2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay ne güzel inş biz de öyle oluruz. insan kestiremiyor kaç kilo alabileceğini beslenmem lazim diyip diyip gömüyorum valla

Sağol canim .inş guzel çikar sonuçlar

Kaç kilo ile hamile kaldın canım sıkma canını doğumdan sonra verirsin bende şimdiden 8 kilo aldım
68 ile hamile kaldim şimdi 73 üm ama sanki gün gectikce daha çok aliniyor .şeker ve karbonhidrati kesmek lazim yoksa önünü alamayiz

Kızlarcımmm bugun doktora gittim kontrole benim kuzucugum 30 cm 560 gram olmuş bende niye belim sırtım ağrıyo son 1 haftadır diyorum :)
Benimde 26.5 500 gramdi 22 hafta da acaba ne kadar oldu meraktayim kac hafta kaç gunluksun canim fl dedi kaç yazıyor du

Alp benimde hoşuma gidiyor ama çevremizde var malesef ,can olabilir ama sağol canım :)
Bir öğretmen olarak sana tek bir şey söyleyeceğim sakın can koyma ikinci isim. Çocukları kötü etkiliyor. Yaramaz ve söz dinlemez oluyorlar.
Muzaffer Ali, Muzaffer Ege, Muzaffer Asım benim önerilerim. Adıyla yaşasın paşa.

endless love canım biz isim olarak Eyüphan'a karar verdik. Rüyamda Eyüp ismini duymuştum bir de Han ekledik. Hayırlı gelsin kuzuma inşallah.
Biz De benim ruyamdan esinlenerek koyduk ismini hadi hayırlısı:) inşallah isimlerine yaraşır evlat olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…