- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.061
Evet canim aynen benimde olee soldan baslio aci.ya surekli olmadigi icin pek onemsememistim aslinda.beni dr um biraz korkuttu agrin olur hemen gel riskli falan die gecende bi arkadasim senin kesin icten dikislerin acilio dedi.yok artik dedim dikislerim acilsa kanama asiri agri olur diye dusundum haftaya kontrolum var o zaman bi baktiriyim dedim dr a.simdilik duramicagim gibi deil ara ara gelip gidio canim.cokta evhamli olmak istemiorum aslinda.Cnm sol taraftan aşşagya bole sanki evet kesik atıolarmıs gibi yanma oluo hanı hastaneden eve gelınce devamlı bı sızlama olmustu ya gecene kadar yaralar ole bı acı ama anlık yatıp kalkarken yerden bısı alırken dr baktı muayne etti bişi yok dedi ıkın dedi ellledi dikişlere bişi yok dedi ama ağrı var bnde onu anlamadım pis bir acı korkutuo bide senin cok yenıymıs benim 3,5sene oldu,sen naptın gidecekmisin doktora?
Cnm bende 21 haftadayim daha yeni gobek hizama cikti.hep kasiklarima vuruyodu .kızlar hareketleri nerelerde hissediyorsunuz henüz göbek üstünde hareket hissetmek pek mümkün değil sanırım dimi
göbeğimin üstünde hareketlenmeler var canım imkansız olduğunu bildiğim halde soruyum dedimCnm bende 21 haftadayim daha yeni gobek hizama cikti.hep kasiklarima vuruyodu .
Hahahahaha ayyy cok yasa emiCanim benim en sinir oldugum noktada o ben zaten balik gibiyim suyla yasiorum sanki benim ictigimi kimse icmiodur ama idrar yolu iltihabi bende nabiz yuksekligi bendedr a iciorum deyincede daha cok ic dio yakinda wc de oturup cesmeye hortum takip surekli icicem :)
Ach izmirimCnm bizim bura izmir bende focada oturuyorum tekneler evin onunden geciyo taze balik 15 dk uzaklikta :)ama dr yiyo olsamda kullanmami tavsiye etti.balikta yiyorum bu hapida kullaniyorum.hersey onlarin saglikli gelisimi icin.sende bi ogren mumkunse kullanmaya calis.saglikli melekler icin
Cnm bayadir girmiyodum.hepsini okuyamadim ama bi goz gezdirdim.gecmis olsun.benimde gobusde akinti var.persembe sorucam dr.soguklardan daha musaitiz hasta olmayaaynen belli yavrumun teyzesi,Bizim paşanın fotosunu atmadın ama istedim ;(
Bebegin pozisyonuna gorede degisiyo cnm.dun ayni anda bosluguma vurdu galiba gerildi.boy uzatiyo benim minik zilli.ama haftandan dolayi dogrudur.cikar artik yukariyo buyuduler cok sukurgöbeğimin üstünde hareketlenmeler var canım imkansız olduğunu bildiğim halde soruyum dedim
Kiyamam ya :) sende deniz kızisin yani.sen yinede soyle gorsellerde acken bi balik tariflerine bak canin ceker insallah.bende midye cok severim ama hamilelikte pek tavsiye etmiyolar civadan dolayi.bigun goztepe sahilde dolasiyoruz millet yiyo nasil canim cekti.esim netten arastirdi iyi pismisi tuketilebilr diye.7 aylik hamileyim bende.cimenlere oturup 60 tane yemistim.giren civalar icinde ustune sut icmistimAch izmirimözledim bu sene gidemedim off. Didimde yazlik var bizimde babam hep aliyodu teknelerden taze balik. Esimin tarafi bilmez mesela adiyamanlilar ben midye hastasiyim yiyince beni öpme diyo istiyim doktordan ilac illa ye dedin yiyemedim senin yuzunden diyim once haftada bir yiyodum kadin ye diyince ne canim istedi ne firsatim oldu :)
tam olarak hah işte oğlumun hareketi diyemiyorum daha hiçbir harekete sabırsızlanıyorum tam anlamıyla hissetmek için herkes döndüğünü falan hissediyorum diyo ben de tık yok dahaBebegin pozisyonuna gorede degisiyo cnm.dun ayni anda bosluguma vurdu galiba gerildi.boy uzatiyo benim minik zilli.ama haftandan dolayi dogrudur.cikar artik yukariyo buyuduler cok sukur
Çok şükür ki öyle oldu.Unutulmaz ve çok özel bir yıl dönümü hediyesi olmuş sizin için
Oh masallah ben bi oturusta ancak 25 tane falan yiyorum midye ve kokorec yasak hamilelikte, izmirde baska ne yenirki boyozmu yicez durmadan yada kumruKiyamam ya :) sende deniz kızisin yani.sen yinede soyle gorsellerde acken bi balik tariflerine bak canin ceker insallah.bende midye cok severim ama hamilelikte pek tavsiye etmiyolar civadan dolayi.bigun goztepe sahilde dolasiyoruz millet yiyo nasil canim cekti.esim netten arastirdi iyi pismisi tuketilebilr diye.7 aylik hamileyim bende.cimenlere oturup 60 tane yemistim.giren civalar icinde ustune sut icmistimcok doymusum artik biraktim hic yemiyorum.
