2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
En iyisi cnm.hatta geldiginde özlem duydugun seylerden bi miktarda olsa yaninda gotur.bizimde elimizin altinda olunca kiymet bilmiyoruz.insanoglu iste

Ay valla yandık bunda dha dıkkatlıyım kiloya 48le hamile kaldım 51,5 olmusum bklm nolcak kalan 4,5ayda ilk oğlumdada aynı kiloda hamıle kaldım 66ile girdim doguma diyet vermıstı dr ama bunda gerek kalmıcak galıba almam sanırımztn mıde bulantısı ısthsozlıktan inşllah olmaz cnm bısı dıkıslere 4,5aydaha dayancaz bu sızılara galıba

Kızlar ben 75 kiloydum hamile kaldigimda şimdi 77 olmuşum 2 kilo aldım yani doğumda sezeryan düşünüyorum kilolu olunca çok ağrı oluyormuş sanırım inşallah bi sorun yaşamam

Canım benim inş sende hayırlısıyla doğumunu yapar evladını kucağına alırsın.biz önce yaşadığımız şoku atlatıp kendimize gelip güç toplayıp tekrar deneyeceğiz Allah izin verirse .

Hiii pot kirmisim.annane oylee seviyormusss:))) benmkikin.cocugun olursa olsun oyle seveni gorunce icim gidiyor kendi balima.nasl olurumm dedgn gibi bsyde soylenmez :))
Aynen ya ben en cok bebek aglamasina dayanamiyom bu isvicreliler cok aglatiyo vicdansizlar. Yavrularimiza sag salim kavusalimda onlarda kiyamaz nazik sever yoksa suratimdan anlarlar :)

Aynen ya ben en cok bebek aglamasina dayanamiyom bu isvicreliler cok aglatiyo vicdansizlar. Yavrularimiza sag salim kavusalimda onlarda kiyamaz nazik sever yoksa suratimdan anlarlar :)
Bazi bebislerin aglamasi o kadar tatli.oluyokii oyyuyuu. Ama.aglatmamak gerek tabi cigerlerininn a cilmasi icin biraz aglayacaklarms ama abartmamak.lazm tabi

Kizlar ankarada olup ozel ortadogu hastanesinde Gunnur hanima giden varmi.simdiye kadar ozel hastane arayisi icersinde degildim ama sanirim ozelde devam edicez
Ben bir kere kontrole gitmistim Günnur Hanım'a hamilelik öncesi. İlgilendi baya ama ne bileyim ben kendisine ısınamadım, sonra forumda da soguk duruyor gibi seyler de okudum. Aynı hastanede Sultan Pınar Hanım'a daha sıcakkanlı diyorlar ama ben gitmedim.
Canım joker de hafta içi her gün akşam 22 sabah 10 arası indirimler oluyor. Ben bebe confort un Bebek arabasını 1500 tl yerine 400 tl ye aldım. Takip et sende indirimlerini. Güzel indirimler oluyor
Biz de Bebe Confort aldık, hangi modeli sizinki? :) Biz de Joker'de indirimden faydalanıp aldık, bir de üzerine 300 TL kadar puan kazanmıstık. Onları da ıvır zıvırına harcadık :)

En iyisi cnm.hatta geldiginde özlem duydugun seylerden bi miktarda olsa yaninda gotur.bizimde elimizin altinda olunca kiymet bilmiyoruz.insanoglu iste
Getirebildigimi getiriyorum canim geriside ancak senede bi kez :) bisey sorcam hani balikla yogurt yenmez diyor ya ben ancak simdi geldim isten yapip yicem gece sut icsem bisey olurmu acaba? Bu arada 2 saat ondeyiz sizden :)

Bazi bebislerin aglamasi o kadar tatli.oluyokii oyyuyuu. Ama.aglatmamak gerek tabi cigerlerininn a cilmasi icin biraz aglayacaklarms ama abartmamak.lazm tabi
Kurban olurum aglamarinada cigerlerinede bi dogsunda yere indirmem ben onu zaman geciyo cok sukur ya önümüzdeki aya odasi gelicek sanirim bekliyoruz alisverisin kalaninida yavas yavas yapar yerlestiririm geriye bi tek oglusumun gelmesi kalir

