- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.141
Biz arzum kullandık 1 sene memnumduk, ama cihazın içine viks atınca bozulduBuhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Eki Görüntüle 1933946
Görseldeki mavi Weewell Whc730 muş. Fiyatı 199TL civarı. Soğuk buhar var sadece.
Diğer bir seçenek siyah olan görsel. Bunda hem soğuk hem sıcak buhar oluyormuş. Ama sıcak dediği de ılık buhar öyle sıcacık değil. Zaten çok sıcağı sağlıklı değilmiş diye okudum bir yerlerde. Bu da 299TL civarı. Eki Görüntüle 1933948
Fikri olan var mı?
Ayy canim ama bi fazlasi aynen ole oluo daha nereme iciyim.bide benim enfeksiyon azda deil coookk.ama kilo almiorum belki su yuzunden olabilir.kizimda 4 kilo almistim doguma gittigimde 41.haftamda dogum yaptim eve geldigimde hamile aldigim kilomdaydim simdide daha almadim.suya borclu olabilirim bilmeden.Hahahahaha ayyy cok yasa emiben az iciyorum vallla, ve bende se her idrar baktirdigimda hafif enfeksiyon cikiyo. Ama karar verdim artik bende senin gibi suyla yasayacagim, hem belki kilo alimimi da azaltir. Onceleri bulantidan su icemiyordum ama bulantilr anca gecti, artik bende hortumu alip cesme basina gececem
Bende sadece anneme birakabiliodum ama yinede aklim kaliodu apar topar ne aldigimi bilmeden donuodum.en iyisi hastane cikisini fazla almamak benim kizim sadece 20 gun giydi sonra hepsi kaldi bastan alisveris yaptim.bu sefer akillandim 3-6 ay aliorum cogunluguEvet canım yok ya bırakmskta istemem zaten kimseye zorunda olmadikca.. alırım inşallah herşeyini ben ..
Demek ki öyle atraksiyonlara girmememiz gerekiyormuşBiz arzum kullandık 1 sene memnumduk, ama cihazın içine viks atınca bozuldu
Ama viks çok işe yaramıştı. Meğerse onun içine atılabilecek viks tabletleri varmış. Bozulunca öğrendik.Demek ki öyle atraksiyonlara girmememiz gerekiyormuşSöylediğin iyi oldu
Bende tam tersi kizimda tam 9 ay kustum bas agrisindan hergun acillerdeydim hastanede yattim ama simdi cok rahatim coookk sukur dedigin gibi iki hamilelik arasi cok farkediomusSabah bende biton safra demin yine musluk gibicıkardım gerçekten iki hamilelik cok farklı oluyormuss ilk oğlumda geç kalkıp rahattım evde istedim saat ye iç yat koşturmaca yok şimdi cok yoruldugum için heralde buyuk oğlanın peşinde koş yemegını yedır içir oyna bakımı derken nasıl zor bır hamılelık anlamadım bundan bısı ilkinde bişiyaşamamısım. Kralice gibiymişim ...Off offf
Ben bırak net fotoğrafı kalp atışı bile dinlemedim daha düşün :) yarın dinlerim artık inşallah telefona da kaydedeyim diyorum hazır dinlemisken :)şimdiye kadar ne sağlık ocağı dinletti ne gittiğim Dr.lar çok şükür bi sıkıntısi yok öyle rahatlatiyorum artık kendimiAmin cnm inşallah iyi bir doktor çıkar.
Ben çok memnunum çok şükür çok bilgilendiriyor.Diyo mesela 4 tane şu olması lazım diyo 4 üde var diyor. Şunlar olması lazım bakıyoruz şimdi evet gayet güzl bunlar var diyor.Şimdi şurasına bakıyoruz böyle olması lazım evet tamda böyle diyo.Şu kadar atması lazım ideali böyle olması lazım anlata anlata hepsine var diyor. Allahtaan..İçim rahatlıyor.
Birde fotoğrafları çok güzel çekiyor.Bebeğimin tüm fotoğrafları çok net parmaklarına kadar herşeyini net şekilde yakalayıp çekiyor .Geçen fotoğraf yükledm ya buraya 2 hafta oldu.
Canim sana erken dediyse ben yandim.ama benim teyzemde ayni benim gibiydi onun dikislerinde hicbi sorun cikmadi bizdede cikmaz insallaaahh.bide bizim kilomuza daga fazla dikkat etmemiz lazimki kilo dikisleri daha cok zorlar.zaten ikinci cocukta gobis daha cok cikio kiloyuda cok alirsak sknti olabilir.Ultrasonlada baktı bişi göremedi ama bnde ondan korkuyorum ,bnm drda aşırı rahat ondan güvenemedım daha erken kız dediçünki,içten açılma falan olursa die ama kendimi evhamlandırmk istemiyorum bende yoktur bişi diorum gelio geçio kalkarken otururken yavas gareket ediyorum anca Korkudan bklm inşallah bişicikler yoktur
En güzel alışveriş :) bende yarın cinsiyeti öğreneyim baslicm almaya artıkKızlar ben alışverişe başladım artık. Odasını dayanamadım aldım, sağ olsun bebeğimin anneannesi ve teyzesi de birşeyler alıp alıp gönderiyorlar, sanırım bana pek birşey kalmayacakZaten herşeyi anne baba alsa maddi anlamda çökebilir Bebek arabalarına da bakayım dedim internetten, sayfayı kapattım fiyatları görünce. Nereye baksam Mima Xari bebek arabası görüyorum. Fiyatlarını görünce şaşırdım. Herkes o parayı nasıl veriyor, hayret.