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinCnm bayadir girmiyodum.hepsini okuyamadim ama bi goz gezdirdim.gecmis olsun.benimde gobusde akinti var.persembe sorucam dr.soguklardan daha musaitiz hasta olmaya
Artik ne kadar gozum donmusse.esim diyo masallah 60 tane yedin hadi canim o kadar varmiydi diyodumOh masallah ben bi oturusta ancak 25 tane falan yiyorum midye ve kokorec yasak hamilelikte, izmirde baska ne yenirki boyozmu yicez durmadan yada kumrualcam bu gun balik baslicam somona bakalim nasil olcak persembede doktor var söyleyim ver anasini onuda icerim icim disim ilac oldu diyim bi dogsunda hayirlisyla sipa bidaha agzima ilac sürmem tiksinc
Amin cnm allah razi olsun.oglusumda bogazlarindan skıntili onuda goturucem randevum oldugu gun.bizim hasta olmamamiz lazim.yalnizim esim gorevde 6 ay yok.ben korktukca basima geliyo sankigeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Evet canım yok ya bırakmskta istemem zaten kimseye zorunda olmadikca.. alırım inşallah herşeyini ben ..Aynen cok zor oluo cocukla cikmak ailene biraksan emzirmen gerekio 2 saat olmadan donmus olman gerekio
Sabah bende biton safra demin yine musluk gibicıkardım gerçekten iki hamilelik cok farklı oluyormuss ilk oğlumda geç kalkıp rahattım evde istedim saat ye iç yat koşturmaca yok şimdi cok yoruldugum için heralde buyuk oğlanın peşinde koş yemegını yedır içir oyna bakımı derken nasıl zor bır hamılelık anlamadım bundan bısı ilkinde bişiyaşamamısım. Kralice gibiymişim ...Ben hala rahata eremedim, sabahlari hala kusuyorum ve mide agrilarimda var. Geceleri hafif bulanti devam. Cok sanslisin vallla soyleme nazar deger
Ultrasonlada baktı bişi göremedi ama bnde ondan korkuyorum ,bnm drda aşırı rahat ondan güvenemedım daha erken kız dediçünki,içten açılma falan olursa die ama kendimi evhamlandırmk istemiyorum bende yoktur bişi diorum gelio geçio kalkarken otururken yavas gareket ediyorum anca Korkudan bklm inşallah bişicikler yokturEvet canim aynen benimde olee soldan baslio aci.ya surekli olmadigi icin pek onemsememistim aslinda.beni dr um biraz korkuttu agrin olur hemen gel riskli falan die gecende bi arkadasim senin kesin icten dikislerin acilio dedi.yok artik dedim dikislerim acilsa kanama asiri agri olur diye dusundum haftaya kontrolum var o zaman bi baktiriyim dedim dr a.simdilik duramicagim gibi deil ara ara gelip gidio canim.cokta evhamli olmak istemiorum aslinda.
Canım ondan mı bilemem ama korkma senin De bebek olmadan önceki kalp atımın fazladır ki bu kadar yüksek atıyor benim öyleydi bilincindeyim normaldir diye düşündüm doktorda normal dedi ama her ihtimale karşı EKG verdi iyi çıktı şimdi USG çekimi olacak inşallah o da iyi çıkar sadece önlem amaçlı yaptıricam normalmiş yani .. takılma canım ama ihmalde etme ben takmıyorum ama ihmalde etmiyorum doktoruma dedim kontrolü sıklastirdi iki haftada bir gidicem ve nabız tansiyon çizelgesi yapicam sende De mutlaka doktorunaBen iki gundur az su ictim, acaba ondanmidir. Saol canim yaaa hemen siya yukleneyim o halde bende. İnsalllah bi sorun cikmaz. Bend etakip edeyim.
Canım göbek üstünde hissettiğin minik elleri olabilir annesi :)) ayakları olması imkansız gibi sanki çocuk doğum kanalına inmiş gibi olur. Ben hep göbek hizası ama en çok göbek altı sağda ortada ayaklarıdır sanırım ki dışardan beli oluyo ittirdiğini :)) yerim o ellerini ayaklarını ohh :)kızlar hareketleri nerelerde hissediyorsunuz henüz göbek üstünde hareket hissetmek pek mümkün değil sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?