2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?
Çarpıntı oluydur nabzını ölç takip et canım bende de oluyor kardiyolaga gittim hatta EKG çekti usg verdi gebelikte olur normal dedi EKG de de çarpıntı çıktı ama normalmiş yinede ay sonuna usg cektiricem kalpten .. istersen takip et kendini benm tansiyon normal ama nabzim yüksek çıkıyor normalmiş ..

Kizlar sizin de arada kalbiniz saniyelikte olsa hizlica atip sonra geciyor mu? Arada bana oluyo saniyelik hizli atiyo hemen geciyo. Tansiyonumu olcuyorum normal cikiyo. Bu durum normal mi acaba?
Evet Canım oluyor sebebi kalbimiz daha fazla kan pompalıyormuş bebiş içinde o yüzden dalgalanmalar hissedebiliyormuşuz

Olsun canım yaz tabi :) ben mecbur oda yapicam çünkü yedekte bı dolabımiz yok benim gardrop bana yetmiyor eşimin tarafına bile salça oluyorum yetmiyor dolap banaki bebise asla yetmez yer yok.. dolap alicam mevbur yaninda besikte alirim zaten odasini takim yapicaz tul perde vs. Benim odama minik bi besik alicam insallah.. zaten 6 ayinda faalan ayririm kendi odasina alistiririm insallah canim :) temizlikte yine bi subat ortasini gecer okul tatilini bitiririz :)

Olsun canım yaz tabi :) ben mecbur oda yapicam çünkü yedekte bı dolabımiz yok benim gardrop bana yetmiyor eşimin tarafına bile salça oluyorum yetmiyor dolap banaki bebise asla yetmez yer yok.. dolap alicam mevbur yaninda besikte alirim zaten odasini takim yapicaz tul perde vs. Benim odama minik bi besik alicam insallah.. zaten 6 ayinda faalan ayririm kendi odasina alistiririm insallah canim :) temizlikte yine bi subat ortasini gecer okul tatilini bitiririz :)

Evet sana yaptırmak şart olmuş cnm ne güzl ya. Güzelce döşe. Keşke bende yaptırsam odasını çok hevesliydim ama eşimde haklı.hevesimi 1yıl erteledim.Tekli Dolabı silerim temizler ona koyarım artık kıyafetlerini eşimin bekarlık dolabı Ama 1 yıl sonra odasını daha rahat yaptırırz maddi olarak eminim.Bir borcumuz var o zaman bitiyor ve karadenizliyiz fındık filan derken istediklerimi yaptırabilirim sıkışmadan tahminimce

Amin canım moral oluyorsunuz Allah Razı oldun hepinizden

Evet canım çok zor bir süreç tüp bebek tedavisi.rabbim yardım eder inş.

Benimde dualarım sizinle arkadaşlar.rabbim sağ salim hayırlı bi şekilde doğurmayı nasip etsin hepinize

Bende kendim yapmiycam odasını o yüzden rahatım anneannesi yapicak kucuk beşiğini ben alicam sadece bi De tül perde falan :) ay bi de halı evet canım ya benim zamanım azaldı baya inanamıyorum 240 lardan geri sayarken 110 gundeyim ve sezeryanbolacak daha erken alınacak inşallah kendiberken gelmek istemezde 38 haftada alınır ve inşallah şimdiye kadar mı gibi geçer hatta daha rahat olurum inşallah hepimizde öyle olalım zaman çabuk geçiyor ya sanki yaşarken geçmiyor ama geçiyor aslinda :)

Doktoruma bi danisayim canim, tesekkurler.

Kizlar ankarada olup ozel ortadogu hastanesinde Gunnur hanima giden varmi.simdiye kadar ozel hastane arayisi icersinde degildim ama sanirim ozelde devam edicez

Canm geçer ya zaman az kalmış :) Aslında geçiyor hemende geçmesin tadına varalım :) evet beşiği anneanne alıyor.Zaten benim bebek yatağımı ablam vercek çünkü annem ablama almıştı daha yepyeni.ablam yeni aldı yeğenm 2 yaşına geldiği için. o nedenle annem tülü perdesini yapar yada halısını alır kısmetse. Hayırlısı olsun o günler gelisin de hepsi olur .

Ben 23 haftalıkken hissetmeye başladım senim de eli kulağındadır annesi

Günaydın hanımlar,
Annemin kızım için ördüğü panço ve yelek patik takımını paylaşmak istedim...
Kırmızı yelek ile pembe çoraplarda büyük dayımızdan hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…