- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.701
Ben şuan hastayim gribim . Çok öksüruyorum.öksürürken aci cekiyorum karnima ağrilar giriyor. doktora gittim bir şey olmaz dedi bebek etkilenmez dedi .burnum kapali spreyler bile zararli en basitinden pastil bile alamiyorum doktor hiçbir şey yazmadi .Ama ateşim yok ateşin ve titremen varsa dikkat etmek lazimKızlar Merhaba
Son 5 gündür nezle gibiyim burun tıkanıklığı akıntısı öksürük arada hapsirma var dün randevum vardı kadın doğumda bebek gayet iyi dedi de bu şikayetler için dinlen falan dedi hatta enfeksiyona da goeunebilrsin dedi benim sorum şu bebeğe herhangi bir zararı olur mu öksürmek falan ateşini sürekli kontrol ediyorum yaşayan var mı aranızda ?
Bilgi icin rak ederis teyzesi simdi gitince sorayim bak mis mievet cnm şimdiden tekmelere başladı :) dün akşam ayrıntılı uştrasona girdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda. yalnız aklınızda bulunsun artık yeni makinalarda ayrıntılı utrason sırasında bebeğin zeka geriliğine de bakılıyor. beynin orta kısmındaki corpus denilen bi bölgeden bahsetti doktor Allaha bin şükür sorun yok. siz de giderseniz ona da baktırın aklınızda bulunsun... hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz.
Vayyyy cok iymis kizim.olmasaydi.kiz olsun diyee bu taktigo.beynime.kazirdim:)))))anladım cnm. yalnız kızlar size bi tüyo veriyim. ikinci çocuğu düşünenleriniz ya da etrafında çocuk isteyenler varsa cinsiyet belirlemenin yöntemini öğrendim doktora da sordum o da onayladı.
eğer yumurtlama günü beraberlik olursa erkek oluyor, eğer yumurtlama gününden 3 gün önce beraberlik olursa ve bi daha beraberlik yumurtalama bitene kadar olmazsa kız oluyor.
nedeni de şu : erkek spermler rahimde iki gün yaşayabiliyormuş ve dişi spermlere göre daha güçlü ve daha hızlıymış o yüzden yumurtlama günü beraberlik olursa direkt erkek sperm öne geçip yumurtayı döllüyormuş. eğer 3 gün önce beraberlik olursa 3. gün erkek spermler rahimde öldüğü için aheste aheste bile olsa dişi sperm rahimde daha uzun yaşadığı için gidip yumurtayı döllüyormuş ve böylece bebeğimiz de kız oluyor. benim oğlum bu şekilde oldu şimdi de Rabbime binlerce kez şüküler olsun kız bekliyorum :)
Evett teyzesii cok sukurr senin.minnak erkekti dimii.Mrb cnmmaşallah kuzucuğuna büyümüş kocaman kız olmuş annesi
Ters plesanta nasıl oluyor canım arkadanmi yaniCanım bence telaş edilecek bir şey yok, ama senin plasenta da tersti de mi? O yüzden tedbir amaçlı bi git doktoruna.
Belki progestan filan verebilir. Bence hemen doktora git. Bende de olmuştu, ilaç kullanmaya başladım hemen kesildi. Kontrol altına alındıktan sonra sıkıntı değil. Ama doktora gitmen lazım kesinlikle...Kızlar bir sorum olucak bugün iki damla pembe akıtım olmuş kötü birşey olurmu sizce dünden beri vardı zaden bugün de biraz daha kapalı renkte gelmiş ne yapmalıyım
Evett bunu ben de biliyordum, hatta uygulayıp kanıtladımanladım cnm. yalnız kızlar size bi tüyo veriyim. ikinci çocuğu düşünenleriniz ya da etrafında çocuk isteyenler varsa cinsiyet belirlemenin yöntemini öğrendim doktora da sordum o da onayladı.
eğer yumurtlama günü beraberlik olursa erkek oluyor, eğer yumurtlama gününden 3 gün önce beraberlik olursa ve bi daha beraberlik yumurtalama bitene kadar olmazsa kız oluyor.
