2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben şuan hastayim gribim . Çok öksüruyorum.öksürürken aci cekiyorum karnima ağrilar giriyor. doktora gittim bir şey olmaz dedi bebek etkilenmez dedi .burnum kapali spreyler bile zararli en basitinden pastil bile alamiyorum doktor hiçbir şey yazmadi .Ama ateşim yok ateşin ve titremen varsa dikkat etmek lazim

Bilgi icin rak ederis teyzesi simdi gitince sorayim bak mis mi

Vayyyy cok iymis kizim.olmasaydi.kiz olsun diyee bu taktigo.beynime.kazirdim:)))))

Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım
Belki progestan filan verebilir. Bence hemen doktora git. Bende de olmuştu, ilaç kullanmaya başladım hemen kesildi. Kontrol altına alındıktan sonra sıkıntı değil. Ama doktora gitmen lazım kesinlikle...

Evett bunu ben de biliyordum, hatta uygulayıp kanıtladım

Allah allah neden kan.aliyorlarmis ki acabam daha ben hic vermedim gevelikte kuzu. Pasa nin o halleri beni bitiriyo zatenn onaa cok mu heveslendm nee prensesimde pasaya benzedi. Bin sukur varliklarinaa. Rabbm olmayanlarada tattrsinn
Onceki doktorumda bi defa vermistim 5 tup, bi kezde kanim yeterlimi diye bakmak icin almislardi o kadar ama bu doktorda hemsire dedi biz her defasinda aliyoruz bakiyolar biseylere kan varmi yokmu falan :) ben bide cok korkuyorum igneyi cekti pamuk bastirdik cek dedi yarabandi koycakti baktim kan bosaliyo altima edicektim özensin prensesim pasama hareketli olsun annesini uzmesin. benimki iki gun az oynadi özlemistim sükür dün kipir kipirdi yavrum gece bile tekmelerin arkasi gelmedi :) bu arada hamilelik app i var bende telefonda ama almanca orda yaziyo bi cok anne yemin ediyorki vivaldi 4 mevsim klasik muziginin alegro part inda bebekler cok hareketli oluyor ve adagio part inda daha sakin denedim bi tuttu sanki emin olamadim ama :) bu arada sizde girmissiniz bu gun ayrintiliya sukur iyiymis kuzum rabbim korusun onlari bize bagislasin insallah

Evett bunu ben de biliyordum, hatta uygulayıp kanıtladım
Bende bidahaki icin dusundum bu yöntemi hatta doktorla konusucam burda ikinciyi dusundugum zaman yoksa esim ötekide kiz olmazsa bidaha yapariz diyo agzindan kiz lafi eksik olmuyo :) bunda bilerek olmadi o günlere denk geldi tutsunda ne olursa olsun diye ben gunleri belirledim sansimiza oglusum geldi rabbim hayirli evlat etsin hepsini bizlere bagislasin

siz böyle yazınca içim rahatladı, sanırım şeker yüklemesi için çağırıyor o haftalara denk geliyor çünkü
Benimkinin kalbi görünmemisti tam detaylida 2 hafta sonrasina cagirdi dun gittik tekrar 12 gun sonra gidicem seker yuklemesi icin 24-28 haftalar arasi yapiliyor sanirim

Ben de bir sonraki için de değerlendiricem erkek olması için. İkisini de tatmak istiyorum çünkü Allah izin verirse. Gerçi benim yumurtlama günüm net değil adet döngüm hiçbir zaman aynı olmadığı için, hep değişiyor; 30-37 arasında.. Ama yumurtlama gününü anlamak için yöntemler varmış galiba, zamanı gelince artık araştırırım yine de bilen varsa yardım lütfen Ayy hiç güleceğim yoktu yaa 6 ay önce çocuk mu yok daha neler ben kariyer yapıcam diyen ben şimdi 2. çocuğu hesaplıyor

Ateşim yok sürekli kontrol ediyorum vücudum da halsizlik kırgınlıkta yok nasıl iş anlamadım ama burun tıkanıklığı son iki gündür had safhada idi bugün daha iyiyim ve arada çok öksürüyorum inan öksürüncee bişey olacak diye aklım çıkıyor gece yatarken iki yastık üstüste koyup öyle uyudum ve faydasını gördüm.

Inan dünyada su an o minik tekmelerden daha degerli birsey yok insan onun tadini alinca vazgecemiyo sanirim ben ilkini evlendikten iki sene sonra yaparim arada 2 yas birakirim diyodum ilki ilk senemiz dolarken oldu ikinciyide o bir yasina girince yaparim diyorum :) Ben akintimi takip etmistim duzenli iliski olmustu akintinin 1-3 ve 4. gunu iliski oldu sonrada gun asiri o ay sans erkek denk geldi. ovulasyon testi falan kullaniriz artik bidahakine daha basit olur :)

Belki progestan filan verebilir. Bence hemen doktora git. Bende de olmuştu, ilaç kullanmaya başladım hemen kesildi. Kontrol altına alındıktan sonra sıkıntı değil. Ama doktora gitmen lazım kesinlikle...
Doktora geldim Canım ama benim plasenta aşağıda oldugu için korkuyorum

ne sıklıkta oluyor sertleşmeler? günde kaç kez ve ne kadar sürüyor sertleşme?

Canim günde 1 defa oluyor mesela dün gece basladi sabah namazina kalktigimdada sertti, sabah hastaneyi gitmedi düsündüm ama uyandigimda cok yoktu. Kahvalti ederken yine oldu.. yani cok deyisken

kızlar şimdi detaylıdan çıktım,Sonuçlar çok güzel çok şükür saglıklıymış benim yavrum ama eşigim aşagıdaymış rahim agzım tam kapalı yapışık degilmiş kanaman olmadımı diye sordu olmadıda takip edilmen lazım bunla alakalı sürekli dedi bebegin eşigi aşagıdaysa ne olur kızlar sizce ?bilen var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…