- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.161
Hamilelik onceside boylemiydi canim. Yoksa bu ara mi yapiyor kiyamam ya. Esin fevryse sen sakin ol canm yipratma kendini. Al karsina ilimli bi sekilde konus. Bebegin üzerinden dem vur. Uzmesin ikinizide kiyamam ben minnakada annelerede. Acaba is hamilelik derken birbirinizi.ihnal mi ettinizki. Ozel deglse meslegini ogrenebilir miyim. Kamu degil.ozelse bu kadar sorun yapiyorsa sende mutlu olacagini dusunuyorsan calismayabilirsin de. Boyle bir dunya yok hem hamilesin hem ev hem is kolay mi oyle. Hamile degilken bile zorlar insani calismak. Bide boyle dusunemiyorumBugün de kavganın devamı geldi hala aynı takıntılarda. Ben işteyken annesiyle anneannesi bize gitmiş temizlik yapmaya. Ama onların kabahati yok onları severim haberleri yok kavgadan. Benim eş demeye dilim varmyor beyefendi yine aradı bana sataştı. Burnumdan getiriyor hamileliği.
Oyyy 3 faln oldunlar en azndann. Yaaa bakma noyle dedgme hic haşin sevememm. Hc kiyamiyorum kii. Birde malum kibar seviyor bebisler:)))) boyle dert sevenlerde hep agliyorlar. Benm cocuugumu oyle seven cikmaz ins. Deli olurumKiyamam yazik isirma annesi insan nasil tutacagini bilemez oyh benim yegenim masallah 4 kilo 100 gram ve 52 cm di yenidogan tuttugum ilk bebekti ama rahattim buyuktu, ya bizimkiler ufak tefek olursa nasil kiycaz
Ay canım benimde ilk gün akşam başladı hala ağrıyı ama çok şükür bugün daha iyi ilk doz böyle yapmadı ikinci bu benimki o yaptı nedense ama napalim oldu bitti artık baya hafifledi şimdi zaten çok şükür geçiyorCanım bende ilk dozumu gecen hafta carsamba yaptırdım ilk gun agrım sızım yoktu ama 2. 3.gunden sonra bir basladı halrn daha da agrısı sürüyo . Kolumu kaldırırken hareket ederken agrı yapıyo sürekli . Doktor 2 3 gun gecer demişti halbuki
Siyah olan daha iyi bundan alicam bende mutlaka canım fiyatı da süpermiş weewell De fena değil yani:)Buhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Eki Görüntüle 1933946
Görseldeki mavi Weewell Whc730 muş. Fiyatı 199TL civarı. Soğuk buhar var sadece.
Diğer bir seçenek siyah olan görsel. Bunda hem soğuk hem sıcak buhar oluyormuş. Ama sıcak dediği de ılık buhar öyle sıcacık değil. Zaten çok sıcağı sağlıklı değilmiş diye okudum bir yerlerde. Bu da 299TL civarı. Eki Görüntüle 1933948
Fikri olan var mı?
ilk gebeligin mi? bende oglumda hic merak etmemistim :) 22. haftada ogrenmistim :) ama ikincide 4 ayri doktora gittim ogrenmek icin16 haftada gitmiştik bacağını tam açmadı dedi Dr göremedi :) sonrada memlekete gitmiştim annemlere zamanım olmadı başka Dr.a gitmeye mecbur bu zamana kaldı yoksa zor duruyorum öğrenmek için :) sağlıklı olsunlar da önemi yok aslında canım
Aynen sorma bende cok alingandim bide fazla duygusalim zaten cok aglardim haber izlerken falan bile simdi o aglamalar hickirikli oluyo en ufak seyde tutamiyorum kendimi :) adamlarda cekiyo bizi ama onlar napsin bilmedikleri bi duygu sonuctaAy ben de geçen eşime diyorum ki şakayla karışık seni boğazlamak istiyorum bazen:))gülüyoruz ama bazen düşünmüyor da değilimben alıngandım zaten artık daha daha alıngandım vallahi.öff sevmiyorum bunhuyumu
Buhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Eki Görüntüle 1933946
Görseldeki mavi Weewell Whc730 muş. Fiyatı 199TL civarı. Soğuk buhar var sadece.
Diğer bir seçenek siyah olan görsel. Bunda hem soğuk hem sıcak buhar oluyormuş. Ama sıcak dediği de ılık buhar öyle sıcacık değil. Zaten çok sıcağı sağlıklı değilmiş diye okudum bir yerlerde. Bu da 299TL civarı. Eki Görüntüle 1933948
Fikri olan var mı?
