- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #26.981
Çarpıntı oluydur nabzını ölç takip et canım bende de oluyor kardiyolaga gittim hatta EKG çekti usg verdi gebelikte olur normal dedi EKG de de çarpıntı çıktı ama normalmiş yinede ay sonuna usg cektiricem kalpten .. istersen takip et kendini benm tansiyon normal ama nabzim yüksek çıkıyor normalmiş ..Kizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?
Evet Canım oluyor sebebi kalbimiz daha fazla kan pompalıyormuş bebiş içinde o yüzden dalgalanmalar hissedebiliyormuşuzKizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?
Çok nadir oluyor canm belki haftada bir filan.Kizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?
Olsun canım yaz tabi :) ben mecbur oda yapicam çünkü yedekte bı dolabımiz yok benim gardrop bana yetmiyor eşimin tarafına bile salça oluyorum yetmiyor dolap banaki bebise asla yetmez yer yok.. dolap alicam mevbur yaninda besikte alirim zaten odasini takim yapicaz tul perde vs. Benim odama minik bi besik alicam insallah.. zaten 6 ayinda faalan ayririm kendi odasina alistiririm insallah canim :) temizlikte yine bi subat ortasini gecer okul tatilini bitiririz :)Canm sen hemen hemen 1 ay öndesin tabi işlerini daha hızlı yapmanda fayda var. ben şubat-martta alışverişlerimi kıyafetlerini alırım bitiririm. nisan ilk haftası da Allah izin verirse yardımcı tutacağım tüm evi baştan sona temizlemesini rica edeceğimAyrıca Tüller perdeler yıkanır. halılar yıkanacak tabi veririm onlarıda.Aynı şekilde mayısta da tutacağım .mayıs 2. hafta doğum doktora göre.Evim tertemiz şekilde doğuma gideceğim Allahım nasip ederse.Bu şekilde düşüncem var hayal olmassa.
Çocuk odasını konuştuk eşimle.Dolabını tülünü halısını filan yani komple odanın düzenini 1 yaşında yaptıracağız. Şimdi yapmaya gerek yok eskiyecek kullanmadan tülü perdesi kirlenir dedi.1 yaşına gelince yaparız hepsini dedi.Evde boşta tekli dolabım var 1 yaşına kadar bebeğimin dolabı olarak onu kullanacağım.Bizim yanımızda yatacak 1e kadar snra odasını yaptırcaz kısmetse. Ayy baya yazdım ya yeni farkettim
Olsun canım yaz tabi :) ben mecbur oda yapicam çünkü yedekte bı dolabımiz yok benim gardrop bana yetmiyor eşimin tarafına bile salça oluyorum yetmiyor dolap banaki bebise asla yetmez yer yok.. dolap alicam mevbur yaninda besikte alirim zaten odasini takim yapicaz tul perde vs. Benim odama minik bi besik alicam insallah.. zaten 6 ayinda faalan ayririm kendi odasina alistiririm insallah canim :) temizlikte yine bi subat ortasini gecer okul tatilini bitiririz :)Canm sen hemen hemen 1 ay öndesin tabi işlerini daha hızlı yapmanda fayda var. ben şubat-martta alışverişlerimi kıyafetlerini alırım bitiririm. nisan ilk haftası da Allah izin verirse yardımcı tutacağım tüm evi baştan sona temizlemesini rica edeceğimAyrıca Tüller perdeler yıkanır. halılar yıkanacak tabi veririm onlarıda.Aynı şekilde mayısta da tutacağım .mayıs 2. hafta doğum doktora göre.Evim tertemiz şekilde doğuma gideceğim Allahım nasip ederse.Bu şekilde düşüncem var hayal olmassa.
Çocuk odasını konuştuk eşimle.Dolabını tülünü halısını filan yani komple odanın düzenini 1 yaşında yaptıracağız. Şimdi yapmaya gerek yok eskiyecek kullanmadan tülü perdesi kirlenir dedi.1 yaşına gelince yaparız hepsini dedi.Evde boşta tekli dolabım var 1 yaşına kadar bebeğimin dolabı olarak onu kullanacağım.Bizim yanımızda yatacak 1e kadar snra odasını yaptırcaz kısmetse. Ayy baya yazdım ya yeni farkettim
Evet sana yaptırmak şart olmuş cnm ne güzl ya. Güzelce döşe. Keşke bende yaptırsam odasını çok hevesliydim ama eşimde haklı.hevesimi 1yıl erteledim.Tekli Dolabı silerim temizler ona koyarım artık kıyafetlerini eşimin bekarlık dolabıOlsun canım yaz tabi :) ben mecbur oda yapicam çünkü yedekte bı dolabımiz yok benim gardrop bana yetmiyor eşimin tarafına bile salça oluyorum yetmiyor dolap banaki bebise asla yetmez yer yok.. dolap alicam mevbur yaninda besikte alirim zaten odasini takim yapicaz tul perde vs. Benim odama minik bi besik alicam insallah.. zaten 6 ayinda faalan ayririm kendi odasina alistiririm insallah canim :) temizlikte yine bi subat ortasini gecer okul tatilini bitiririz :)
Amin canım moral oluyorsunuz Allah Razı oldun hepinizdenİyi geceler canım eşinle aranızın düzelmis olmasına cok sevindim . Hersey zmanla yoluna giricek emin ol . Allah ın izniyle tekrar hamile de kalıcaksın ins . Hic olumsuz seyler düsünüp kendini üzme ve bir an önce iyilesmeye bak bence . Eşinin birdaha cocuk istemiyorum demesi de o anki psikolojisinden kaynaklı . üstünden biraz zaman gecsin , ikinizde üzerinizden atın o psikolojiyi yterki hersey yoluna giricek ins
Aynen canım olacağı varsa oluyorcanim cok sevindim araniz düzeldi diye. Insallah hersey gönlünüze göre olur. Korkma canim olucagi varsa zten her sekilde olur. herseyin hayirlisi olsun.
