2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Darısı başımıza canım maşallah size
Canım inşallah iyi çıkar midem bulanmadi iki saat aç durdum suyu içtikten sonra gece 12 den sonra bişey yenmiyor zaten bı saatte bir kan aldılar bı aç bı ilk bı saat bı ikinci bı saat 75 gram yüklendi ve abartılı bı durum olmadı bana etrafımdakiler hep çıkardık dedi ama hiç öyle bişey olmadı canim rahatlıkla yaptırabilirsiniz...

Kızlar facede gördüm hemen sizinle paylaşmak istedim almak isteyen olursa baksın hemen

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-06-14-54-00.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar sabahtan beri bir endokrin bir kadın doğum oradan oraya koşturdum aç karna, kan verdim market alışverişi derken kendimi biraz fazla yordum galiba. Yavruşum hala tekmelemedi, aklım onda. Tekmelese de annesi rahat etse

Kızlar bisey sorcam size tedirgin oldum biraz ya vajina girişime içerden tekme atılıyormuş gibi oluyo bi anda neden oluyodur böyle bisey ya da başına gelen var mı

valla ben o kadar yoruluyordum bilmeden halsiz kalıyordum iş yapıyordum bişey olmaz diye meger kanama olabilirmiş,Ama olmadı şükür. Rabbim büyük işte koruyor,Bizi bebeklerimizi şükürler olsun

İnşallah herşey gönlünce olur saglıkla sıhatle dogar bebeklerimiz,Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasın inşallah,araştırmıyorum zaten. kötü şeyler çıkıyor çünkü

Kızlar bisey sorcam size tedirgin oldum biraz ya vajina girişime içerden tekme atılıyormuş gibi oluyo bi anda neden oluyodur böyle bisey ya da başına gelen var mı

Normal oldugunu düsünüyorum canim, rahim kaslari gevsiyor doguma hazirlaniyor simdiden. Tabi cok sIk oluyorsa bi doktoruna sor derim

Bir iki kez bende de olmuştu sonra geçti belkide üşüttük bilmiyorum ki yada kramp mı oluyor öyle ki bende eşime demiştim sanki böyle doğmak istiyor çıkmak istiyor gibi dedim hatta şu ara yok ama.

valla ben o kadar yoruluyordum bilmeden halsiz kalıyordum iş yapıyordum bişey olmaz diye meger kanama olabilirmiş,Ama olmadı şükür. Rabbim büyük işte koruyor,Bizi bebeklerimizi şükürler olsun
evet benimde kanama olmadı cok sükür ama doktor yinede dikkat et dedi az az yorulmadan yuruyus yapabilirsin dedi bide ilişkiyide yasaklamıstı insallah düzelir saglıklı sekilde normal dogum yaparız

Bir iki kez bende de olmuştu sonra geçti belkide üşüttük bilmiyorum ki yada kramp mı oluyor öyle ki bende eşime demiştim sanki böyle doğmak istiyor çıkmak istiyor gibi dedim hatta şu ara yok ama.
Canım ara ara oluyor anlamadım arka arkaya oldu şimdi yok bisey

Normal oldugunu düsünüyorum canim, rahim kaslari gevsiyor doguma hazirlaniyor simdiden. Tabi cok sIk oluyorsa bi doktoruna sor derim
Yok canım çok sık olmuyor ama tedirgin oldum pazartesi günü ayrıntılı var o zaman bi sorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…