- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.121
Kiyamam yazik isirma annesi insan nasil tutacagini bilemez oyh benim yegenim masallah 4 kilo 100 gram ve 52 cm di yenidogan tuttugum ilk bebekti ama rahattim buyuktu, ya bizimkiler ufak tefek olursa nasil kiycazAyy yavrum benm yaa :))) bunlar niye boyle fenaa yaa ah bi dogsunlarr. Isirmamak icin zor tutarm kendimik
Aynen canım nasıl bambaşka bişeyse çok şükür Rabbime. Bizimde haftaya bugün canım günlerde geçmiyo ki oyy oyyevet ya gördüğümüz siyah beyaz görüntüleri insan onu bile özlüyor pazartesi günü ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum
Bazen göbek civarı bazen kasıklarda hissediyorum benkızlar hareketleri nerelerde hissediyorsunuz henüz göbek üstünde hareket hissetmek pek mümkün değil sanırım dimi
eveeeet geçmiyo güzel sonuçlarla döneriz inşallah sağ salim yavrularımızı görürüzAynen canım nasıl bambaşka bişeyse çok şükür Rabbime. Bizimde haftaya bugün canım günlerde geçmiyo ki oyy oyy
ben de hep aşağılarda pıt pıtlar hissederdim bugün göbek üstünde damar atar gibi bişeyler hissettimBazen göbek civarı bazen kasıklarda hissediyorum ben
Öyle tabi cok haklisin.bu guzel duyguyu yasamamizin sebepleri nede olsaamiiin canım çok sağol güzel dileklerin için biz içimizde hissediyoruz onları mutlu oluyoruz onlarda ismini koysun mutlu olsun
Cok vicdansizlarmis ya burda enguzel baligin kilosu 20 den basliyo.bak sen soyleyince kiymet bildim hergun alip yiyesim geldi valla:)afiyet olsun cnm yarasin bebisinede sanada.Burda hava hep soguk malesef yazin bile 3 gun gunes 4 gun yagmur bakalim bu sene ne olacak kar zor geldi sasiriyoruz :) aboo bi somon aldim 190 grami 32 tl, hap belesti yahuaman bebisim icin hersey bisey olmaz
Hayirli olsun prensesin canımCinsiyeti belli değil mi :)
Bende basından beri mandalina nar vs yiyordum. Kızım oluyor :) bilmiyorum artık ne kadar doğru :)
Hayırlısı olsun :)
Çok şanslısın canım ne güzel hepimize böyle Dr.lar denk gelse keşke :) ben devlete gidiyordum onlarda yorgunluktan tam ilgilenmiyorlar ,özelde ilgili bir Dr.Buldum yarın ona gideceğim inşallah senin ki gibi çıkarda devam ederim ona artıkCanm 4lü tets yaptrdm 3 hafta önce baya ayrıntılı baktı parmaklarına kadar a dan z ye..Ama benm doktorum hep öyle. şimdi yarın kafa tasına kalbine eline koluna böbreğine boyuna kilosuna kafa ölçüsüne bacak ölçüsüne plesantasına cartına curtuna hep bilgilendirir beni.Sonra bana geçer. benim kiloma bakar ne yedim en son görüşmemizden bu yana kaç kilo aldım. çok aldıysam nie aldım verdiysem nie verdim hep sorarAllah razı olsun
Amin cnm inşallah iyi bir doktor çıkar.Çok şanslısın canım ne güzel hepimize böyle Dr.lar denk gelse keşke :) ben devlete gidiyordum onlarda yorgunluktan tam ilgilenmiyorlar ,özelde ilgili bir Dr.Buldum yarın ona gideceğim inşallah senin ki gibi çıkarda devam ederim ona artık
Bugün de kavganın devamı geldi hala aynı takıntılarda. Ben işteyken annesiyle anneannesi bize gitmiş temizlik yapmaya. Ama onların kabahati yok onları severim haberleri yok kavgadan. Benim eş demeye dilim varmyor beyefendi yine aradı bana sataştı. Burnumdan getiriyor hamileliği.Sinirr bozucu bir sey canim. Benim esimde gebelikten once takilirdi temzlk yapmiosn vs diye . saka oldugu halde sinirlerm ziplardi. Simdi gebelk olunca sakasna dahi takilmiyor. Bnde evde oldugum halde sinavlar oldugundan. Sadece bi supurur haftada birde temzlk yaparm. Herseyi bir kenara brak calisiyorsun sen anlaysli olmasi lazm. Masaya Yumruk falan yanlis yapmis. Umarim hatasini anlar. Sen stres olmussun ya kuzun da ona dayanamamstr. Hic skma canini bebegni dusun rahatla
