2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayyy ne güzel söyledin canımmm ağzın bal yesin valla minik elleridir inşallah yavrumun sürekli hareket etsin istiyorum kuzucuklarımız

Hamilelik oncesi pek tansiyonumla ilgili sorun yasamadim o yuzden emin degilim. Ancak her olcturdugumde hep normal cikiyordu, bugun oldu boyle. Bende simdi taktim kafama stres oldum. Sarimsak yuttum iyi geliyomus tansiyonu duzenliyormus, bir de bol su iciyorum bakalim bilac gun bende not edip kontrol edicem. Gecmezse doktoruma gider anlatirim, notlarimi da gosteririm. Destegin icin saol canim

hahaha bırakma sen eşine sakın valla ben artık hamile hamile hiç uğraşamıycam pes ediyorum kabul ettiremedim emir ismini babası olarak o koysun napıyım :)
Alem bnm esim kiz oldugunu duydum ayy zeynep olsunmu dedm. Oda ustune kondu zeynebi bn buldum illa ikincici isim bul uoksa bn bulurum diye tmm dedm bulcm sen bulma :)))) emir de guzel ama esin israrcysa uzmeyn tabi birbirinizi :))

Amin cnm allah razi olsun.oglusumda bogazlarindan skıntili onuda goturucem randevum oldugu gun.bizim hasta olmamamiz lazim.yalnizim esim gorevde 6 ay yok.ben korktukca basima geliyo sanki
Allah kavuştursun canım oğluşunada şifa versin valla eşim dün akşam nöbetteydi bi gece bile yalnız kalmak zor geldi Rabbim sana kolaylık versin

Bizim ikiside uzakta esimn tarafndan sadece bi halamz heycanli o kadar. Insan bekliyor nedense. Yani soruyorlar faln ama heycan sifir. Kayinpederm ve amcasi zaten yok gibi davraniyor eski zamann kafasi. :))) saygi duyuyorm napaym

Alem bnm esim kiz oldugunu duydum ayy zeynep olsunmu dedm. Oda ustune kondu zeynebi bn buldum illa ikincici isim bul uoksa bn bulurum diye tmm dedm bulcm sen bulma :)))) emir de guzel ama esin israrcysa uzmeyn tabi birbirinizi :))
tamam sensin dememizi istiyolar sürekli napalım öyle diyoruz bizde gönüller bir olsun yeterki heves ediyolar işte koysunlar :)

Allah kavuştursun canım oğluşunada şifa versin valla eşim dün akşam nöbetteydi bi gece bile yalnız kalmak zor geldi Rabbim sana kolaylık versin
Amin cnm allah razi olsun.hic sorma hep derdikki ikinci bebegimizde kimseyi cagirmayiz zaten tecrubeliyiz artik diye dogumumda bi esim olmiycak herkes olucak buyukte konusmadik ama dusundugumzun tam aksi oldu.allahim sanada kolaylik versin cnm.bende ilk hamileligimde nobet gunlerinde sancim olursa diye korkudan uyuyamazdim.hic komsumda yoktu yeni tasinmistim.bilmedigim bi sehir.allah yardimcimiz olsun kimseye muhtac etmesin insallah

ah canım benim ben dün burda arayış içindeyken babamız ismini buldum ben dedi neymiş dedim poyraz alp dedi :)
Cnm isim cocugun karakterini cok etkiliyo.hatta arastirmislarda poyraz savas tarzi isimler cocuklari cok hircin olurmus.benim kuzenin ogluda poyraz inanilmaz afacan bi cocuk anne baska cocuk yapmadi o derece.belki genelleme yapmak dogru olmaz ama poyrazlar annisleri yoruyomus hep oyle duydum.saglikla dogsun ismiyle yasasin cnm.benim oglusun ismi taha göktug.kızimada elif duru koyucam insallah.

Rabbim başka türlü ayrılık vermesin canım gerisi kolay sayılı gün çabuk geçer yeterki iyi olduklarını bilelim doğumunda yanında olmaması illaki üzer seni ama eşinden bi parça bebeğini alıcaksın kucağına onu düşünüp rahatla kayınvalidemlerle aynı şehirdeyim ama illaki herkesin bi düzeni var nereye kadar yanımda biri olcak alışcam mecbur

poyraz ismi banada çok böyle asi bi isimmiş gibi geliyor ama babamızı ikna edemedik o da kayınpederim seviyomuş bu ismi o yüzden taktı bu isme ismiyle yaşasın yavruların canım Rabbim uzun güzel hayırlı ömürler nasip etsin

Geçmiş olsun canım, bende ondan supheleniyordum çok sağol, yarın kontrolüm var Dr.uma sorayim bi tahlil yaptırayım bende

Amin cnm allah razi olsun.cumlemize insallah.babasininda gonlu olsun tabi allahim hepinize saglikli omur versin meleginizle birlikte.herseyden onemlisi yetistirmek tabi isimde bi yere kadar.aynen cnm benim kayinvalidemde ariyo gelimmi diye erkenden ayaklarinida baglamak istemiyorum daha 4 ay var.gercekten ihtiyacim oldugunda olsun diyorumki kimseyi biktirmayalim erkenden getirtipallah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…