2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
amiiin canım çok sağol güzel dileklerin için biz içimizde hissediyoruz onları mutlu oluyoruz onlarda ismini koysun mutlu olsun

Kızlar bebisler 28 haftadan sonra tat alıyorlarmış artık eğer acı yerdeki veya asitli yemiyolarmis beslenemiyolarmis tatlı yersek veya normal hatta yiyecekler güzel besleniyolarmis bilginiz olsun ben acaba tat alıyormu diye araştırırken buldum bı yazı 3.5 hafta daha rahatça yiyebilirim :)))

Arkadaşlar mrb martta oglusumu kucagima alicam inşallah.
Kemal ismine ek isim düşünüyorum ne olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum

Onu soruyorum özellikle canım inşallah bi zararı olmaz bebise ,ekşi şeyler canım çekiyor hep hamileliğimin başından beri tatlıdan da tiksiniyorum nedense
kız mı geliyor ne :)

Cinsiyeti belli değil mi :)
Bende basından beri mandalina nar vs yiyordum. Kızım oluyor :) bilmiyorum artık ne kadar doğru :)
Hayırlısı olsun :)

İnşallah canım ayrintilida yapılır belki yarın
Canm 4lü tets yaptrdm 3 hafta önce baya ayrıntılı baktı parmaklarına kadar a dan z ye..Ama benm doktorum hep öyle. şimdi yarın kafa tasına kalbine eline koluna böbreğine boyuna kilosuna kafa ölçüsüne bacak ölçüsüne plesantasına cartına curtuna hep bilgilendirir beni.Sonra bana geçer. benim kiloma bakar ne yedim en son görüşmemizden bu yana kaç kilo aldım. çok aldıysam nie aldım verdiysem nie verdim hep sorar Allah razı olsun

Ya ben detaylı yaptırıcam da 4 lü test felan istemedi doktorum

Niyekine

Niyekine
Canm ister belki yarın yada 2li test iyi çıktıysa gerek duymamaıştır. Bneim de ikili testim sağlam çıktı yani sorunsuz çıktı ama 4lüyüde yapalım dedi o hep yapıyormuş. senin doktorun belki gerek duymuyordur.
18-22 haftalar arası diye biliyorum.Belki yapalm der yada demez .

1/50.000 çıkmıştı ikili... senin nasıldı?

Valla 12 ocak da 22 haftalık oluyorum. Detaylıya gidicem o tarihte. Artık istemez herhalde vakti geçiyor çünkü

1/50.000 çıkmıştı ikili... senin nasıldı?

Valla 12 ocak da 22 haftalık oluyorum. Detaylıya gidicem o tarihte. Artık istemez herhalde vakti geçiyor çünkü
Canm ben o gün telefondan bilgi aldım 2li tets sonucumu sordum test sonuçlarınız gayet iyi bebeğin gelişimide iyi gidiyor dedi.Hiç bir sorun yok dedi.Bu kadar. snrasında 1 ay fılan geçti hemen hemen 4 lü test te yaptık.oda güzl çıktı yine sorun çıkmadı Allaha şükür herşey normal dedi . Ben kaç binde bir filan onu bilmiyorum.

Niyekine
Ben hiç birini yaptirmadim ikili ve detaylı dışında rabbim ne yazdıysa o ikilide yaptirmiycaktim yanlış anlattılar yaptım .. detayliyi yaptırmak çok mantıklı problem varsa organlarında Allah korusun ona göre doğum sonrası ya da öncesi ne yapilabiliniyorsa yapılıyor .. ikilim iyidi zaten yaşım 21 hamile kalma yaşım eşim 26 doktor istersen yaptırma demişti ilk gittiğim ama bana dış etkenler farklı anlattı yaptırdım ... Çok şükür sıkıntı çıkmadı bı daha uzatıp üçlü dörtlü yaptırmaya gerek duymadım şimdiki doktoruma istemedi detayliyi önerdi zaten..

Kızlar benim gibi burnundan nefes almakta sıkıntı yaşayan var mı.son 2-3 gündür çok rahatsız ediyor.hamilelikte östrojen hormonunun etkisiyle yasanabiliyormus.oglumda böyle olmamistim.sadece son ay kaburgami sikistirdigindan zorlanmistim.simdiden böyle olursa son aylarimi dusunemiyorum.

Son düzenleme:
teyzeleri bizimki göstermedi yine ya ;( 3D girdik sırt üstü yatmış kafayı iyice geriye atmış ayaklarını uzatmış şenzlogta uzanır pozisyonda duruyordu yine rahatını bozmuyor bi yandanda tekme çakıyordu anasına saolsun en son azıcık yüzüne bakacaktık güldü alın size göstermiycem der gibi geri elini kolunu neyi varsa hepsini yüzüne kapattı göstermedi valla doktor bile şaşırdı Nasıl böyle kafa geride duruyor dedi :/ nasıl becermiş dedi tabi çocuk benim olunca becermiycegi şey yok galiba 435 gram 17 cm olmuş 21 haftalıgız iyimi sizce teyzeleri

ayyy ne güzel söyledin canımmm ağzın bal yesin valla minik elleridir inşallah yavrumun sürekli hareket etsin istiyorum kuzucuklarımız
Aynen annesi elleriyle de ittiriyodur bıcırık :)) aynen canım bende hareket etmeynce özlüyom ee bizde doymuyoz bi türlü canım yavrularm uyuyo dinleniyor. Ama bizz çook seviyoruz ki onlarııı bak yine özledim fındık kurdumu :)

Burda hava hep soguk malesef yazin bile 3 gun gunes 4 gun yagmur bakalim bu sene ne olacak kar zor geldi sasiriyoruz :) aboo bi somon aldim 190 grami 32 tl, hap belesti yahu aman bebisim icin hersey bisey olmaz

evet ya gördüğümüz siyah beyaz görüntüleri insan onu bile özlüyor pazartesi günü ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum

sağ salim görmüşsünya bırak göstermesin canım canı ne zaman isterse o zaman göstersin kuzucuk keyfini bozmak istememiş demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…