Haha inan bazen bisey diyemiyoda icimiz gitcek ama napalim annemde skarak sever mesela :) ama ufakken kiyamaz kimse. Bende diyorum en az 3 kilo olsun yeter bana insallah olurlarOyyy 3 faln oldunlar en azndann. Yaaa bakma noyle dedgme hic haşin sevememm. Hc kiyamiyorum kii. Birde malum kibar seviyor bebisler:)))) boyle dert sevenlerde hep agliyorlar. Benm cocuugumu oyle seven cikmaz ins. Deli olurum
Evet canim ilk gebeligim oyuzden cinsiyeti de onemli degil bizim icin saglikli olsunda farketmiyo diyoruz ,ondan çokta önemsemiyor um sanırım :)ilk gebeligin mi? bende oglumda hic merak etmemistim :) 22. haftada ogrenmistim :) ama ikincide 4 ayri doktora gittim ogrenmek icin
Bencede kiymetini bilin herseyin bizim burada bulamadigimizda cok oluyo pahalisinda degilim yemek olsun veririm ama olmuO bzen napcan :) annem basta deli oluyodu bi kilo domatese 5 frank vermek zoruna gidiyodu kadinin o zamanlar turk parasiyla 7-8 tl yapiyodu bundan 14 sene once uc kilosu bi milyon bunun trde diyodu alisti zamanla mecburen :) burda olmayan herseyi ben trde canim cikana kadar yiyorum her yaz :)Cok vicdansizlarmis ya burda enguzel baligin kilosu 20 den basliyo.bak sen soyleyince kiymet bildim hergun alip yiyesim geldi valla:)afiyet olsun cnm yarasin bebisinede sanada.
Ay canım benimde ilk gün akşam başladı hala ağrıyı ama çok şükür bugün daha iyi ilk doz böyle yapmadı ikinci bu benimki o yaptı nedense ama napalim oldu bitti artık baya hafifledi şimdi zaten çok şükür geçiyor
Geçmiş olsun canım ilk doz da acımış mıydı bünyeyle alakalı sanırımKızlar ikinci doz aşımı 5 gün önce yaptırdım kolum hala ağrıyor ya
Ah ne güzel maşallah büyümüş annesi.benim de yarın randevum var oğlumla bakalım bizimki ne durumda.Kızlar biz Dr.dan geldik simdi Fındıgımla.. 23.haftadayız, 517 gr olmusuz, 25 cm boyumuz var. Icerde pıtır pıtır dolanıyor, agzini acip kapatıyor. Yine elini basının üstüne kaldırdı selam verdi bana :) Ayakları hic durmuyor masallah, devamli bir kıpırdama :)))) Hersey cok iyiymis sükür. Sizlerle de paylasmak istedim :) Görünce O'nu icim aydınlanıyor...
en son 3 hafta olmustu gittiğimden beri.. Birden görünce irkildim, resmen büyümüs :) Sende haber ver yarın bizlereAh ne güzel maşallah büyümüş annesi.benim de yarın randevum var oğlumla bakalım bizimki ne durumda.
Hiii pot kirmisim.annane oylee seviyormusss:))) benmkikin.cocugun olursa olsun oyle seveni gorunce icim gidiyor kendi balima.nasl olurumm dedgn gibi bsyde soylenmez :))Haha inan bazen bisey diyemiyoda icimiz gitcek ama napalim annemde skarak sever mesela :) ama ufakken kiyamaz kimse. Bende diyorum en az 3 kilo olsun yeter bana insallah olurlar
Kızlar biz Dr.dan geldik simdi Fındıgımla.. 23.haftadayız, 517 gr olmusuz, 25 cm boyumuz var. Icerde pıtır pıtır dolanıyor, agzini acip kapatıyor. Yine elini basının üstüne kaldırdı selam verdi bana :) Ayakları hic durmuyor masallah, devamli bir kıpırdama :)))) Hersey cok iyiymis sükür. Sizlerle de paylasmak istedim :) Görünce O'nu icim aydınlanıyor...
Buhar makinelerine baktım. En iyi WEEWELL marka olanmış. İki tanesi çok satılıyormuş. Kışın lazım olacak bebekler için. Acaba şimdiden alıp kendim de kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Klima, elektrikli soba, kalorifer havayı çok kurutuyor.
Cnm ustte paylastigindan benimde var.ama inan bu buhar makineleri hem insanin basini agritiyor hemde bir sure sonra klktiginda krndini grip gibi hissediyorsun
Eki Görüntüle 1933946
Fikri olan var mı?
Cnm bende ustekiden var ama kullandigin zaman cok bas agritiyor hemde kalktiginda burnun gripli gibi oluyor.bn kalorifer ustune su koyuyorum artik.bence cok acale etme..eger cok rahatsiz olursan alir denersin sonra
Ya evet o irkilme bende de her kontrolde oluyor.her ne kadar canından parça olsa da içinde böyle bişey var ve bunu taşıyorsun ilginç gelir bana hep.tabikş haber veririm.renkli ultrason pozu alabildiniz mi?kime benziyordu acaba minişen son 3 hafta olmustu gittiğimden beri.. Birden görünce irkildim, resmen büyümüs :) Sende haber ver yarın bizlere
BiZ bugün girdik ayrıntılı ultrasona. Çok tedirgin gittim çünkü ensesi 2.7 çıkmıştı ama ikili test iyi çıkmıştı. Doktorum kalp rahatsızlığı olabilir demişti. Çok şükür herşeyi normal çıktı ayrıntılı da.izmirde olanlara tavsiye ederim prof. Sabahattin altınyurt peritanolog. Gayet sakin ve kendinden emin bir doktor.kizlar bugun kontrolumuz vardi. sukur sagligi iyi. 350 gr olmusuz. ayrintili icin gun aldik 13 ocaga. biliyorsunuz ki benim doktorum 5. aydan once cinsiyet soylemiyordu. ogrenmek icin baska doktora gitmistim. bugun kendi doktorumda soyledi kiz oldugunu. tabiki bilmiyormus gibi yaptimayrintiliya giren var mi? nasil gecti teyzeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?