2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim doktorum gelmeden önce buğdaylı bir ekmeğe tost yapıp yiyebilirsin demişti şimdi sen de böyle deyince ikilemde kaldım

Bu da benim utangaç kizim Zeynebim babamiza benziyoruzz
Ayy maşallah annesi yaa pek tatlıı nasıl kapatmış gözlerini, utangaç prenses :) bizimki en son sere serpe yatıyordu, elini ensesine götürmüş öyle yatıyor ikidir; aynı annesi keyif yapıyor şımarık

B
Biraz buyudu hareketlendi hep boyle teyzesii kendini saklamalat yuz kapatmalr. Dr baya ugrasti ama vazgecmedi :) bana cekse senn minnak gibi olurdu ama bbasi gibi cadim:)))

Benim doktorum gelmeden önce buğdaylı bir ekmeğe tost yapıp yiyebilirsin demişti şimdi sen de böyle deyince ikilemde kaldım
AA ilk defa duyuyorum araştır istersen canım 12 den sonra yenilip icilmiycek az 8 saat aç oluncak benim doktorum da böyle dedi nettede yazıyor hatta kan alırken sordularda..

B

Biraz buyudu hareketlendi hep boyle teyzesii kendini saklamalat yuz kapatmalr. Dr baya ugrasti ama vazgecmedi :) bana cekse senn minnak gibi olurdu ama bbasi gibi cadim:)))
Çok güzel yaa babasına benzeyecek demek :) yalnız baya büyümüş maşallah kaç gr, boyu ne kadar? bizimkinin çenesi ve parmakları bana benziyor şimdilik, dudaklar babası :)) burun ve gözler nasıl olacak acaba? Ay bir de gamzesi olacak mı kii? Kafamda deli sorular... Babasında gamze var tek tarafta, dedesinde de iki tarafta da var, bakalım miniğime kısmet olacak mı, çok istiyorum

Kızlar çok fena grip oldum boğazım agrımıyo ateş yok ama burnum tıkandı serum fizyolojik yaptım ıhlamur içtim. Aranızda grip olan var mı nasıl geçiriyorsunuz?

S
AA ilk defa duyuyorum araştır istersen canım 12 den sonra yenilip icilmiycek az 8 saat aç oluncak benim doktorum da böyle dedi nettede yazıyor hatta kan alırken sordularda..
Sağlık ocağındaki ebe banada aynısını söylemişti canım 12den sonra bişey yiyip içme demişti 24.hafta yapılacak sanırım benimde

Selam canım
Daha bütün sayfaları okumayı bitiremedim. Belki yanıt veren olmuştur ama atlamayayim dedim. Ben hissetmiyorum diye yakınınca, doktor henüz çok erken 28. haftadan sonra hareketlerine dikkat edip sayacaksin dedi.

Maşallah tatlı prensesine
Sağlıklı olduklarını duymak ne güzel. Hep güzel haberlerini alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…