2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ya ben sanki hamile değilmişim gibi rahatım. Gece rahat yatıyorum. Ne bilim böyle hamileymişim gibi değil :) çok rahat :) sizin de böyle mi ? Özellikle haftamız aynı olanlar ???
Birde kahvaltıyı çok geç yapıyorum geç uyanıyorum. Sorun olmaz herhalde :/

Arkadaşlar merhaba, ben de 21. haftanın içine girdim. İnşallah Mayıs'ta gelecek bebeğim. Gerçekten çok güzel ve tarif edilemez bir duyguymuş :)
Merhaba canımm hoş geldin aramıza:)) burda birlikte beklemek çook güzel bigün girmeden eksik hissediyorum kendimi:)). inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız canım evlat bambaşka . Cinsiyeti ne annesi o güzel minnağın :

Ben hala rahata eremedim, sabahlari hala kusuyorum ve mide agrilarimda var. Geceleri hafif bulanti devam. Cok sanslisin vallla soyleme nazar deger

Amin inşallah teyzesi bir kız bebiş olacak inşallah :)

Canım bugün benimde karnımın alt tarafında acı hissi vardi halada devam ediyor normalmi acaba inşallah iyidir kuzularimiz
Merhaba
Benim yaklaşık 15 gün önce başıma geldi. 3-4 gün geçmeyince Dr a gittim. İdrar testi yaptırdı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik ve tek içimlik toz bi ilaç yazdı. Çok şükür geçti. Yarın da geçmezse siz de idrar testi yaptırın hemen. Geçmiş olsun.

Canm bende çok rahatım Allaha şükür.Sadece akşamları karnımda ağırlık oluyor şişiyor karnım 8aylık gibi oluyorum tek ufak sorunum bu aslında sorun bile değil Ağırlaşıyorum bazen baskı yapıyor karnımın altına akşamları..Uyuma da bendede sıkıntı yok gayet rahat uyuyorum .Hafta içi şirketteyim hafta sonu bende 12 ye kadar yatıyorum valla inşallah aç kalmıyorlardır Ama sanmıyorum uzun bir süre aç bırakmamak gerekiyormuş ha 10da yapmışsın ha 12de etkılenmezler bence. Ama hergün öğle yemeği gibi kahvaltı yapıyorsan eğer (yapan varsa) yapmaması daha iyi bana göre.Sabah kahvaltının yeri başka öğlen yemeğinin yeri başka . sabahla öğleyi ayırt etmek gerek onun tadına varsın bebekte.Düzen bebekler ve tabiki hamileler için çok önemli.Ben arada kaçamak yapıyorum hafta sonu .Ama genel olarak sabah 9 kahvaltı öğlen 1 yemek. 20dakikam kaldı yemeğime

Yemek yemiyorum zaten kalktığımda. Yumurta peynir süt vs. Kahvaltı yapıyorum canım. Benim de akşamları göbüşim yemekten şişmiş oluyor. Sabah sönüyor :) bi tek göbek deliğimin alt tarafı standart :)
Annesi kurban olsun uyandırıyor beni kızım :) anne kalk yeter acıktım diye :)

Us maşallah yaa.Evet aynen acıkıyor susuyordur , şekerli bişeyler canı çekiyordur.

Benm bu aralar en çok yediğim şey helva kızlar.Ya öyle böyle değil sabah kahvaltı yaparken ve akşam şirketten çıktığımda direkt helvaya saldırıyorum. Koskanın kahvaltı helvalarından .Off ya yine canm çekti.Aşeriyormuyum acaba.Aşermeler bitmedimi ya

Valla benim hiç başlamadı ki aserme... 5. Aydan sonra olmuyor mu ki

Demekki susuzluktan oluyor, yanima iki litre su aldim icicem bolca. Nabiz yukselince tansiyon da biraz yuksek cikiyor sanirim. Normalde tansiyonum 10-6 cikardi hep, simdi 12-7 felan cikiyor. Bol su icelim O halde
Canim benim en sinir oldugum noktada o ben zaten balik gibiyim suyla yasiorum sanki benim ictigimi kimse icmiodur ama idrar yolu iltihabi bende nabiz yuksekligi bende dr a iciorum deyincede daha cok ic dio yakinda wc de oturup cesmeye hortum takip surekli icicem :)

kızlar hareketleri nerelerde hissediyorsunuz henüz göbek üstünde hareket hissetmek pek mümkün değil sanırım dimi

Ay bak kafam karisti doktor dediginden beride yemedim haptami istesem acaba balik yersem birakirim yoksa hapi icerim derim basaramadim haftada iki kez yemeyi :)
Cnm bizim bura izmir bende focada oturuyorum tekneler evin onunden geciyo taze balik 15 dk uzaklikta :)ama dr yiyo olsamda kullanmami tavsiye etti.balikta yiyorum bu hapida kullaniyorum.hersey onlarin saglikli gelisimi icin.sende bi ogren mumkunse kullanmaya calis.saglikli melekler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…