nasıl kıyıpta bunlara nete koyuyorlar nazardan korkmuyorlarmı diyorum şunlara bakın melekler ya bizim meleklerimizde saglıkla sıhatle gelse alsak kucagımıza Rabbimin izniyle inşallah

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1687.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 47
Rica ederim canim allah sendende ragzi olsun cikolata yersem tek mesela bi dönüyo bastan kuduruyo sonra uyuyo ama gecen cikolata ve bi kac yudum kola denedim hic durmadi o gunde mesela fazla oynamadi tek cikolata yemistim kafein ise yariyo sanirim bebise adrenalin oluyo :) oy yerim foto alirsan at teyzesine benim oyle bi sansim yok burda

doktor uzaylı gibi görünür tam belli olmaz dedi ama bizimki dayanamadı istedi görcem diye bakalım inşallah güzelcene görünürde atarım teyzesi

Allah analı babalı bol rızıklı büyümesini nasip etsin senin için de çok iyi olmuş birlikte büyürler kardeş kardeş benim ablam da tüple benden sonra hamile kaldı öyle mutlu oldum ki
Bende ablamdan sonra tüple hamile kaldım önde tecrübeli birinin olması da çok güzel canım. Neye gerek var neye gerek yok çözdüm baya. Sen de ablana tecrübe olacaksın:)
Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler, rabbim hepimize sağlıklı bir Doğum sonra da yavrularımıza güzel bi ömür nasip etsin.

Canım benim ailevi durumların düzelmesine çok sevindim. Eşininki üzüntüyle söylenmiş bir sözdü zaten. Tüp bebek çok meşakkatli bir yol tabi, lakin kötülükler bizde umut olarak kalmalı. Ben hep derim en azından tüp yaptırabildik diye. O yüzden buz bebeklerini düşün sadece

doktor uzaylı gibi görünür tam belli olmaz dedi ama bizimki dayanamadı istedi görcem diye bakalım inşallah güzelcene görünürde atarım teyzesi
Olsun kuzum farketmez eli ayagi yuzu belli artik prensesimin görün siz masallah kuzuma ya yesn teyze popisiii

aynen belli yavrumun teyzesi,Bizim paşanın fotosunu atmadın ama istedim ;(
Kuzu foto vermediki gecen ayin 20 sinde gitmistik ya en son yeni randevu 5 ocakta dicem resim ver verirse insallah cins hepsi ayri bi cins resmen ne diyim :) olsa fotonun lafimi olur yok anasindada pipi var baska yok

Amann yarabbi bizim minik pasa mo yapti bunuu. Oyuncak ediyolar bizi baskada bsy degl. Dogunca annanesi isirsiinn. Ne demek annaneyi tinlamamakk:)))
O gelmeden futbol oynuyodu telefonla konustum annem geldi falan oturunca alttan bir iki vurdu annem elini koydu ugrastim uzandim sut ictim falan yok tek bir kipirti yok uyudu :) kalksin gece soracam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…