2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kilo konusu cok sıkıcı bence bebeklerden bahsedelim :))) kıyafet konusunda bende cok kararsızım mayıs ayında uzun giyecekler ama haziran temmuzda sıcak olacak ve ben mother care baktım henuz yazlık kıyafetler gelmemiş biraz daha beklemek lazım galiba

Kac kilo aldnki canm bi zamana kadar

Oraya nasil sira bulabildin canim. Aradigimda nisan dedi ta

Günaydın güzel mayıs anneleri.
Anneler ben hala bebegimin hareketlerini hissedemedim. ilk bebeğim olacak. Sizlerde durum nedir hissedebildiniz mi ? Bi de asidan bahsedilmiş ne aşısı o benim bir bilgim yok ??????
Canm evet 20. haftada hissetmeye başladım bugün 22. haftamdayım.çok az haraketlerini hissediyorum kaydığını filan. pıt pıt atışları var. Tetenoz aşısı cnm 20-23 haftalar arası yapılıyor genelde.

Ayyyyy içim şişti bu aşı olayından kızlar! Yahu herkes bu yoldan geçiyor ne olur en kötüyü şak diye birbirimize söylemeyelim... ztn hassasıs ztn hepimizin başından iyi kötü bişeyler geçmiş ne olur birdahaki kimse o köyü sonu hatırlatmasın bize.... bende bu arada vuruldum pzrtesi hiçte pişman değilim sağlık bakanlığındaki drlardan daha bilgili ebelere inat 2. Dozuda vurduracam.

Saglikli olum tabi ama niyeyse benm.cok hosuma gidiyor kilo.alanlar ben masaallah diyeyim.yinede :)))) ins hic bir skinti yoktrr canmm

Of cnm bende nezleyim ya boğazlarım şişmiş kuru öksürük te var. napıcm bilmiyorum.Gece uyandım 2 de bozğaım taş gib olmuş yutkunamadım. sıcak ballı su yaptm yumuşadı.Şimdi ıhlamur içiyorum. İnşallah iyi olurum dünden beri böyleyim.

Bazen göbek deligimin orda bazen üstünde bazen altında her yerde canım değişiyor benimkide oynadı daha demin icim rahatladı oynar ssninkide yemek ye açtır
Benimkide oynadı az önce. Sert kaymalar oluyor alt kısıma geçti.Bi dokundum sol taraf taş gibi olmuş göbek alt kısım.
sağ taraf yumuşak Baya hissediliyor.

Krem yada jel kullaniyor musun? Ben bio oil ve lierac kullaniyorum henuz catlak yok. Ama anneme baktim annemde hic yok. Benim ergenlikten kalma baya catlagim var ama henuz gebelikte olusmadi.

Ben rahat edemiyorum oyle ya siyriliyo asagi atlette yukari siyriliyo gobek hep acikta geceleri
Ben citcitli badileri giyiyorum senelerdir, hala giyiorum hic gobus acilmiyo hatta simdi en buyuk bedenini alcam, kuculmeye basladilar karnim buyudugu icin

Kızlar dünkü tetenoz aşısından sonra kolum bugün fena ağrıyo sertleşmiş bide bebişimde hiç hareket etmiyor artık aşı falan olmam ikinci dozda kalsın
Agri normal, sertlesme ve sisme olursa buz uygula dedi bana hemsire. Korkma canim, sende az bisiler ye yat hemen pitpitlar bebis

Bazen göbek deligimin orda bazen üstünde bazen altında her yerde canım değişiyor benimkide oynadı daha demin icim rahatladı oynar ssninkide yemek ye açtır
Benimki henuz asagida oynuyo, daha yukari cikmadi zaten rahim suan tahmini gobek deligine kadarmis. Senin haftanda yukardan da yiktiklar bizim minnak

Krem yada jel kullaniyor musun? Ben bio oil ve lierac kullaniyorum henuz catlak yok. Ama anneme baktim annemde hic yok. Benim ergenlikten kalma baya catlagim var ama henuz gebelikte olusmadi.
Bnmde dünden beri yanlarım kaşınıyor, bende bio oil kullanıyorum inşallah faydasını görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…