2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teyzoslar gittik doktora bu gün öyle boy kilo falan söylemedi sormayinca soylemiyorlar burda zaten detaylida bi kalbini görememisti o kalmisti onuda gördü bu gün sükür hersey yolunda sorun skinti yok. Her tekme atisinda doktorda güldü baya bi ara heryerini gösterdigi icin uslu bi cocuk dedi umarim dedim sonrada yerinde durmuyo dedi :) aslinda kiz istiyorduk diyince erkek cocugu normal benimde bi oglum var dedi ( malesef der gibi) o isin espirisi iki kizida var ama oglu yaramaz galiba :) hersey yolunda bir sorun yok tabiki ultrasonda %100 degil garanti veremem ama saglikli görünüyo dedi. Seker yuklemesinden bahsetti mecburmuyum diyince yaptirsan iyi olur dedi aslinda ben iyi degil diye duymustum bilemedim 17 ocaga randevu verdiler bakalim. Kadinda yaptirman senin icinde bebek icinde dogru olur eger sekerin var daha sk 2-3 haftaya bir kontrole gelmen gerekir dedi. Ben bende öyle birsey oldugunu sanmiyorumda bakalim :))

zeran bu arada bende ayni senin gibiyim inanki gunde iki kez yemek yiyorum ki yogurt pekmez meyva falanda dogru duzgun yedigim yok ama bunyeden bunyeye degisiyo canim hic takma kafana herkesin durumu farkli sanmiyorum oyle birsey oldugunu ama bi seker yuklemesi yapsinlar bakalim cikacakmi oda kilo yapiyo haberdar ederim seni o konuda bide doktora cok dikkat ettim bu gün göbegine özellikle baktim kadin sifir beden 3.5 ay önce dogum yapti dogumdan sonra bu kadarmi cabuk gider göbek dogurmadimi bu kadin ya bak iste herkeste farkli oluyo bosver yemene bak sen bebisin herseyden önemli

Evet ben de öyle düşünüyorum kaymış olmam inşallah ama coook pahaalilar bende prof var kardeşim halleder inşallah ya :) doğumda da içeri vermeyi unutmayın makinayı :))
Ay kızlar bebeği yeni çıkmış haliyle falan da çekiyorlar ya boşverin odanizda çekinin kuzularınizla ben öyle düşünüyorum

Cinsiyet erkek dimi canım benim bi arkadaşımın adı Muzaffer tabi kız bu mahkeme yolu ile adını değiştirdi Damla olarak

Burda okuduktan sonra yaptirmama kararı almıştım ama annem bile seneler öncesi yaptırmışlar bi zararı olsa elbette senelerdir yapilmaz dimi ama yiyeceği ekmeği varsa dünyada bi şekilde dünyaya gelir yavrucaklar

Kızlar resmen şuan aglamak bagırmak mutluluktan dans etmek istiyorum. Benim cadım ilk defa tam manasıyla hissettirdi dişarıdan ele gelecek şekilde hemde eşim ilk defa tekmesini hissetti ve anlatamam bu his bambaşka şükürler olsun şükürler olsun Dogum günüme 3 gün kala kızım bana en büyük hediyeyi verdi

Kızlar bende son zamanlarda karnım cok şişmiş gibi hissediyorm . Görünürde abartılı bi durum yok ama şiş hissi var sürekli. Sizde de oluyor mu ?

Cok sükür kuzum bundan sonra dahada iyi hissedeceksin prensesi dünyadaki en güzel duygu kucagimiza almadan önceki :)

Canım ben doğal doğum düşünüyorum o yüzden dert ediyorum bu kadar.yoksa eminim verilir kilolar.artık daha dikkat ediyorum her gün yarı. Saat yürüyecem.çayımdaki şekerden bile feragat ettim o derece yani:))yine de rahatlattın beni Can'ım teşekkür ederim

Çok güzel bir his sanki biraz çaba harcadık tekmeleyen ayağını tutacaz yani öyle bir his.bide bu ara hepsi çok hareketli oluyorlar.bemimli kadıklarımda dolaştığında gıdıklıyor beni içim bi fena oluyor çabuk huylanırım ben.yaramax işte:))

Benimde ilk doktorum cok kilo almissin tum hamilelik boyunca alman gereken kilo bu kadar dedi 8 almistim simdiye kadar 10 oldu sanirim bu doktoruma iki defadir gidiyorum kadin birsey demedi. Bende mesela gunluk calismadigim gunlerde bile bi disari cikar gelirim ama tek sorunum 4 senedir dikkat ediyordum diyetteydim ve sigara kullaniyordum ama inan hic sorun etmiyorum teyzemin kilosu 100 den fazla normal dogum yapti, arkadasim 58-60 kiloyla falan hamile kaldi 90 la normal doguma girdi 4 ay önce hicbir sorun yasamadi bende kafama takmiyormuyum hosuma gitmiyo almak ama inan yemek yerken o aklimin ucundan bile gecmiyo sadece yedigimiz yemeklede alakali degil bence vucut kendi kendine aliyo. Dua edelim sadece cunku bende normal dogum istiyorum rabbim nasip eder insallah sag salim geriside bebegin pozisyonuna durumuna bagli.

Devindim canim benim pasanin iyi olmasinaa:) yaramaz olmayacak benim kuzum dr bile dems lutfeen o bizm kuruntumuz:) seker yuklemesini canan karatay harc kimseden duymadm zararli doye. Kadin zatn kardiologmus ya bnde saniyorum jinekolok. Gecn okudum. Serbetli tatli yemiyor musunuz ayni diyor. Gebelikte gizli seker olabiliyrms. Bnde dusunuyorum canm

Ciddi ciddi acıtmaya basladi bizimki, bir anda öyle bir vuruyor korkuyorum resmen henüz alisamadim :) Birde vurdumu arka arkaya vuruyor, ben ilerleyen aylarda yandım galiba, saglam tekmeler yicem

Ne tatli vuruyodu esim diyo box yapiyo hic demiyoda anneye vurulmaz uslu dur doktor bile sevimli buldu hareketleri gülüp durdu. Rabbim hepimizin yavrularini saglikla dünyaya getirsin hayirlisiyla atlatalim su hamileligi. Resmen tepiniyodu benim kerata icerde bu kez yatiyodu kafa bi sagda bi solda genelde kasiklarda ayaklar yukarda cok tuhaf cocugum ya bi söyle rahat ortada oldugunu göremicekmiyim :) iki gun az oynadi cok moralim bozulmustu doktora hep ayni oynamiyo dedim normal daha cok ufak dedi. Turkiyede herkese mecburi kilmiyorlar genelde ikili teste kadar annenin kararina bagli oluyo falan ama burda yok oyle bisey bi doktorun oluyo yapiyo herseyi sirasiyla ne gerekiyosa, iki defadir yenisine gectik ya her gittigimde iki tup kan aliyolar gicik oldum ya her defasindada verecem bundan sonra kanimda zor duruyo igneyi cekince zaten igne korkumda var pasam iyi olsunda napalim cani sagolsun

Bilmiyordum çevremde de hiç can isminde çocuk yok :)dikkate alcam mutlaka sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…