2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende gece sicaktan yatamiyorum icim daraliyo esim üsüyo kalorferi kapamisim ben yaniyom anlamadim :/
Vucuf sicakligimiz onlarinkindem fazla benimde yorgan hep bacak arasinda :)
Ben citcitli badileri giyiyorum senelerdir, hala giyiorum hic gobus acilmiyo hatta simdi en buyuk bedenini alcam, kuculmeye basladilar karnim buyudugu icin
Ben zaten boy uzun oldugu icin xl giyiyodum xxl alabilirim aslinda alttan sıkıyo kapatirsam

Cumartesi ayrıntılı ulturason cekilecegim acayip merak içindeyim aslında içim çok huzursuz doktorun kötü bisey söylemesinden korkuyorum sizde bazen böyle endişeler yaşıyor musunuz

ben de bugün giricem ayrıntılı ultrasona yaa... nedense ciddi gerginim

Bende cok takiyordum bu kilo mevzusuna falan ama 4 lu test sonucum 1/13 down sendromu riski cikinca tum kaygilarin ne kadar bos oldugunu gordum kizlar. Saglikla gelsin de hersey hallolur
Oyle canim benim.acikcasi bu testleri yaptrmadgmdan anlamiyorumda sadece kesinliklerinino olmadiklarini biliyorum. Bir daha yest yspilacak mi yoksa bu sekilde kaldimi

Allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin biran evvel mayıs olsun çok endişe ediyorum korkuyorum heran bisey olacakmış gibi geliyor

Ayrintili ultrason icin istedgm gibi bir yer buldum sukur. Hatta dr radyoloji uzmanyms 30. Haftaya kadar bakiyormus o daha mutlu etti :) sadece bebegi net goremezsn dediler oda onemli degil. Kizlar sizde endiselenmeyn biliyorum elinizde degil. Ama guzel seyler dusunun lutfen. Allahin izni ile Yavrularimz cok iyi. Sadece ayrintili sayesnde emin olacagz o kadarr.

Oraya nasil sira bulabildin canim. Aradigimda nisan dedi ta
canım 7 haftalık hamileydim ben kan testleri için gittim Dr kağıt yazıp yukarı yolladı 2 li için sıra yok dediler ama ayrıntılı için ocak 11 e randevu verdiler yani hamileliğimin çok başındaydım birde ben önceden biliyordum zor olduğunu o yüzden hem özel e hem devlete devam ediyorum .

Cumartesi ayrıntılı ulturason cekilecegim acayip merak içindeyim aslında içim çok huzursuz doktorun kötü bisey söylemesinden korkuyorum sizde bazen böyle endişeler yaşıyor musunuz
4-5aylarda çok yaşadık eşimle bekleme salonunda stresten nefes alamıyordum.ben eşime yansıtmıyordum o da bana.çok şükür artık güle eğlene gidiyoruz doktor amcamızın yanına.detaylıdan sonra rahatlarsın Can'ım merak etme

Nerde buldun canım devlette gireceğim ama ben renkli de istiyorum birde cd falan 9 yıllık Dr umu değiştirdim dünya para döküyorum ama detaylı bilgi vermiyor 3 hastayı aynı anda alıyor odaya özelimiz yok evet alanında mükemmel bir Dr ama sadece kendi bakıyor .Bende yeni bir buldum daha doğrusu aileden iki kişi onda doğum yaptı hem gece Dr eşimle gidiyorum hemde mükemmel ilgilenip bilgi veriyor en son gittiğimde ayrintılıya girmişim gibi tek tek ölçüm yaptı anlattı hemde diğerine vereceğim parayla bunda 3 defa muayene oluyorum.hastanede çok iyi ilgilililer sormadım orada ayrıntılı ne kadar ama soracağım.

Ben ,
yok videoluk olmuyor.Bakıyorum ben karnıma şişmiyor gezerken göremiyorum maalesef. Ama bariz döndüğünü minik tekmelerini hissediyorum da dıştan belli olmuyor. belki 2-3 hafta snra.
ben yatarken. İzliyodum canım 21 başında hatta dedgim gibi videosu var hep çekiyorum :)

Aaa ço
aabçok sevindim valla aklıma geliyordun acaba ne yaptı diye.bişeyden değil için rahat etsin diye yoksa eminim sağlıklıdır bebeğin hafi bakalım sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…