2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bende son zamanlarda karnım cok şişmiş gibi hissediyorm . Görünürde abartılı bi durum yok ama şiş hissi var sürekli. Sizde de oluyor mu ?
Bende sistim sanirim camasirlarim sikmaya basladi yeni kıyafetler almak lazım artık:) bel kısmına dikkat edin kızlar ben sıkan çamaşırları düşük bel giyiyorum bebeği rahatsız etmesin diye

Canım butun doğuranlara sordum hepsi yaptırmış dediğim gibi annem bile zamanında parayla yaptırmış benimde yaptırdım bitti aşılarım çok şükür suanlik sorun yok Allah ne yazdıysa o canım sen yaptır doğumda oluşabilecek tetanozluk durumlar için önlem bu

Ben standart beden aldım kalçamın genislediginin farkında olmadan oo çok sıkıyor artık bedenli alicaz sanırım YAŞASIN bebişimiz varlığını gösteriyor

Ayy dimi dimi
Kızlar bende son zamanlarda karnım cok şişmiş gibi hissediyorm . Görünürde abartılı bi durum yok ama şiş hissi var sürekli. Sizde de oluyor mu ?
Bende kendimi sis hissediyorum coraplar felanda artk sıkmaya basladi.gulerkem yanaklarimi goruyorum iki gundur tuzluda yemiyorum ama hamislik boyle iste.dun hamile olmadigimilen birisi sordu kilomu aldin hamilemisin diye :)) yokk canmm hic kilo alirmiyim (+9) hamilelikten o hamilelikten

Kizlar asi ile ilgili, cocuklar dogduktan sonrada 2 yasina kadar bir suru devletin onerdigi yada ozel asilar oluyor, her asida her kafadan bir ses cikiyor su zararli bu zararli diye. Ama bu 2,5 sene icinde gordumki yaptirilmadiginda yasanan durumlarda daha cok uzulunup pisman olunuyor.

Tetanoz asisi da onemli ben sirf tirnaklarini keserken kanarda tetonoz olursa diye oglum 2. Ayina gelene kadar tirnaklarini torpuleyip eldiven taktim. 2. Ayda tetonoz asisi vuruldu oglum oyle tirnaklarini kestim.

ben şu an 24. haftanın içindeyim çarşamba günü gitsem tetonoz için geç kalmış olur muyum acaba?

Bende de şişlik var ya, ellerim sabahlari baya sismis oluyo sonra biraz duzeliyo ama artik yuzuklerim olmuyo coraplarda artik iz yapiyondedigin gibi. Tabinaldigim fazla kilolarfa cabası simdiden şiştik, son aylarda napcaz

Yesinler o hatunuu hareketli bir bebis mi annesi

evet cnm şimdiden tekmelere başladı :) dün akşam ayrıntılı uştrasona girdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda. yalnız aklınızda bulunsun artık yeni makinalarda ayrıntılı utrason sırasında bebeğin zeka geriliğine de bakılıyor. beynin orta kısmındaki corpus denilen bi bölgeden bahsetti doktor Allaha bin şükür sorun yok. siz de giderseniz ona da baktırın aklınızda bulunsun... hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz.

Kızlar tetonoz aşısıyla beraber kan verdiniz mi? 20. Haftadan sonra bakılıyor sanırım ne olduğunu bilmiyorum sadece doktorum şekere vs de bakılacak. Aşını yaptırırken doktora söyle girişini yapsın kanını ver sağlık ocağında dedi

Merhaba, nereye gittiniz acaba ayrıntılı ultrason için? Maşallah bu arada :)

günaydın hanımlar, kilo konusunu dert etmeyin diyeceğim ama çokta elde değil biliyorum bende banyoya girip çıktıkça soyunup tartılıyorum Ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum önemli olan bebeğimin sağlıklı olması hemde bu tamamen bünye ile alakalı diye...

Ayrıntılı ile ilgili paylaşımlarınızı görüyorum bebeklerinizin sağlıklı olduğu haberlerine bende seviniyor heyecan duyuyorum
23 Eylül cuma günü almıştım ben müjdemi o nedenle cumaları daha bir seviyorum artık Hayırlı cumalar, Rabbim isteyen herkese müjdeli cumalar nasip etsin aratmasın inşallah...

benim doğum günümde öğrenmişsin ne güzel :)

BU

Aynen öyle ben haftada 1 tartiliyorum hergun tartilinca stres oluyorum iyice bu hafta biraz dikkat ettim bide 2 gün yuruyus yaptım şimdi tartildim bu hafta kilo almamisim hatta yarım kilo eksik çıktım çok mutlu oldum
Kişa denk geldik kötü oldu biraz bahar veya yaz olsa her gün yürürüz ..ne guzel dikkat edince demek ki faydasi oluyor .

detaylı ultrasona başka bir doktora gittim. Kendi doktorum da bana detaylı ultrasondan 2 hafta sonrasında da bana gel dedi.. ben de 3. haftaya randevu aldım.

Ben kan verdim, ac karnina gel demislerdi zaten. Seker ve diger hormonlara falan bakildi bide d vitaminine. İkinci doz asida tekrar kan tahlili yapilcakmis yine ac gidecegim bir ay sonra da

Benden de istediler Cnm kan testini... bnmde kan değerim 10.5 çıkmış sınırın altında ilaçta içiyorum halbuki... dr sabah sonuçları yolladım bakalım ne diyecek? Bide kolesterol yüksek çıkmış ztn oldum olası hep vardı... yaptır genel durumunu gör bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…