2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
2 saat mi ac kaliyon orda anam ben gözümü acar acmaz acliktan ölüyom nasil dayanirim

evet benimde kanama olmadı cok sükür ama doktor yinede dikkat et dedi az az yorulmadan yuruyus yapabilirsin dedi bide ilişkiyide yasaklamıstı insallah düzelir saglıklı sekilde normal dogum yaparız
bana sadece aşagıda doktor takibi dedi başkada bişey demedi :/

İlgin için çok teşekkürler canım şalgam içemiyorum midem almıyor burun fısfısınıda doktorum vermedi niyeyse onun yerine tuzlu su yapıyorum. biraz daha iyi gibiyim
Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda iyileşir daha iyi olursun :)

Arkadaşlar çok yorulduğunuz günlerde bebişinizin tekme atmadığı oldu mu bu haftalarda? Bu saat oldu hala bekliyorum hiçbir hareket yok da normal mi sizce? Meyve bal filan da yedim ama tık yok hala? Birazcık tedirgin oldum

Canım evet oluyor normal çünkü onlar bizden daha çok yoruluyormus takma kafana atar rahat bırak annesi bebisi:) atar inşallah korkma bekleyince hiç atmıyor :)

Kac haftalik canim minnak. Biz gttik hersey yolundaydi. Suda vs skinti yoktu. Cok su ic canm 3 lt yi bulsun.dua ederim tabi. Kendini cok yorma. Kilonuda yurusyusle dengelersn ins

Evet canim yorulunca oluo ole yada cok hafif hareketler edio onlarida hissedemeyebiliosun

Kac haftalik canim minnak. Biz gttik hersey yolundaydi. Suda vs skinti yoktu. Cok su ic canm 3 lt yi bulsun.dua ederim tabi. Kendini cok yorma. Kilonuda yurusyusle dengelersn ins
Canım 22. haftanın son günü bugün yarın 23 haftalık olacak. Suyu biraz aç içiyordum yani 2 lt civarı artık baya içeceğim umarım işe yarar. Sağol canım

Evet aynı şeyi ben de yaşadım, 2 gündür çok koşturmacalı gecti ve cok az hareket hissettim. Hatta bugun merakımdan okuldaki doktora da gittim, aslında gayet hareket ediyormus ama hissetmiyormusum meger. Sonra gene başladı pıt pıt atmaya. Senin de öyle olmustur belki

kosturmacada hissetmezsin annesi. ayakta harekettliyken falan.anne karni besik gibi ona simdi sallandikca derin uykuya gcmistir rahatsiz etme simdi :))

Maşallah iyi bakmışsın annesi miniğe.allah hepimizinkini hepimize bağışlasın.kucaklarımıza da almayı nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…