2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm 23+2 bgn fl de kaç suan hatrlamıyorum da 4 küsürdü 7yle çarpımı 29 küsür oluyodu işte :)
Ay evet olmuştur tabi tam 22 De bnmkide öyleydi o zaman şuan 29 u geçmiştir :) ay çok merak ettim ya ( haftaya gidicem bakalım kaç olmuş 26.5 22 deydi bakaym haftaya kaç olcak

Hayır canım ben alınganlık Yaptım sanırım diye yazmıştım .esrağfirullah özür ne demek ben sadece bu ara fazla duygusalım.ben sizi üzdüm diye Endişe ettim Rabbim inş bu sefer yüzünü güldürür.

hanımlar ben de 22 haftalık hamileyim 9 kilo aldım...aşırı galiba...çok da yemiyorum..sizde kilo durumu nasıl

Kizlar ya bugün kilo konusunda gercekten moralim bozuldu.hastanede kilo tansiyon odasinda bi dünya hamile vardi ve çogu son haftalarinda kilolari 57 - 65 arasiydi .ben nasil bir danayım ya şimdiden 73üm
kaç kilo ile hamile kaldın canım

sagolasinn canm :)
Cok iyi devlet olmasi ozeli boşver bnce dr ayni dr ben ist da devlet bulsam gidecektm olmadi. Ozeller 400 500 diyor burda. Uygununu zor buldum. Ayrintiliya verecegn parayla kuzunun eksigini alirsin :)
BU
68 ile hamile kaldim şimdi 73 üm ama sanki gün gectikce daha çok aliniyor .şeker ve karbonhidrati kesmek lazim yoksa önünü alamayiz
Aynen öyle ben haftada 1 tartiliyorum hergun tartilinca stres oluyorum iyice bu hafta biraz dikkat ettim bide 2 gün yuruyus yaptım şimdi tartildim bu hafta kilo almamisim hatta yarım kilo eksik çıktım çok mutlu oldum

İçindeki yatak neyden peki. Sünger mi? Pamuk mu? Hazır mı alındı acaba. İlk defa gördüğüm ve beğendiğim için bu kadar çok soruyorum
Bende bilmiyorum canım onu ama yaptırırız içini bende fotoğrafını gördüm sadece yapmaya başlıcak kayın validem

Geceleri bende ufak ufak rahatsiz olmaya basladim.hamilelikte en cok son iki aydaki uyku sıkıntisi korkutur beni cok zornoluyo donmek gece yardimsiz olmuyor

Popoda genisledi camasirlarim artik rahat degil bi posta almam lazim :)
Ben standart beden aldım kalçamın genislediginin farkında olmadan oo çok sıkıyor artık bedenli alicaz sanırım YAŞASIN bebişimiz varlığını gösteriyor

Hesaplamalar dediğin gibi doğru ama ben de reglime göre ayımı hesapliyorum tabi insanlara derken günleri yuvarlayip da çokça söylüyorum. :)

Ben rahat edemiyorum oyle ya siyriliyo asagi atlette yukari siyriliyo gobek hep acikta geceleri
Ben de şuan annemin tercih ettiği yüksek bel iç camasirlarindan giyiyorum göbeğim kapanınca sanki bebeğimi ısıtıyormuşum gibi hissediyorum kendimi önceden olsa asla giyemezdim sıkı sıkı daha rahat gibi geliyordu

hanımlar ben de 22 haftalık hamileyim 9 kilo aldım...aşırı galiba...çok da yemiyorum..sizde kilo durumu nasıl
Ben de çok yemiyorum fakat on kilo aldım ve önüne geçemiyorum çünkü yediğim şeyler Abur cubur değil bebeğimden önemli de değil napalım

Allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin biran evvel mayıs olsun çok endişe ediyorum korkuyorum heran bisey olacakmış gibi geliyor
Amin canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu yolda insallah. Gittik sükür hersey yolunda. cikolata yedim birkac yudumda kola ictim kipir kipirdi oglum tavsiye ederim ayrintiliya girmeden heryerini cok net görmesi gerekiyo doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…