2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok iyi düşünmüssünüz, yanına Mert i çok yakıştırıverdim. Muzaffer Mert

Kızlar detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyordu ben haftaya gidicem 21+6 olucaz geç mi sizce?
Canım bende yarın gidiyorum şükür. Ve tam tamına 21+6 oluyorum

Bende de şişlik var ya, ellerim sabahlari baya sismis oluyo sonra biraz duzeliyo ama artik yuzuklerim olmuyo coraplarda artik iz yapiyondedigin gibi. Tabinaldigim fazla kilolarfa cabası simdiden şiştik, son aylarda napcaz
Yuvarlaniriz bizimkide farkli olsun bosveeerr saglikla dogsunlarda minisler

Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım

Mrbb kizimn guzel teyzelerii. Hastaneye ayrintili ultrasona geldik minnakim baya hareketliydi dr dedi ne yedn boyle halbuki 8 de kahvalti yapmistim. Herseyine bakti su ana kadar hic bir skinti yok sukur. Down sendromlu va degil. Cinsiyeti kesin kiz. En iyisini Allah bilir tabide:) 1 saat sonra bir daha giricez tatli seyler ye gel kalbine bakicm hem guzel fotolari olsun dedi.soran arkadas vardi cd veriyormus . Kilosu 490 :) burun deligine kadar bakti cok degisik. 21+ 1 mis minnakm

Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım
Canim bana doktor iliski sonrasi bikac damlankan gelirse korkma demisti, oyle bir durum olduysa diye soylim dedim... Onun disinda doktorunu ara bir danis, belki gel bakalim diyebilir, icini rahatlatirsin.

tebrikler cnm bnm evet ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona herşeye bakıyorlar. özellikle zihinsel tarama çok dikkatimi çekti. ben de çikolata yiyip girmiştim. kıpırdaktı hatun. bu arada sana bişi sorucam takvimin de 23. hafta diyo ama 21+1 olduğunu söylemişsin. benim de 4 gün geriden gidiyor adet tarihime göre. doktorum geç döllenme olmuştur o yüzden cinsiyet kız dedi de senin de öyle mi merak ettim :)

Kizlaar bisey sorcam hepinize. Ben 23 haftalik oldum biraz önden gidiyoruz sat'tan. 1 haftadir karnimda sertlesmeler oluyor, bunun iyi olmadigini okudum doktorumu aradim gecem hafta magnezyum icmemi söyledi. Iciyorum ama yine oluyor. Birden sanki cook fazla yemisim de karnim patlicak gibi oluyor, cok rahatsiz ediyor. Böyle yasayan varmi aranizda bu haftalarda?

ne sıklıkta oluyor sertleşmeler? günde kaç kez ve ne kadar sürüyor sertleşme?

öyle benim cadım teyzesi seninkinden ne haber ne yapıyor minigim
İyiyim canım bizde artık hareketleri hissediyorum sağda solda aşağıda yukarıda :) geçen gün korktum biraz karnımın tek bi yerinde vajinadan göbeğe kadar bi sancı vardı tutup cekistiriyolar gibi sanki çok şükür geçti pazartesi günü ayrintiliida atlatrsam biraz daha rahatliycam

Ayyy yanls yazmisim.ya 22+1. Yazacaktm . bende down sendromu olup olmadigini soylemesine sasrdim. Ona kadar dedi. Beynin icindeki beyincgne kadar bakti canm

Aynı şey dün akşam bende de oldu ilk defa sanki patliycak gibiydim eşim bile korktu ne kadar gerilmiş git uzan biraz dedi sebebini bende bilmiyorum

Bu arada minnak 22 +1 mis 2 gun geriden geliyor. Yanls yazmisim.yukarida 21 + 1 değil:)

Mrb cnm maşallah kuzucuğuna büyümüş kocaman kız olmuş annesi

Kızlar Merhaba

Son 5 gündür nezle gibiyim burun tıkanıklığı akıntısı öksürük arada hapsirma var dün randevum vardı kadın doğumda bebek gayet iyi dedi de bu şikayetler için dinlen falan dedi hatta enfeksiyona da goeunebilrsin dedi benim sorum şu bebeğe herhangi bir zararı olur mu öksürmek falan ateşini sürekli kontrol ediyorum yaşayan var mı aranızda ?

Ayyy yanls yazmisim.ya 22+1. Yazacaktm . bende down sendromu olup olmadigini soylemesine sasrdim. Ona kadar dedi. Beynin icindeki beyincgne kadar bakti canm

anladım cnm. yalnız kızlar size bi tüyo veriyim. ikinci çocuğu düşünenleriniz ya da etrafında çocuk isteyenler varsa cinsiyet belirlemenin yöntemini öğrendim doktora da sordum o da onayladı.

eğer yumurtlama günü beraberlik olursa erkek oluyor, eğer yumurtlama gününden 3 gün önce beraberlik olursa ve bi daha beraberlik yumurtalama bitene kadar olmazsa kız oluyor.

nedeni de şu : erkek spermler rahimde iki gün yaşayabiliyormuş ve dişi spermlere göre daha güçlü ve daha hızlıymış o yüzden yumurtlama günü beraberlik olursa direkt erkek sperm öne geçip yumurtayı döllüyormuş. eğer 3 gün önce beraberlik olursa 3. gün erkek spermler rahimde öldüğü için aheste aheste bile olsa dişi sperm rahimde daha uzun yaşadığı için gidip yumurtayı döllüyormuş ve böylece bebeğimiz de kız oluyor. benim oğlum bu şekilde oldu şimdi de Rabbime binlerce kez şüküler olsun kız bekliyorum :)

detaylı ultrasona başka bir doktora gittim. Kendi doktorum da bana detaylı ultrasondan 2 hafta sonrasında da bana gel dedi.. ben de 3. haftaya randevu aldım.

siz böyle yazınca içim rahatladı, sanırım şeker yüklemesi için çağırıyor o haftalara denk geliyor çünkü

Kanı bugün verdim. Pzt sonuçlarım çıkacak. Bakalım

Allah allah neden kan.aliyorlarmis ki acabam daha ben hic vermedim gevelikte kuzu. Pasa nin o halleri beni bitiriyo zatenn onaa cok mu heveslendm nee prensesimde pasaya benzedi. Bin sukur varliklarinaa. Rabbm olmayanlarada tattrsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…