- 1 Kasım 2013
- 3.209
- 2.756
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.681
Çok iyi düşünmüssünüz, yanına Mert i çok yakıştırıverdim. Muzaffer MertKizlar bebegime dedesinin ismini vermek istiyoruz hosumada gitmiyor pek ama çocukları olmamış eşimi evlatlık almışlar onun için koymak istiyoruz eşimle
ismi Muzaffer olacak :) yanına uygun farklı isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum artık
Canım bende yarın gidiyorum şükür. Ve tam tamına 21+6 oluyorumKızlar detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyordu ben haftaya gidicem 21+6 olucaz geç mi sizce?
Yuvarlaniriz bizimkide farkli olsun bosveeerr saglikla dogsunlarda minislerBende de şişlik var ya, ellerim sabahlari baya sismis oluyo sonra biraz duzeliyo ama artik yuzuklerim olmuyocoraplarda artik iz yapiyondedigin gibi. Tabinaldigim fazla kilolarfa cabası simdiden şiştik, son aylarda napcaz
Canim bana doktor iliski sonrasi bikac damlankan gelirse korkma demisti, oyle bir durum olduysa diye soylim dedim... Onun disinda doktorunu ara bir danis, belki gel bakalim diyebilir, icini rahatlatirsin.Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım
Mrbb kizimn guzel teyzelerii. Hastaneye ayrintili ultrasona geldik minnakim baya hareketliydi dr dedi ne yedn boyle halbuki 8 de kahvalti yapmistim. Herseyine bakti su ana kadar hic bir skinti yok sukur. Down sendromlu va degil. Cinsiyeti kesin kiz. En iyisini Allah bilir tabide:) 1 saat sonra bir daha giricez tatli seyler ye gel kalbine bakicm hem guzel fotolari olsun dedi.soran arkadas vardi cd veriyormus . Kilosu 490 :) burun deligine kadar bakti cok degisik. 21+ 1 mis minnakm
ne sıklıkta oluyor sertleşmeler? günde kaç kez ve ne kadar sürüyor sertleşme?Kizlaar bisey sorcam hepinize. Ben 23 haftalik oldum biraz önden gidiyoruz sat'tan. 1 haftadir karnimda sertlesmeler oluyor, bunun iyi olmadigini okudumdoktorumu aradim gecem hafta magnezyum icmemi söyledi. Iciyorum ama yine oluyor. Birden sanki cook fazla yemisim de karnim patlicak gibi oluyor, cok rahatsiz ediyor. Böyle yasayan varmi aranizda bu haftalarda?
Ben 20. Haftada yaptirdim ilk dozu, burda 23 24. Haftalarda ilk dozu yaptiranlar var. Haftaya gittiginde yapmayiz diyeceklerini sanmiyorum canim.ben şu an 24. haftanın içindeyim çarşamba günü gitsem tetonoz için geç kalmış olur muyum acaba?
İyiyim canım bizde artık hareketleri hissediyorum sağda solda aşağıda yukarıda :) geçen gün korktum biraz karnımın tek bi yerinde vajinadan göbeğe kadar bi sancı vardı tutup cekistiriyolar gibi sanki çok şükür geçti pazartesi günü ayrintiliida atlatrsam biraz daha rahatliycamöyle benim cadım teyzesi seninkinden ne haber ne yapıyor minigim
Ayyy yanls yazmisim.ya 22+1. Yazacaktm . bende down sendromu olup olmadigini soylemesine sasrdim. Ona kadar dedi. Beynin icindeki beyincgne kadar bakti canmtebrikler cnm bnm evet ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona herşeye bakıyorlar. özellikle zihinsel tarama çok dikkatimi çekti. ben de çikolata yiyip girmiştim. kıpırdaktı hatun. bu arada sana bişi sorucam takvimin de 23. hafta diyo ama 21+1 olduğunu söylemişsin. benim de 4 gün geriden gidiyor adet tarihime göre. doktorum geç döllenme olmuştur o yüzden cinsiyet kız dedi de senin de öyle mi merak ettim :)
Aynı şey dün akşam bende de oldu ilk defa sanki patliycak gibiydim eşim bile korktu ne kadar gerilmiş git uzan biraz dedi sebebini bende bilmiyorumKizlaar bisey sorcam hepinize. Ben 23 haftalik oldum biraz önden gidiyoruz sat'tan. 1 haftadir karnimda sertlesmeler oluyor, bunun iyi olmadigini okudumdoktorumu aradim gecem hafta magnezyum icmemi söyledi. Iciyorum ama yine oluyor. Birden sanki cook fazla yemisim de karnim patlicak gibi oluyor, cok rahatsiz ediyor. Böyle yasayan varmi aranizda bu haftalarda?