Zaten bugün annen gelsin o yapsın dediMerhaba canım, haftasonundan beri pek girmiyorum foruma, arada bir bakıyorum, önümüzdeki haftasonu sınavlarım var ona odaklandım ama bunu okuyunca kayıtsız kalamadım... Çok üzüldüm açıkçası... Eşin normalde de böyle biri miydi yoksa bu davranışları sürpriz mi sana da? En çok yanında olması gereken ve sana yardımcı olması gereken zaman şu an çünkü. Artık deli gibi ev işi yapamayız ki, eğilip doğrulurken bile 2 kere düşünmemiz gerekiyor. Böyle bir durumda sana bu şekilde yaklaşması çok anlamsız. Henüz bebek taşıdığını idrak edememiş olabilir mi? Konuşarak hatta belki de direk doktorunun hareket kısıtlaması ile ilgili eşine de bilgi vermesi ile belki çözebilirsiniz. Temizlik zamanı annenden yardım al bari eşin bu şekilde davranmakta ısrar ederse. Ama cidden çok üzücü, bebeğin bile etkilenip üzülmüş kıyamam ona yaa çok üzüldüm
Olsun görürsün cnm nasl haraketleri var .Ne kadar büyümüş . kime benziyor filanDoktorum bana whatsap dan yazmış. Haftaya gel artık diye. Hareketlerini hissettiğim için hiç gidesim yok :)
Allah kolaylik versin cnm skma canını bozma moralini.senin sagligin meleginin sagligı.hamilelikte sadece bizden kaynaklimi yada onlarda gercekten degisiyomu tam bilemiyorum ama cogu hamile kadin esiyle sorun yasiyor.bende ilk gebeligimde esimle cok tartisirdim cok degismis gibi gelirdi o ara gorumcemde yanimdaydi baya baya agiz dalasi yapardim aglardim sinirden.simdi esim yurt disinda 6 ay sonra gekicek.annesi gelmek istiyo henuz ihtiyacim yok diyorum.gercwkten sakin gecirmek istiyorum onlar ilkimde cok stres yasamama sebep oldular.o zamandan aldigim ders simdi kendimden uzak tutuyorum.sende hic o tartismalara aldiris etme moralini bozma.onemli olan saglikla bebegini dunyay getirmen.bana hemsire son aylarimda evini birak bok gotursun sakin kendini yorma onemli olan bebeginin sagligi derdi.sende biraz bencil ol kendini ve bebegini dusun.erkekler bizim duygularimizi heleki hamileyken yasadiklarimizi bilemez anlayamazlar.bazen cok bisey beklememek lazim.Bugün de kavganın devamı geldi hala aynı takıntılarda. Ben işteyken annesiyle anneannesi bize gitmiş temizlik yapmaya. Ama onların kabahati yok onları severim haberleri yok kavgadan. Benim eş demeye dilim varmyor beyefendi yine aradı bana sataştı. Burnumdan getiriyor hamileliği.
Canim biz bu ara biraz fazla alingan olabilirmiyiz? Bende en ufak seyde esime satasabiliyorum tartisiyoruz sonra beni sevmiyosun bizi dusunmuyosun diye soylenip agliyorum halbuki bi temizlik yapiyorum haftada yada iki haftada bir bide arada canim isterse yemek yapiyorum herseyi yapiyo sesini cikarmiyo yemek beklemiyo is beklemiyo 2 haftayi gecirsem temizlik yapmasam ev kirlenmis beraber yapalim diyo bazende diyorum yok ben yaparim falan. Gecen yazdigini okumustum ama simdi her adimi batar sana gicik olursun bi kere sinir olmussun ya ararsa acma gerekirse konusma ben oyleyim mesela tartissak acmam konusmam kendi gelir tipis tipis her defasinda. En azindan sakinlesene kadar kendini tut bebegin icin moralini bozacak hickimseyle muhattap olma hic duyma orali olma canim bebis herseyi hissediyor etkileniyo yanlis anlama tabi benim niyetim akil vermek degil nacizane fikrim yardimci olursa.Bugün de kavganın devamı geldi hala aynı takıntılarda. Ben işteyken annesiyle anneannesi bize gitmiş temizlik yapmaya. Ama onların kabahati yok onları severim haberleri yok kavgadan. Benim eş demeye dilim varmyor beyefendi yine aradı bana sataştı. Burnumdan getiriyor hamileliği.
Canım bende ilk dozumu gecen hafta carsamba yaptırdım ilk gun agrım sızım yoktu ama 2. 3.gunden sonra bir basladı halrn daha da agrısı sürüyo . Kolumu kaldırırken hareket ederken agrı yapıyo sürekli . Doktor 2 3 gun gecer demişti halbukiKızlar ikinci doz aşımı 5 gün önce yaptırdım kolum hala ağrıyor ya
Mavi rengi ablamda var.Memnun kendisi. Ya ama markası aynımı bilmiyorum.Görünüş olarak aynısı ama.Buhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Eki Görüntüle 1933946
Görseldeki mavi Weewell Whc730 muş. Fiyatı 199TL civarı. Soğuk buhar var sadece.
Diğer bir seçenek siyah olan görsel. Bunda hem soğuk hem sıcak buhar oluyormuş. Ama sıcak dediği de ılık buhar öyle sıcacık değil. Zaten çok sıcağı sağlıklı değilmiş diye okudum bir yerlerde. Bu da 299TL civarı. Eki Görüntüle 1933948
Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?