Canım aynı doktora detaylı ultrason icin bizde gittik . Gecen hafta carsambaydı bizim randevumuz hatta . Esim de ben de cok memnun kaldık . Cok sükür sizin adınıza da cok sevindim . Saglıkla alalım kucagımıza evlatlarımızı insallah

Getirebildigimi getiriyorum canim geriside ancak senede bi kez :) bisey sorcam hani balikla yogurt yenmez diyor ya ben ancak simdi geldim isten yapip yicem gece sut icsem bisey olurmu acaba? Bu arada 2 saat ondeyiz sizden :)
Bence içmeyin risk almayın balık yedikten sonra en az 8 saat sonra sut ürünlerinin tüketilmesi oneriliyo.ben o hatayı 11 haftalık hamileyken yaptim balık yediğini tamamen unutup süt içmiştim ve sabah istifra ederek uyandım o gün gün boyu yediğimi çıkardım balıktan dolayımı bilmiyorum ama ben ona bağladım.cunku hiç öyle bulantim olmamıştı

Ben cok duydum mesela isvicreliler bilmiyo onu baligin yaninda sut urunu olmaz diye nettede bakiyorum daha oncede duydum balik bayat olursa zehirlenme oluyomus ama emin olamadim aldigim taze balik

Ben cok duydum mesela isvicreliler bilmiyo onu baligin yaninda sut urunu olmaz diye nettede bakiyorum daha oncede duydum balik bayat olursa zehirlenme oluyomus ama emin olamadim aldigim taze balik
Ne kadar taze olursa olsun yine siz bilirsiniz tabi ki ama risk almayın.

Ne kadar taze olursa olsun yine siz bilirsiniz tabi ki ama risk almayın.
Mesela aklınızda bulunsun tahin vucutvücuttaki zehiri alıyormuş.biliyor musunuz bilmiyorum ama hani balıktan sonra tahin helva yemek adettendir ya onunda nedeni eğer balıkta ağır metaller varsa onu alması icinmis

2-3 gündür çatı kemiklerim ağrıyor. Tabi o kemiklerin çatı kemiği olduğunu da dün internette yaptığım komik araştırma sonucu öğrendim aslında cok erken gibi gelmisti bana ama bugun hamilelik geciren birkac arkadaşıma danışınca normal olduğunu söylediler, sanırım vücut kendini doguma hazırlıyormuş

Mesela aklınızda bulunsun tahin vucutvücuttaki zehiri alıyormuş.biliyor musunuz bilmiyorum ama hani balıktan sonra tahin helva yemek adettendir ya onunda nedeni eğer balıkta ağır metaller varsa onu alması icinmis
Icmeyelim bu gecede süt :) bidahakine alirim turk bakkalindan falan aklimda bulunsun tesekkur ederim :)

Kızlar Merhaba

23+3 günlük hamileyim.

Mide yanmasindan dolayı ara ara öksürmeler oluyordu ama son iki gündür daha derinden oluyor bir zararı var mıdır?

Bir dr ballı süt falan içiyorum öneriniz var mıdır?

Kizlar iyi aksamlar.plesenta previa yasayan bi kac arkadasim vardi burda ne durumdalar acaba.bugun baska bi dr gittim 26. Haftaya kadar plesenta yeri degisebilirmis.az once bazi seyler okudum cöktüm yine benim rahim agzi tamamen kapaliymis.Allahim hayirla saglikla zamaninda kavusmayi nasip etsin hepimize kalbime acı cöktü resmen ya

Masaallah canim bende sinavlarimin bitmesini bekliyorum baslycm.kuzumin alisverisine ins

Eger icebiliyorsan bi ihlamur ic ama oncesinde bak bi zarari varmi yada pekmezli süt bide sütün ne cok sicak ne soguk olsun sicaga yakin ilik ic belki yumusatir yoksada mecbur doktora danisicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…