Evet canım çok zor bir süreç tüp bebek tedavisi.rabbim yardım eder inş.Bende ablamdan sonra tüple hamile kaldımönde tecrübeli birinin olması da çok güzel canım. Neye gerek var neye gerek yok çözdüm baya. Sen de ablana tecrübe olacaksın:)
Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler, rabbim hepimize sağlıklı bir Doğum sonra da yavrularımıza güzel bi ömür nasip etsin.
Canım benim ailevi durumların düzelmesine çok sevindim. Eşininki üzüntüyle söylenmiş bir sözdü zaten. Tüp bebek çok meşakkatli bir yol tabi, lakin kötülükler bizde umut olarak kalmalı. Ben hep derim en azından tüp yaptırabildik diye. O yüzden buz bebeklerini düşün sadece
Benimde dualarım sizinle arkadaşlar.rabbim sağ salim hayırlı bi şekilde doğurmayı nasip etsin hepinizeCanm iyi olmanıza sevindim.Sakın öyle düşünme duanı et bak göreceksin herşey güzel olacak inançlı ve sabırlı ol lütfen.Ve eşine destek ol oda sana destek olacaktır.Aklına kötü şeyler getirme herkesin başına gelebilir bunlar cnm Allah korusun esirgesin inşallah dileklerin kabul olsun.çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda daha da iyi olursun.
Kalbimiz seninle.
Bende kendim yapmiycam odasını o yüzden rahatım anneannesi yapicakEvet sana yaptırmak şart olmuş cnm ne güzl ya. Güzelce döşe. Keşke bende yaptırsam odasını çok hevesliydim ama eşimde haklı.hevesimi 1yıl erteledim.Tekli Dolabı silerim temizler ona koyarım artık kıyafetlerini eşimin bekarlık dolabıAma 1 yıl sonra odasını daha rahat yaptırırz maddi olarak eminim.Bir borcumuz var o zaman bitiyor ve karadenizliyiz fındık filan derken istediklerimi yaptırabilirim sıkışmadan tahminimce
Doktoruma bi danisayim canim, tesekkurler.Çarpıntı oluydur nabzını ölç takip et canım bende de oluyor kardiyolaga gittim hatta EKG çekti usg verdi gebelikte olur normal dedi EKG de de çarpıntı çıktı ama normalmiş yinede ay sonuna usg cektiricem kalpten .. istersen takip et kendini benm tansiyon normal ama nabzim yüksek çıkıyor normalmiş ..
Canm geçer ya zaman az kalmış :) Aslında geçiyor hemende geçmesin tadına varalım :) evet beşiği anneanne alıyor.Zaten benim bebek yatağımı ablam vercek çünkü annem ablama almıştı daha yepyeni.ablam yeni aldı yeğenm 2 yaşına geldiği için. o nedenle annem tülü perdesini yapar yada halısını alır kısmetse. Hayırlısı olsun o günler gelisin de hepsi olur .Bende kendim yapmiycam odasını o yüzden rahatım anneannesi yapicakkucuk beşiğini ben alicam sadece bi De tül perde falan :) ay bi de halı evet canım ya benim zamanım azaldı baya inanamıyorum 240 lardan geri sayarken 110 gundeyim ve sezeryanbolacak daha erken alınacak inşallah kendiberken gelmek istemezde 38 haftada alınır ve inşallah şimdiye kadar mı gibi geçer hatta daha rahat olurum inşallah hepimizde öyle olalım zaman çabuk geçiyor ya sanki yaşarken geçmiyor ama geçiyor aslinda :)
Ben 23 haftalıkken hissetmeye başladım senim de eli kulağındadır annesiGünaydın kızlar ben de 21 hafta 4 günlük hamileyim.Rabbim nasip kısmet ederse bir kızımız olacak.Bebegimin hareketlerini hissediyorum fakat ne henüz dışarıdan dokununca hissediliyo ne de gözle gorunuyo.siz dokununca ne zaman hissettiniz.Allahim hepimize evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin insallah
örnek olsun diye atıyorum civilimde görmüştüm canımOylesini de hic gormedim, nerde var ki?
Aynen canım ya esitlenelim yoksa bizim bebislere kız bulamiycazKız bebekler farki baya kapatmislar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?