2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar giremedim kaç gündür arada takip ettim yazdıklarınızı ..kızlar size birşey sormak istiyorum benim gibi karnının içi çürümüş gibi ağrılar çekenler varmı cok sık oluyor bide benim bacak aralarım agrıo kasılıo gibi yani kırılcak gibi bole baskı yapıo sanki annem bebek aşşagda biraz sanki karnım aşşagda duruyor gibi az yüriyim bole nefes nefese kalıyorum 1saat yemek yaptım bugun kalbım çarptı hemen belim oram kemikleri agrıdı korkuyorum dr sorcam haftasonu bide ikinci kez hamile kalanlar ilki sezeryan olan arkadaşlarımada bişi danışmak istiyorum arada dikişlerinizde yanma oluomu bnm tek bir yerimde yatıp kalkarken coz coz yanma oluo dr son gıttıgm de sordum baktı bişi yok dedi ama ürkmedim değil

Benimki de tekmelerini görüyor artık o da adapte oldu.önceleri Bebek var diyip geçiyorduk anlamıyorduk ikimiz de.şimdi somut olarak yaşadığı için daha da benimsedi keza ben de öyle
Oyle oluyor canim biz icimizde oldugunu biliyoruz onlar ultrasonda gorsede hissedemiyo ama simdi tekme hissediyolar farkindalar artik yavastan baba olacaklarinin benimkide basta ultrasonda goruyodu acaip heycanlaniyodu cikinca diyodu bu ne biseye benzemiyo simdi oglum diyo seviyo benim oglum yapar diyo :)

bizimkide öyle,Ama işte o gün büyük bir toplantı vardı bayilikle alakalı malesef yetişemedi aslında yetişti ama çıktıgımızda oda göremedi kötü oldu kısmet yarına kuzum
Babalarinda hakki bizim kadar canim onlrda merak ediyo heyecanlaniyo gorunce :) gorsun oda minnak prensesini rahat etsin

Babalarinda hakki bizim kadar canim onlrda merak ediyo heyecanlaniyo gorunce :) gorsun oda minnak prensesini rahat etsin
Ya konusuyor kizimm falnn diyee oda duruyo oyle yapnca. Bnde diyorumki biraz hisset oyle konus. Oda alissin bana diyor bakalm biz zor anlastk analasabilecekler mi. Uyankken bi iki kez vurdu. Uyudu adamcagz arka arkaya vuruyorr cadiii

Canım bugün benimde karnımın alt tarafında acı hissi vardi halada devam ediyor normalmi acaba inşallah iyidir kuzularimiz

Günaydın kızlar ben de 21 hafta 4 günlük hamileyim.Rabbim nasip kısmet ederse bir kızımız olacak.Bebegimin hareketlerini hissediyorum fakat ne henüz dışarıdan dokununca hissediliyo ne de gözle gorunuyo.siz dokununca ne zaman hissettiniz.Allahim hepimize evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin insallah

Canım martta düşünüyordum ama iyice agirlasmadan da yapmak gerekir hele bide sezeryansa doğum şekli doktor rahim ağzına girince bebek erken gelir diye doğuma erken alabilir böyle bı ihtimal var.. 36 haftada falan mart sonunda 37 haftada oluyorum yani en uygun Şubat canım :/ yine normal gününde gelirse bebiş bi dip köşe yaptırırım ama zaten evde durmuyoruz eşimle pek pislenmez bile ee zaten marta doğruda olur temizlik yine bi Şubat ortasını geçer bakalım hayırlısı canım :)

Ben hiç bi eksik bırakmam sanırım doğum sonrası çıkmak zor olur yani en azından en önemlilerini hallederiz canım..

Canm iyi olmanıza sevindim.Sakın öyle düşünme duanı et bak göreceksin herşey güzel olacak inançlı ve sabırlı ol lütfen.Ve eşine destek ol oda sana destek olacaktır.Aklına kötü şeyler getirme herkesin başına gelebilir bunlar cnm Allah korusun esirgesin inşallah dileklerin kabul olsun.çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda daha da iyi olursun.
Kalbimiz seninle.

20 hafta 6 günlük bugün itibariyle benimde,Baloncuk varmış veya gaz baloncugu gibi hisler oluyor daha minik oldugundan dişardan hissetmek için daha vakit var diyorlar genelde 7 aylıkken meydana gelirmiş dişardan görünmesi tabi kişiden kişiye degişir benimde kız baya nazlı,Her dakika belli etmiyor kendini erkek bebekler gibi saklıyor herhalde arada vuruyor mesala şuan oldugu gibi oda minik minik nazlı ve narin olunca böyle oluyor galiba bakalım son aylara dogruda tekmelerde narin olcaklarmı aceba

Tugra daha guzel geldi anlami neyms ki canm
osmanlı padişahlarının kullandıkları mühür canım kişilik özellikleri yenilikleri seven hümanist hayatı ve eğlenceyi seven becerikli hayalperestmiş

Bence poyrazalp te cok guzel bir isim :) alp ismine bayiliyorum ve ikinci isim olarak herisme cok yakistiriyorum mesela emir ismini tek basina sevmem ben ama emiralp ismibe bayiliyrm
artık ben de sevicem canım napıyım hiç uzatmak istemiyorum artık nasıl biliyorsa öyle yapsın

endless love çok teşekkür ederim canım miniğimin keyfi yerinde olsun da ağrılar geçer inş.

Kizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?

Canm sen hemen hemen 1 ay öndesin tabi işlerini daha hızlı yapmanda fayda var. ben şubat-martta alışverişlerimi kıyafetlerini alırım bitiririm. nisan ilk haftası da Allah izin verirse yardımcı tutacağım tüm evi baştan sona temizlemesini rica edeceğim Ayrıca Tüller perdeler yıkanır. halılar yıkanacak tabi veririm onlarıda.Aynı şekilde mayısta da tutacağım .mayıs 2. hafta doğum doktora göre.Evim tertemiz şekilde doğuma gideceğim Allahım nasip ederse.Bu şekilde düşüncem var hayal olmassa.
Çocuk odasını konuştuk eşimle.Dolabını tülünü halısını filan yani komple odanın düzenini 1 yaşında yaptıracağız. Şimdi yapmaya gerek yok eskiyecek kullanmadan tülü perdesi kirlenir dedi.1 yaşına gelince yaparız hepsini dedi.Evde boşta tekli dolabım var 1 yaşına kadar bebeğimin dolabı olarak onu kullanacağım.Bizim yanımızda yatacak 1e kadar snra odasını yaptırcaz kısmetse. Ayy baya yazdım ya yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…