2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
osmanlı padişahlarının kullandıkları mühür canım kişilik özellikleri yenilikleri seven hümanist hayatı ve eğlenceyi seven becerikli hayalperestmiş
Ben o kisilik ozelliklerne bakiyrm asagi yukari butun isimlerde ayni seyler yaziyor canm. Genelde cocklar ismn anlamina gore sekl aliyor :) bnm gozlemledgm bu tabi. Tugranin osmanli armasi oldugunu biliyordumda dedm belki baska anlami da vardr. O zamn yagizdan yana kullaniyorum oyumu :))

Amaninn yerim onunnn pancosuunuuu guzel gunlerde giysin. Dayilar baska. Kizimn adi zeynep her gun zeynebm turkusunu dinliyorum ne zaman gelck ozledim diye arayp duruyor dayisi :)) sag olsun varolsunlar ne diyelmm

Bizse 22 haftalgz canim naspse bizimde kiz 20. Haftadan beri hareketleri siklasti elimi koymasamda hareketlerini hissediyorum .disardan belli oluyosada dikkat etmedm bilemiyorum. Saglickla inss

Amaninn yerim onunnn pancosuunuuu guzel gunlerde giysin. Dayilar baska. Kizimn adi zeynep her gun zeynebm turkusunu dinliyorum ne zaman gelck ozledim diye arayp duruyor dayisi :)) sag olsun varolsunlar ne diyelmm

Aminn teşekkür ederiz. Zeynep'de hayırla gelsin adıyla yaşasın inşallah. Dayılar bir başka oluyor gerçekten bizim tarafın ilk torunu olacağı için mi bilmem ama halamızda amcamızda tık yok Ama küçük dayımız bile (10 yaşında) Belise hediye almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum diyor

Ya evet benimki de öyle sanırım epey nazlı böyle canı isterse vuruyor daha cok yatarken hissediyorum ve o nedenle sürekli yatmak istiyorumgerçekten çok güzel inanılmaz bir hoş çok şükür.

Asiya gidince ebe tansiyonumu olctu 13-7 cikti, biraz yuksek ama kan degerlerin dusmustur ondandir dedi. Kan tahlilide verdim. Nabiz 101 cikti. Eve geldim kahvaltimi yaptim uzandim biraz, bilekten olcen alet ile olctum 10-5 tansiyon, nabiz 96 cikti. Ara ara olceyim bakayim ona gore doktorumu arar soylerim. Gebelik ne zormus ya surekli bisey cikiyor

Çok ama çok güzeller allahım hayırlısıyla üzerinde görmeye nasip eder insallah.ne kadar güzel herkes bir yerlerden birşeyler yapmaya çalışıyor değil mi.bizim sayımız ve halamız yok 2 teyze,2 amcamız var teyzeler simdilen harıl harıl çalışıyor sürekli birşeyler alıyorlar ama amcalardan ses yok henüz.

Bizim tarafnda ilk torunu esimn tarafi pek orali degiller bozulmuyorum degil ama bnm ailem bana yetiyor cok heycanlilar:))

başka anlamına denk gelmedim canım sıkıldım artık zaten araştırmıycam babası bulmuş isim dün poyraz alp koycakmış :)

Neyseki isim guzelmiss canim :)) benim esime biraksam kizima duriye nuriye fln koyardii:))
hahaha bırakma sen eşine sakın valla ben artık hamile hamile hiç uğraşamıycam pes ediyorum kabul ettiremedim emir ismini babası olarak o koysun napıyım :)

Aminn cümlemiz bebeğimizi sağlıkla alalım kucağımıza da özendiğimiz ne varsa yaşayalım inşallah, teşekkür ederiz.
Bebeğin o güzel enerjisi sarmış durumda etrafımızı. Heyecanımız paylaşıldıkça daha bir mutlu oluyoruz haliyle.

Bizim tarafnda ilk torunu esimn tarafi pek orali degiller bozulmuyorum degil ama bnm ailem bana yetiyor cok heycanlilar:))

aynı durumdayız demek.. Bizimkiler uzakta ama telefondan bile anlıyorum seslerinde hissedebiliyorum benim duyduğum heyecanı onlarda da görmek mutlu ediyor. Baba tarafımızda mutlu tabi ama bi hareket bereket göremedik daha neyse canları sağolsun diyor bir yanım ama bir yanımda beklemiyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…