2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de 30dan sonra hamile kalırım diyordum ama sonra nasıl oldu bilmiyorum istemeye başladım 1 günde nevrim döndü :) sanırım hayatımdaki herşeye doydum, eşimle 6,5 yıldır birlikteyiz, 1,5 yıldır evliyiz. Gezmek istediğimiz her yeri gezdik aklımızda şunu da yapsaydık keşke diyeceğimiz bir şey kalmadı, Allah'a şükür güzel işlerimiz de var, bebeğimizin gelmemesi için hiçbir sebep yoktu :) Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etse bir de Allah sabırsızlıkla bekliyorum onu, geçende yine rüyama girdi kızım 5-6 yaşlarındaydı bu sefer, daha önce 2-3 yaşlarındaki halini görmüştüm; ismini söylemişti bana o zaman, bu sefer de herkese kiraz dağıtıyordu yavrum :) Çok mutlu görünüyordu, inşallah hep öyle olur

Canım çok sevindim iyi olmanıza. Bizim detaylı da haftaya cumartesi inş bir sıkıntımız çıkmaz. Karşılaştığın durumla ilgili doktorun dışında kimseden bilgi alma ve internetten araştırma bence çünkü çok fazla bilgi kirliliği var nette, senin kendi özel durumuna ve tam olarak konumuna göre takip ve yapılması gerekenler değişebilir çünkü, doktorun sadece takip edilmesi gerekiyor dediyse ve kanaman yoksa bu iyi bir şey, inş sağlıkla kucağına al

plesanta asagıda demek oluyo benimde öyleymiş dikkat et yorulma demişti doktor bebek buyudukce yukarı cıkabilirmiş ama cıkmayadabilir kötü bişey degil korkmana gerek yok ama yukarı cıkmazsa normal dogum olamazmıs 30.haftada belli oluyomus

Aynı ben Eşim çok çocuk seviyor bende öyle ama bekleyelim diyordum biraz daha sonra aynen birden hadi olsun dedik çok şükür ki hemen oldu şimdi de daha onu kucağımıza almadan 2.yi de 2 sene sonra yapalım mı demeye başladı aynen insan ikisinden de tatmak istiyor. 2. yi bilinçli yapıp erkek mi olsun diye değerlendirelim bizde deneyimli arkadaşlardan bu işin sırrını öğrenmek lazım

Ayy ozurr hep unutuyorum. Kizlar cok nszli elini yuzune kapadi piz bile vermedi
Yok cnm olur mu hiç kaç kişiyiz burada normal sorma nazlı Prensesimiz yeni yeni kıpırdanmaya başladı bizimde artık onun oldugundan eminim 12 günümüz kaldı bizimde sabırsızlıkla bekliyorum görücem diye

Kalbindede bir skinti yokmus cok sukur. O kadar ihtimalin hic birinin olmamasi ve kuzularimizn saglikli dunyaya gelecek olmalari bir mucizee. Kalp icin bile 10 ihtimal saydi. Bu arada minnakim poz vermedi bi turlu . renkli ultrasonunu aldik. Elleri yuzunde Allahim nasil tatliii :)) aksama atarm fotosunuu

Çok şükür cnm ne mutlu, sağlıkla gelsin kuzu. Darısı da başımıza olsun

detaylıya mı girdinn canımmm senn :)

Canim günde 1 defa oluyor mesela dün gece basladi sabah namazina kalktigimdada sertti, sabah hastaneyi gitmedi düsündüm ama uyandigimda cok yoktu. Kahvalti ederken yine oldu.. yani cok deyisken
bi süre takip et kendini. kasılma, sertleşme saat başı, günde bir kaç kez sürüyorve 30 sn - 1 dk sonra geçiyorsa sorun yok, normaldir dedi doktorum. bende de aynı sertleşmeler oluyordu. ama 10 dakikada bir gelen, ya da uzun süre geçmeyen sertlik durumunda mutlaka doktorunu bilgilendir.

Boy uzun hic bsycik olmaz cokta yakismistr smdi :)) dr ne diyor o onemli tabii
Canım az önce doktordan geldim. 10 kilo almışım Dikkat edelim biraz dedi. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. Bir de suyum biraz sınırda çıktı o sebeple 1 ay sonra artık çalışmayacağım. Gelişimi her şey çok güzel ama. Boyu 26 cm kilosu 470 gr olmuş teyzesi :) İnşallah zamanında gelir dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…