2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay bak kafam karisti doktor dediginden beride yemedim haptami istesem acaba balik yersem birakirim yoksa hapi icerim derim basaramadim haftada iki kez yemeyi :)

Kuzu foto vermediki gecen ayin 20 sinde gitmistik ya en son yeni randevu 5 ocakta dicem resim ver verirse insallah cins hepsi ayri bi cins resmen ne diyim :) olsa fotonun lafimi olur yok anasindada pipi var baska yok
ay yesin teyzesi onu ya kurban olurum ben bunlara mucize yemin ediyorum şükürler olsun rabbime binlerce defa Alır almaz atcaksın ama bak valla görmek istiyorum sana benziyor mu annesine benzerse kesin çok güzel olur,Gerçi yakışıklı derler erkege ama anladın sen

O gelmeden futbol oynuyodu telefonla konustum annem geldi falan oturunca alttan bir iki vurdu annem elini koydu ugrastim uzandim sut ictim falan yok tek bir kipirti yok uyudu :) kalksin gece soracam ben ona
Gecede sen trip at vurma len istemeyoom diyee:))) anammm.kiyilirr mio sakasi bile gicukkk

Bitiversinnn gariii:)) sabah konusuyorum diyorum en buyuk hayalimdin gercek oluyosun sukurr. O tabi beni hic tinlamiyor hahah. Ac birakimde görsün oyle oynuyooo bocukk
Kurban olurum o ayaklara tekmelere ya bizi en mutlu eden sey. 4 aycik sabir biter elbet sabirsizlikla bekliyoruz bak simdi vurmaya basladi ama bu kezde ben onu takmiyom hih

Kızlar bu arada artık metabolizmamız iyice yavaşlıyormuş artık bu demek oluyor ki gelsin kilolar

Gecede sen trip at vurma len istemeyoom diyee:))) anammm.kiyilirr mio sakasi bile gicukkk
Hahaha o sirf tekmelesin diye ses olsun istemiyorum surekli yatmak istiyorum ya gecen vuruyodu esim aradi al bak durdu vurmuyo dedim kisa konustu tamam hadi kapatalim oynasin oglum rahat rahat diyo :)

Ama bizimki siyah beyaz olur ancak burda doktora sordum yok diyo renkli manyakmi nedir bende sende varmi demedim aslinda isvirede nerde varsa yaptirayim diye sordum direk yok dedi gecti kadin ancak dogunca gorcez kime benziyo bakalim ama olsun ne foto gelirse onu atarz teyzesi sorun yok gelsin yeterki :)

Ben hiç sormuyorum kilosunu boyunu doktorum gelişimi iyi dedi mi zaten içim rahatlıyor

rabbim saglık sıhat versin,Yeterki görmeyelim ama bizimle olsun yeter, be kuzum bizim olsunlar saglıklı hayatlı,Hayırlı evlat olsunlarda geç görelim kuzum bazen çok radyasyon oluyor diye bende istemiyorumda geçen bizimki görmedi işi vardı annem gördü heveslendi tutturdu yoksa 3 gün sonrada ultrasonda olcaz ama dayanamadı

canim cok sevindim araniz düzeldi diye. Insallah hersey gönlünüze göre olur. Korkma canim olucagi varsa zten her sekilde olur. herseyin hayirlisi olsun.

Amin kuzum saglikla kavusalim insallah zamani gelince sag salim. Benim esim hep geliyo onun is saatlerine göre randevu aliyorum gecen erkendi mesela isi birakti geldi :) halbuki dedim yani bidahakine gelirsin kacirirmi oglunu görmeye benden hevesli valla :)

Benimki de tekmelerini görüyor artık o da adapte oldu.önceleri Bebek var diyip geçiyorduk anlamıyorduk ikimiz de.şimdi somut olarak yaşadığı için daha da benimsedi keza ben de öyle

bizimkide öyle,Ama işte o gün büyük bir toplantı vardı bayilikle alakalı malesef yetişemedi aslında yetişti ama çıktıgımızda oda göremedi kötü oldu kısmet yarına kuzum

İyi geceler canım eşinle aranızın düzelmis olmasına cok sevindim . Hersey zmanla yoluna giricek emin ol . Allah ın izniyle tekrar hamile de kalıcaksın ins . Hic olumsuz seyler düsünüp kendini üzme ve bir an önce iyilesmeye bak bence . Eşinin birdaha cocuk istemiyorum demesi de o anki psikolojisinden kaynaklı . üstünden biraz zaman gecsin , ikinizde üzerinizden atın o psikolojiyi yterki hersey yoluna giricek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…