2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Belki şeker yüklemesi yapacaktır cnm endişelenme hemen. Bize de ayrtınlıyı yaptırın 24-25. Hafta gibi gelin dedi mesela

belki de ama insan yine de şüpheleniyor o an aklıma gelseydi sorardım

Bn devlete gittim 1 ay sonra gel dedi. Ozel 20 gun sonra istiyor:) takilma canm hc bebiss iyii

ben de devlete gidiyorum, gatada hoca bakıyor o yüzden aklıma takıldı

Seker yukleme hangi hafta yapiliyor canim? Bana 24. Hafta dedi doktorum, sana da oyle mi dedi?

Vucuf sicakligimiz onlarinkindem fazla benimde yorgan hep bacak arasinda :)

Ben zaten boy uzun oldugu icin xl giyiyodum xxl alabilirim aslinda alttan sıkıyo kapatirsam
Beni sikmiyor, senelerdir gitiyorum belki ondandir. Bende L giyiyorum suan ama xl almam lazim artik yetismiyo citcitlar

Pardon canım yanlış anlamışım doğru söylüyorsun sağlıkla gelsinler inşallah kucagimiza almayı ňasib etsin Rabbim

Yok demedi Can'ım daha erken bence 26 dan sonra diye biliyorum

Benim tüm kontroller 3 haftada bir endişe etmeyin

Kızlar detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyordu ben haftaya gidicem 21+6 olucaz geç mi sizce?

Slm Cnm nasılsın? Birazda olsa toparlanabildin mi? Bu konudaki yorumumun seninle hiç alakası yok,srnin yaşamış olduğun durumu yaşamış biri olarak ben bu gebeliğimde dra hep korkarak hep ağlayarak gittim... halada korku,endişe hep içimde...o kötü sonu bukadar dillendirmeyelim,yazmayalım duymak çok zoruma gidiyor demek istedim sadece... seni kırdıysam özür dilerim ❤

Ben henuz sormadim ne kadar oldugunu, amaaaaan kac paraysa banane herzamandogurmiycaz yaama henuz karar vermedim yani belki de gerek duymam o zamanki ruh halime bagli
Canım prof makina var ve ben çok iyi PC den anlarım kardeşim çeksin esimle gerisini ben hallederim e zaten doğum sezeryan rahat olur çekmesi Telas yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…