nedeni de şu : erkek spermler rahimde iki gün yaşayabiliyormuş ve dişi spermlere göre daha güçlü ve daha hızlıymış o yüzden yumurtlama günü beraberlik olursa direkt erkek sperm öne geçip yumurtayı döllüyormuş. eğer 3 gün önce beraberlik olursa 3. gün erkek spermler rahimde öldüğü için aheste aheste bile olsa dişi sperm rahimde daha uzun yaşadığı için gidip yumurtayı döllüyormuş ve böylece bebeğimiz de kız oluyor. benim oğlum bu şekilde oldu şimdi de Rabbime binlerce kez şüküler olsun kız bekliyorum :)
Onceki doktorumda bi defa vermistim 5 tup, bi kezde kanim yeterlimi diye bakmak icin almislardi o kadar ama bu doktorda hemsire dedi biz her defasinda aliyoruz bakiyolar biseylere kan varmi yokmu falan :) ben bide cok korkuyorum igneyi cekti pamuk bastirdik cek dedi yarabandi koycakti baktim kan bosaliyo altima edicektimAllah allah neden kan.aliyorlarmis ki acabam daha ben hic vermedim gevelikte kuzu. Pasa nin o halleri beni bitiriyo zatenn onaa cok mu heveslendm nee prensesimde pasaya benzedi. Bin sukur varliklarinaa. Rabbm olmayanlarada tattrsinn
Bende bidahaki icin dusundum bu yöntemi hatta doktorla konusucam burda ikinciyi dusundugum zaman yoksa esim ötekide kiz olmazsa bidaha yapariz diyo agzindan kiz lafi eksik olmuyo :) bunda bilerek olmadi o günlere denk geldi tutsunda ne olursa olsun diye ben gunleri belirledim sansimiza oglusum geldi rabbim hayirli evlat etsin hepsini bizlere bagislasinEvett bunu ben de biliyordum, hatta uygulayıp kanıtladım
Benimkinin kalbi görünmemisti tam detaylida 2 hafta sonrasina cagirdi dun gittik tekrar 12 gun sonra gidicem seker yuklemesi icin 24-28 haftalar arasi yapiliyor sanirimsiz böyle yazınca içim rahatladı, sanırım şeker yüklemesi için çağırıyor o haftalara denk geliyor çünkü
Ben de bir sonraki için de değerlendiricem erkek olması için. İkisini de tatmak istiyorum çünkü Allah izin verirse. Gerçi benim yumurtlama günüm net değil adet döngüm hiçbir zaman aynı olmadığı için, hep değişiyor; 30-37 arasında.. Ama yumurtlama gününü anlamak için yöntemler varmış galiba, zamanı gelince artık araştırırım yine de bilen varsa yardım lütfenBende bidahaki icin dusundum bu yöntemi hatta doktorla konusucam burda ikinciyi dusundugum zaman yoksa esim ötekide kiz olmazsa bidaha yapariz diyo agzindan kiz lafi eksik olmuyo :) bunda bilerek olmadi o günlere denk geldi tutsunda ne olursa olsun diye ben gunleri belirledim sansimiza oglusum geldi rabbim hayirli evlat etsin hepsini bizlere bagislasin
Ateşim yok sürekli kontrol ediyorum vücudum da halsizlik kırgınlıkta yok nasıl iş anlamadım ama burun tıkanıklığı son iki gündür had safhada idi bugün daha iyiyim ve arada çok öksürüyorum inan öksürüncee bişey olacak diye aklım çıkıyor gece yatarken iki yastık üstüste koyup öyle uyudum ve faydasını gördüm.Ben şuan hastayim gribim . Çok öksüruyorum.öksürürken aci cekiyorum karnima ağrilar giriyor. doktora gittim bir şey olmaz dedi bebek etkilenmez dedi .burnum kapali spreyler bile zararli en basitinden pastil bile alamiyorum doktor hiçbir şey yazmadi .Ama ateşim yok ateşin ve titremen varsa dikkat etmek lazim
Inan dünyada su an o minik tekmelerden daha degerli birsey yok insan onun tadini alinca vazgecemiyo sanirim ben ilkini evlendikten iki sene sonra yaparim arada 2 yas birakirim diyodum ilki ilk senemiz dolarken oldu ikinciyide o bir yasina girince yaparim diyorum :) Ben akintimi takip etmistim duzenli iliski olmustu akintinin 1-3 ve 4. gunu iliski oldu sonrada gun asiri o ay sans erkek denk geldi. ovulasyon testi falan kullaniriz artik bidahakine daha basit olur :)Ben de bir sonraki için de değerlendiricem erkek olması için. İkisini de tatmak istiyorum çünkü Allah izin verirse. Gerçi benim yumurtlama günüm net değil adet döngüm hiçbir zaman aynı olmadığı için, hep değişiyor; 30-37 arasında.. Ama yumurtlama gününü anlamak için yöntemler varmış galiba, zamanı gelince artık araştırırım yine de bilen varsa yardım lütfenAyy hiç güleceğim yoktu yaa 6 ay önce çocuk mu yok daha neler ben kariyer yapıcam diyen ben şimdi 2. çocuğu hesaplıyor
Evet canım aynen oTers plesanta nasıl oluyor canım arkadanmi yani
Yoktur annesi merak etme. Haber et bize de.Kızlar hastaneye geldim inşallah birşey yoktur dua edin bana
Doktora geldim Canım ama benim plasenta aşağıda oldugu için korkuyorumBelki progestan filan verebilir. Bence hemen doktora git. Bende de olmuştu, ilaç kullanmaya başladım hemen kesildi. Kontrol altına alındıktan sonra sıkıntı değil. Ama doktora gitmen lazım kesinlikle...
ne sıklıkta oluyor sertleşmeler? günde kaç kez ve ne kadar sürüyor sertleşme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?