2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Inşallah rabbim yaşatsın.Evet çok haklısın paylaştıkça daha çok mutlu oluyor insan

Canım dikkat et yorma kendini tuzdan uzak dur ve bol su iç malesef öyle benimde nabız 101-106-109-112- değişiyor bı ara 120 oldu ondan gittim Dr a tansiyon 12-7 12-8 Allah'tan bakalım takipteyim çok su tüketiyorum..

Ben yıllar önce bir doz yaptırmıştım 1 hafta kadar üstümü değiştirirken kolumu kaldıramıyordum. Olabilir canım normal... Geçer...
İlk dozda iki üç gün sürdü ama bu beş gün oldu ve hiç bir değişiklik yok resmen ya .. napalim bı sıkıntı olmasında geçer inşallah :/

Benim tarafımda 2. Torun olacak,eşinin tarafında ilk torun olacak insallah ve bizim 10 yıl büyük bir özlemle beklenen bir bebek ve benim eşinin tarafı da öyle biraz soğuk duruyorlar ama hiç ama hiç umrumda degiller

Bende simdi yaptirdim asimin ilk dozunu, eve dediki sisma ya da agri yaparsa buz uygula dedi. Sende buz uygula istersen canim.
Canım ilk dozda iki üç gün oluyor ağrı ilk gün akşama kadar bise yok akşamdan sonra oluyor başlıyor Gazan mübarek olsun :))) benim aşılar da bitti çok şükür mayısa kadar yok :)

10 yıl uzun bir süre sizin adınıza çok sevindim cinsiyeti belli mi :)

Canim benim yanma deilde sanki dikisleri tekrar kesiolarmis gibi oluo arada.dr um bana dikislerinde agri olursa hemen gel dedi.benim sezeryanim bir bucuk sene oldu daha yeni sayilir yani.

10 yıl uzun bir süre sizin adınıza çok sevindim cinsiyeti belli mi :)
Evet bence de çok ama çok izin bir süre çok tedaviler gördük ama olmadi maalesef ve hiç ummadığım bir anda belki dedim ve test yaptigimda hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahima ve evlilik yıl dönümünüzde öğrendik o anlar hep gözünün önünde.allahim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor...nasipse kızımız olacak insallah

Canım dikkat et yorma kendini tuzdan uzak dur ve bol su iç malesef öyle benimde nabız 101-106-109-112- değişiyor bı ara 120 oldu ondan gittim Dr a tansiyon 12-7 12-8 Allah'tan bakalım takipteyim çok su tüketiyorum..
Ben iki gundur az su ictim, acaba ondanmidir. Saol canim yaaa hemen siya yukleneyim o halde bende. İnsalllah bi sorun cikmaz. Bend etakip edeyim.

Kizlar emin olun bu gunlerinizi cok ozliceksiniz benim ikinci oldugu icin zaman yavas gecsin istiorum.cunku hem son zamanlar agrilardan uyku uyuyamiosun yatak bile insana batio resmen.hemde karninizda olmasi ayri bi mutluluk ben dogumdam sonra karnimdaki hareketlerini hatta orda varolusunu bile ozlemistim.simdi ikinci yavas gecsinki tadini cikariyim diorum.

Unutulmaz ve çok özel bir yıl dönümü hediyesi olmuş sizin için

Arkadaşlar merhaba, ben de 21. haftanın içine girdim. İnşallah Mayıs'ta gelecek bebeğim. Gerçekten çok güzel ve tarif edilemez bir duyguymuş :)

Canim benim yanma deilde sanki dikisleri tekrar kesiolarmis gibi oluo arada.dr um bana dikislerinde agri olursa hemen gel dedi.benim sezeryanim bir bucuk sene oldu daha yeni sayilir yani.
Cnm sol taraftan aşşagya bole sanki evet kesik atıolarmıs gibi yanma oluo hanı hastaneden eve gelınce devamlı bı sızlama olmustu ya gecene kadar yaralar ole bı acı ama anlık yatıp kalkarken yerden bısı alırken dr baktı muayne etti bişi yok dedi ıkın dedi ellledi dikişlere bişi yok dedi ama ağrı var bnde onu anlamadım pis bir acı korkutuo bide senin cok yenıymıs benim 3,5sene oldu,sen naptın gidecekmisin doktora?

Benim fazla ayakta kalınca bel ağrım oluyo birazda bacaklarım ağrıyo.sezaryan yerinde ağrı yanma vs yok çok şükür benim arası 7 yıl belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…