2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben ,
ben yatarken. İzliyodum canım 21 başında hatta dedgim gibi videosu var hep çekiyorum :)
erken başlamış maşallah benimki bulur bikaç haftayı dıştan görüncek kadar değil.
Başım çok çatlıyor.işteyim ve aşırı uykum var uyuyamıyorum. çok kötüyüm

Slm kızlar tetanoz aşısı konusunu ben açmadım şuan hatırlamıyorum kim OLDUĞUNU ama başka bir arkadaş aşı erken yapılırsa düşük olabileceğini söylemiş Dr U bende kafam karıştı dedim ve konu hakkında yorumlar yapıldı.sizi strese sokmak istemezdim

Canm dün ilk ben açtım konuyu kızlara günümün nasl geçtiğini söylerken doktorun söylediğini de söyledim.Ama herkesi korku sardı ister istemz. doğru yada yanlış. Ama strese sen sokmadın sorun değil gerçekten . biraz konuyu fazla uzattık istemeden. Kimin başına gelmiş kiminin gelmemiş.Var yada yok bilemeyiz.Ama herşey allahtan olacağı varsa olur.
Ama sonuçda zamanın da olunması gereken birşey bu.
Sen sıkntı yapma sana birşey denmedi cnm

Aaa ço

aabçok sevindim valla aklıma geliyordun acaba ne yaptı diye.bişeyden değil için rahat etsin diye yoksa eminim sağlıklıdır bebeğin hafi bakalım sana kolay gelsin
Aynen canm benm 2 li 3lu testler hc kafama takilmadi ama.bu canimi skiyordu. Suresinin snirli olmasi sinavlar derken.olmayacak gibiydi. Ama.30 haftaya kadar dedi cok mutlu oldum :)

erken başlamış maşallah benimki bulur bikaç haftayı dıştan görüncek kadar değil.
Başım çok çatlıyor.işteyim ve aşırı uykum var uyuyamıyorum. çok kötüyüm
Canım susuz kalma sakın bol su iç su eksikliği gebelikte baş ağrısı yapar ya da tansiyon çıkmış düşmüş olabilir dikkatli ol

gungoren hastanesi canim . nette baktim gidenlerde memnun. Dr randevu falan ugrasmiyorsun. 1 e kadar ayrintiliya bakiyorlarms. Randevu almazsam erken gidecegm. Dr erkek diye aslinda istemiyorum ama mecburum. Cunku hastaneye git gel bir daha randevu versn ona git.. Vaktm yok.
Vakif gurabaya gidecektm vakifta isleyis boyleydi. Once gidip randevu almam gerekiyordu . sonra ayrintiliya girecektm

Kizlar ya bugün kilo konusunda gercekten moralim bozuldu.hastanede kilo tansiyon odasinda bi dünya hamile vardi ve çogu son haftalarinda kilolari 57 - 65 arasiydi .ben nasil bir danayım ya şimdiden 73üm

duymadım hiç araştırayım bende sordun mu cd falan veriyor mu

Arkadasim senlik hic birsey yok olurmu askolsun

Simdilik iyiymis canim. :) ben 4 kilo almisim ayda 1 kilo aliyorm. Ama alsamda ne yalan soyleym hc skinti yapmiycm. Bende senin gibi istahsz bi hamileyim. Meyve vs yemezdm. Simdi ona dikkat ediyorum birde.sut yogur falan.
Çok iyi değil aslında bu kadar erken bu kadar kilo almak için ama napalım istemsiz oluyor anlayamadan bu arada ayrıntılıya gidebileceğine sevindim
Bende bu salı araştırma hastanesine gittim ilk defa 18ine gün verdiler o zaman gideceğim istediğim dr orda çalışıyormuş alanında çok iyi randevu alamasaydım özeline gidicektim ama çok yoğundu programı aramıştım

Ben ikinci dozunu da yaptırdım tetenos aşısının 24.hafta bitince de şeker testi yapılmalıymış yaptıracak mısınız kızlar

Arkadaşlar ilk sayfada endless love arkadaşımızın yaptığı liste var.
Yaş/Şehir/Meslek/İlk Kilo/Cinsiyet/Doğum tarihi gibi tablodaki bilgileri arkadaşımızı etiketleyerek paylaşırsanız oraya eklenirsiniz. Ben arada kişilere bakıyorum kaçıncı çocuk, cinsiyeti neymiş vs bence listede herkes olmalı. Ekli olmayanlar eklesinler

Kizlar ya bugün kilo konusunda gercekten moralim bozuldu.hastanede kilo tansiyon odasinda bi dünya hamile vardi ve çogu son haftalarinda kilolari 57 - 65 arasiydi .ben nasil bir danayım ya şimdiden 73üm
Kaç kilo ile hamile kaldın canım sıkma canını doğumdan sonra verirsin bende şimdiden 8 kilo aldım

Peki detayli içi alttan mi bakiyorlar ?
Yok hayatım normal randevu gibi karından bakıyorlar.organlarını tek tek inceliyorlar.anomalilik bakımından.örneğin böbreklere bacaklara parmak sayılarına kemik yapısına el parmaklarına kadar hemen herşeye bakıyorlar

Kizlar bebegime dedesinin ismini vermek istiyoruz hosumada gitmiyor pek ama çocukları olmamış eşimi evlatlık almışlar onun için koymak istiyoruz eşimle
ismi Muzaffer olacak :) yanına uygun farklı isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum artık

Cnm senin boyun uzundur belki onlara göre bgn 2 kişi doğum izninden döndü işe, görünce şaşırdım eskisinden daha fit dinç ve sanki bildiğin gençleşmiş geldiler içim rahatladı biraz umut oldular resmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…