Ben 16. haftada neredeyse en son öğrenenlerdendim, sen rekor kırmışsın ya sabrına hayran kaldım şu anEn güzel alışveriş :) bende yarın cinsiyeti öğreneyim baslicm almaya artık
Bebek arabaları Ali expresste ucuz sanırım canım orayada bak istersen
Canim bu konuda tam bilgim yok ama bi dr arkadasim hava nemlendiricileri cok zararli nemli ortamda bakteri daha cok uruyo dedi onun yerine evi sk sk havalandir dedi bende hava nemlendiricimi anneanneme verdim o almak istiodu.bende kararsizdim arkadasimi dinledim seminerine katildim deyince.umarim dogru yapmisimdir.Buhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Eki Görüntüle 1933946
Görseldeki mavi Weewell Whc730 muş. Fiyatı 199TL civarı. Soğuk buhar var sadece.
Diğer bir seçenek siyah olan görsel. Bunda hem soğuk hem sıcak buhar oluyormuş. Ama sıcak dediği de ılık buhar öyle sıcacık değil. Zaten çok sıcağı sağlıklı değilmiş diye okudum bir yerlerde. Bu da 299TL civarı. Eki Görüntüle 1933948
Fikri olan var mı?
Ayyy harika olmuşlar annenin ellerine sağlık canım, Prenses güzel günlerde giysin inş
Sağol tatlım çok şükür iyiyiz sizde iyisiniz inşteşekkür ederizzsen nasılsın bu arada meleğin ne durumda bizim hareketlerimiz biraz daha artmaya başladı sanki
Bnm arkadaşımın oğlu da Egemen Tuğra cnm fikir olsuno kişi benim canım :)
kuzum simdiden olumsuz etkileme kendini. seni cok iyi anliyorum. benimde oglumdan sonra bir dusugum oldu 3 aylik. bunda hep tedirginim hala daha ayni. insanin elinde degil seni anliyorum ama dene en azindan. esinle aranin duzelmesine cok sevindim. ailenin yeri tabiki ayri ama boyle durumlarda esinin varligini yaninda oldugunu hissetmek daha bir iyi geliyor insana..Iyi akşam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir.eşim ve bende hala kanamamda uğraşıyoruz yoğun oluyor.dr ilaç verdi kanama olsun diye içerde pıhtı kalmasın dedi.bu arada eşimle aramız daha iyi şükür biraz sakinleştik.hatta bu gün tüp merkeziyle görüştük durumu anlattık.bir denemelik dondurulmuş bebeklerimiz var.eşim asla istemiyorum artık Demişti 2 gün önce ama bu gün yazın biraz kafamızı dinleyelim sonbaharda tekrar deneriz dedi.çok mutlu oldum ama bir yandanda yine kötü bişey olursa diye korkularım başladı.yada tutmazsa hamile kalamazsam diye korkuyorum
16 haftada gitmiştik bacağını tam açmadı dedi Dr göremedi :) sonrada memlekete gitmiştim annemlere zamanım olmadı başka Dr.a gitmeye mecbur bu zamana kaldı yoksa zor duruyorum öğrenmek için :) sağlıklı olsunlar da önemi yok aslında canımBen 16. haftada neredeyse en son öğrenenlerdendim, sen rekor kırmışsın ya sabrına hayran kaldım şu an
Maşallah prensesine annesikizlar bugun kontrolumuz vardi. sukur sagligi iyi. 350 gr olmusuz. ayrintili icin gun aldik 13 ocaga. biliyorsunuz ki benim doktorum 5. aydan once cinsiyet soylemiyordu. ogrenmek icin baska doktora gitmistim. bugun kendi doktorumda soyledi kiz oldugunu. tabiki bilmiyormus gibi yaptimayrintiliya giren var mi? nasil gecti teyzeler?
valla aynen öyle bir uzanıyordu ki gitmeden yemek yemiştim çikolata flan bi yandan ayaklarıyla tekmeliyor kendi sırt üstü uzanmış kocaman adam gibi ver daha yokmu sen ver ben rahatım der gibiydi gülme krizine girdiksağ salim görmüşsünya bırak göstermesin canım canı ne zaman isterse o zaman göstersin kuzucuk keyfini bozmak istememiş demekki :)
Ay ben de geçen eşime diyorum ki şakayla karışık seni boğazlamak istiyorum bazen:))gülüyoruz ama bazen düşünmüyor da değilimCanim biz bu ara biraz fazla alingan olabilirmiyiz? Bende en ufak seyde esime satasabiliyorum tartisiyoruz sonra beni sevmiyosun bizi dusunmuyosun diye soylenip agliyorum halbuki bi temizlik yapiyorum haftada yada iki haftada bir bide arada canim isterse yemek yapiyorum herseyi yapiyo sesini cikarmiyo yemek beklemiyo is beklemiyo 2 haftayi gecirsem temizlik yapmasam ev kirlenmis beraber yapalim diyo bazende diyorum yok ben yaparim falan. Gecen yazdigini okumustum ama simdi her adimi batar sana gicik olursun bi kere sinir olmussun ya ararsa acma gerekirse konusma ben oyleyim mesela tartissak acmam konusmam kendi gelir tipis tipis her defasinda. En azindan sakinlesene kadar kendini tut bebegin icin moralini bozacak hickimseyle muhattap olma hic duyma orali olma canim bebis herseyi hissediyor etkileniyo yanlis anlama tabi benim niyetim akil vermek degil nacizane fikrim yardimci olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?