Mrb cnmMrbb kizimn guzel teyzelerii. Hastaneye ayrintili ultrasona geldik minnakim baya hareketliydi dr dedi ne yedn boyle halbuki 8 de kahvalti yapmistim. Herseyine bakti su ana kadar hic bir skinti yok sukur. Down sendromlu va degil. Cinsiyeti kesin kiz. En iyisini Allah bilir tabide:) 1 saat sonra bir daha giricez tatli seyler ye gel kalbine bakicm hem guzel fotolari olsun dedi.soran arkadas vardi cd veriyormus . Kilosu 490 :) burun deligine kadar bakti cok degisik. 21+ 1 mis minnakm
Ayyy yanls yazmisim.ya 22+1. Yazacaktm . bende down sendromu olup olmadigini soylemesine sasrdim. Ona kadar dedi. Beynin icindeki beyincgne kadar bakti canm
detaylı ultrasona başka bir doktora gittim. Kendi doktorum da bana detaylı ultrasondan 2 hafta sonrasında da bana gel dedi.. ben de 3. haftaya randevu aldım.
Benden de istediler Cnm kan testini... bnmde kan değerim 10.5 çıkmış sınırın altında ilaçta içiyorum halbuki... dr sabah sonuçları yolladım bakalım ne diyecek? Bide kolesterol yüksek çıkmış ztn oldum olası hep vardı... yaptır genel durumunu gör bence
Canım bence telaş edilecek bir şey yok, ama senin plasenta da tersti de mi? O yüzden tedbir amaçlı bi git doktoruna.Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım
Allah allah neden kan.aliyorlarmis ki acabam daha ben hic vermedim gevelikte kuzu. Pasa nin o halleri beni bitiriyo zatenn onaa cok mu heveslendm nee prensesimde pasaya benzedi. Bin sukur varliklarinaa. Rabbm olmayanlarada tattrsinnNe tatli vuruyodu esim diyo box yapiyo hic demiyoda anneye vurulmaz uslu durdoktor bile sevimli buldu hareketleri gülüp durdu. Rabbim hepimizin yavrularini saglikla dünyaya getirsin hayirlisiyla atlatalim su hamileligi. Resmen tepiniyodu benim kerata icerde bu kez yatiyodu kafa bi sagda bi solda genelde kasiklarda ayaklar yukarda cok tuhaf cocugum ya bi söyle rahat ortada oldugunu göremicekmiyim :) iki gun az oynadi cok moralim bozulmustu doktora hep ayni oynamiyo dedim normal daha cok ufak dedi. Turkiyede herkese mecburi kilmiyorlar genelde ikili teste kadar annenin kararina bagli oluyo falan ama burda yok oyle bisey bi doktorun oluyo yapiyo herseyi sirasiyla ne gerekiyosa, iki defadir yenisine gectik ya her gittigimde iki tup kan aliyolar gicik oldum ya her defasindada verecem bundan sonra kanimda zor duruyo igneyi cekince zaten igne korkumda var pasam iyi olsunda napalim cani sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?