2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet canim aynen benimde olee soldan baslio aci.ya surekli olmadigi icin pek onemsememistim aslinda.beni dr um biraz korkuttu agrin olur hemen gel riskli falan die gecende bi arkadasim senin kesin icten dikislerin acilio dedi.yok artik dedim dikislerim acilsa kanama asiri agri olur diye dusundum haftaya kontrolum var o zaman bi baktiriyim dedim dr a.simdilik duramicagim gibi deil ara ara gelip gidio canim.cokta evhamli olmak istemiorum aslinda.

Hahahahaha ayyy cok yasa emi ben az iciyorum vallla, ve bende se her idrar baktirdigimda hafif enfeksiyon cikiyo. Ama karar verdim artik bende senin gibi suyla yasayacagim, hem belki kilo alimimi da azaltir. Onceleri bulantidan su icemiyordum ama bulantilr anca gecti, artik bende hortumu alip cesme basina gececem

Ach izmirim özledim bu sene gidemedim off. Didimde yazlik var bizimde babam hep aliyodu teknelerden taze balik. Esimin tarafi bilmez mesela adiyamanlilar ben midye hastasiyim yiyince beni öpme diyo istiyim doktordan ilac illa ye dedin yiyemedim senin yuzunden diyim once haftada bir yiyodum kadin ye diyince ne canim istedi ne firsatim oldu :)

göbeğimin üstünde hareketlenmeler var canım imkansız olduğunu bildiğim halde soruyum dedim
Bebegin pozisyonuna gorede degisiyo cnm.dun ayni anda bosluguma vurdu galiba gerildi.boy uzatiyo benim minik zilli.ama haftandan dolayi dogrudur.cikar artik yukariyo buyuduler cok sukur

Kiyamam ya :) sende deniz kızisin yani.sen yinede soyle gorsellerde acken bi balik tariflerine bak canin ceker insallah.bende midye cok severim ama hamilelikte pek tavsiye etmiyolar civadan dolayi.bigun goztepe sahilde dolasiyoruz millet yiyo nasil canim cekti.esim netten arastirdi iyi pismisi tuketilebilr diye.7 aylik hamileyim bende.cimenlere oturup 60 tane yemistim.giren civalar icinde ustune sut icmistim cok doymusum artik biraktim hic yemiyorum.

Bebegin pozisyonuna gorede degisiyo cnm.dun ayni anda bosluguma vurdu galiba gerildi.boy uzatiyo benim minik zilli.ama haftandan dolayi dogrudur.cikar artik yukariyo buyuduler cok sukur
tam olarak hah işte oğlumun hareketi diyemiyorum daha hiçbir harekete sabırsızlanıyorum tam anlamıyla hissetmek için herkes döndüğünü falan hissediyorum diyo ben de tık yok daha

Oh masallah ben bi oturusta ancak 25 tane falan yiyorum midye ve kokorec yasak hamilelikte, izmirde baska ne yenirki boyozmu yicez durmadan yada kumru alcam bu gun balik baslicam somona bakalim nasil olcak persembede doktor var söyleyim ver anasini onuda icerim icim disim ilac oldu diyim bi dogsunda hayirlisyla sipa bidaha agzima ilac sürmem tiksinc

Cnm bayadir girmiyodum.hepsini okuyamadim ama bi goz gezdirdim.gecmis olsun.benimde gobusde akinti var.persembe sorucam dr.soguklardan daha musaitiz hasta olmaya
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kizlar biri tugra ismini sormustu bulamadim kimin oldugunu.arkadasimin oglunun ismi TUGRA DORUK.ben cok begeniyorum.erkek annislerine fikir olsun

Artik ne kadar gozum donmusse.esim diyo masallah 60 tane yedin hadi canim o kadar varmiydi diyodum basla canim basla hersey senin icin melegim de ye o baliklari.zaten az kaldi zamanimiz havalar isininca hic yemek istemez canimiz.marta kadar ne yersen kar.

Ben hala rahata eremedim, sabahlari hala kusuyorum ve mide agrilarimda var. Geceleri hafif bulanti devam. Cok sanslisin vallla soyleme nazar deger
Sabah bende biton safra demin yine musluk gibicıkardım gerçekten iki hamilelik cok farklı oluyormuss ilk oğlumda geç kalkıp rahattım evde istedim saat ye iç yat koşturmaca yok şimdi cok yoruldugum için heralde buyuk oğlanın peşinde koş yemegını yedır içir oyna bakımı derken nasıl zor bır hamılelık anlamadım bundan bısı ilkinde bişiyaşamamısım. Kralice gibiymişim ...Off offf

Ultrasonlada baktı bişi göremedi ama bnde ondan korkuyorum ,bnm drda aşırı rahat ondan güvenemedım daha erken kız dediçünki,içten açılma falan olursa die ama kendimi evhamlandırmk istemiyorum bende yoktur bişi diorum gelio geçio kalkarken otururken yavas gareket ediyorum anca Korkudan bklm inşallah bişicikler yoktur

Ben iki gundur az su ictim, acaba ondanmidir. Saol canim yaaa hemen siya yukleneyim o halde bende. İnsalllah bi sorun cikmaz. Bend etakip edeyim.
Canım ondan mı bilemem ama korkma senin De bebek olmadan önceki kalp atımın fazladır ki bu kadar yüksek atıyor benim öyleydi bilincindeyim normaldir diye düşündüm doktorda normal dedi ama her ihtimale karşı EKG verdi iyi çıktı şimdi USG çekimi olacak inşallah o da iyi çıkar sadece önlem amaçlı yaptıricam normalmiş yani .. takılma canım ama ihmalde etme ben takmıyorum ama ihmalde etmiyorum doktoruma dedim kontrolü sıklastirdi iki haftada bir gidicem ve nabız tansiyon çizelgesi yapicam sende De mutlaka doktoruna

kızlar hareketleri nerelerde hissediyorsunuz henüz göbek üstünde hareket hissetmek pek mümkün değil sanırım dimi
Canım göbek üstünde hissettiğin minik elleri olabilir annesi :)) ayakları olması imkansız gibi sanki çocuk doğum kanalına inmiş gibi olur. Ben hep göbek hizası ama en çok göbek altı sağda ortada ayaklarıdır sanırım ki dışardan beli oluyo ittirdiğini :)) yerim o ellerini ayaklarını ohh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…