2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cumartesi ayrıntılı ulturason cekilecegim acayip merak içindeyim aslında içim çok huzursuz doktorun kötü bisey söylemesinden korkuyorum sizde bazen böyle endişeler yaşıyor musunuz

tulum tarzı almaya da gerek yok değil mi ? tulumları vs ancak 6-7 aylık olduklarında kışa doğru giyebilecekler sanırım
Evet onları anca o zmn giydiririz sanırım ben şimdi beğenirsem de büyüğünden alıyorum kışa giyecek die inş kısmet olur

Kac kilo aldnki canm bi zamana kadar
Düne kadar 6 idi dün bi baktım bir kilo daha fazla çıktım bi gün içersinde bir kilo arttım ilerde daha çok alırım diye endişe ediyorum umarım 15 kiloyu geçmem sağlıkla yesem içim yanmayacak takmayacam bu kadar ama ne bilim böyle olunca zoruma gidiyor sen kaç kilo aldın cnm fazla almadın sanırım.

Onu bende dedim iyiki yaz degil. Ben hastalanmadimda ama heryerim tutuluyo hele ki omuzlarim hep üstüm acik diye

Bende cok takiyordum bu kilo mevzusuna falan ama 4 lu test sonucum 1/13 down sendromu riski cikinca tum kaygilarin ne kadar bos oldugunu gordum kizlar. Saglikla gelsin de hersey hallolur

Bacılar...
su telefonda uçak modundayken kullanılan kalp atışını dinleme uygulamasını kullanan var mı ?
Zararı var mıdır Bebeğe?

Simdilik iyiymis canim. :) ben 4 kilo almisim ayda 1 kilo aliyorm. Ama alsamda ne yalan soyleym hc skinti yapmiycm. Bende senin gibi istahsz bi hamileyim. Meyve vs yemezdm. Simdi ona dikkat ediyorum birde.sut yogur falan.

Cumartesi ayrıntılı ulturason cekilecegim acayip merak içindeyim aslında içim çok huzursuz doktorun kötü bisey söylemesinden korkuyorum sizde bazen böyle endişeler yaşıyor musunuz
Canim bizde gecende girdik detayliya beyefendi poposunu dönmüstü kalbi atiyo sorun yok dedi ama kalp haric butun organlari kemikleri iyiydi bu gun yine gidicez kalbine bakicak kapakciklara falan sanirim omurilik onune geldigi icin golge yapiyo demisti nedense iki gundur bende bi tuhafim yalniz degilsin, insallah hersey yolundadir sorunsuz atlatiriz su son aylari. Bide bikac olayda yasandi ya icim hep huzursuz korkuyorum birine bisey olcak diye surekli skintili icim

Ister istemez uzuluyosundr oda mideye vurur bu hafta yogunmussun. Dikkat et canm pasayada kendinede. Hele temzlkte sakin yorma teyzesi kizarizz
Ederim kuzum yok yok haftaya bosum zaten yavas yavas temizlik yaparim odayi toparlarim ancak. Sizde kendinize dikkat edin fazla bakamicam yarin oburgun falan malum sebepler

Ben o kaymış halimle foto moto istemiyorum :) peofesyonel makine var evde, ablama abime vericem çeksin. Sonra bebek biraz kendine gelince çektireyim diyorum. 1-2 aylıkken...
Evet ben de öyle düşünüyorum kaymış olmam inşallah ama coook pahaalilar bende prof var kardeşim halleder inşallah ya :) doğumda da içeri vermeyi unutmayın makinayı :))

Benimkide oynadı az önce. Sert kaymalar oluyor alt kısıma geçti.Bi dokundum sol taraf taş gibi olmuş göbek alt kısım.
sağ taraf yumuşak Baya hissediliyor.
Canım 22 haftalık oldun galiba hissedersin ben 22 haftanın başından beri çok net hissediyorum videoya çekmiştim o hafta hatta :)

5 dakika sürmesi imkansız canım ya. İçinde kalmasın yaptır tabi.

Krem yada jel kullaniyor musun? Ben bio oil ve lierac kullaniyorum henuz catlak yok. Ama anneme baktim annemde hic yok. Benim ergenlikten kalma baya catlagim var ama henuz gebelikte olusmadi.
Kullanıyorum canım kuzenim yurtdışından krem getirmişti onu ve eşimin getirdiği yağları artı bı De bepanthen hiç biri ise yaramadı annemin mirası :)

4 bardak ıhlamur içtim ballı ya hiç işe yaramadı yok geçmiyor

Evet ben de öyle düşünüyorum kaymış olmam inşallah ama coook pahaalilar bende prof var kardeşim halleder inşallah ya :) doğumda da içeri vermeyi unutmayın makinayı :))
benimde prof makina var 2 bin tl ye almıştım bikaç yıl oldu. Onla ablam çeker.Ama içeriye giremez olsun zaten gerek yok o kadara da ya.

Canım 22 haftalık oldun galiba hissedersin ben 22 haftanın başından beri çok net hissediyorum videoya çekmiştim o hafta hatta :)
yok videoluk olmuyor.Bakıyorum ben karnıma şişmiyor gezerken göremiyorum maalesef. Ama bariz döndüğünü minik tekmelerini hissediyorum da dıştan belli olmuyor. belki 2-3 hafta snra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…