2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hangi hastanede yaptırdın annesi? Araştırma diye hatırlıyorum okuduğum sayfalardan da hangisi yapıyor diye merak ettim.

O kadar ayvaa yedim bnde gamze istiyorumm yaa ins. Gamzeli olurlar canim. Senin minnakinda nasl sirin durmus. Sevimlii seyyy.. Burnu baba dudak bn canim ama gerisi kime bnzer bilemiyorum :)) boyunu olcemiyoruz dedi. Buyudu diye. Kilosu 490 gr ms canim.

Aminn teyzesi dualarn icin tesekkur ederzz cumlemizin inss. Devlet istedm aslnda ama sira yoktu canm. Bnde gungoren hast. Yaptrdim
Hangi hastanede yaptırdın annesi? Araştırma diye hatırlıyorum okuduğum sayfalardan da hangisi yapıyor diye merak ettim.

as canm aynenn daha erkenmss. 28 hafta demisse dr cok cok iymis. 28dn sonra dikkat ederz. Sma simdiden Gunluk mutlaka hareket ediyor senin kuzun nasl

Oyy maşallah bizimki geçen hafta 275 gr'dı tam bir minnak haftaya cmrts ayrıntılı ultrason var bakalım ne kadar büyüyeceğiz :)

Kizlar,hiç tiroid hormonlariniza baktirdiniz mi tsh fln ..ben de nerden ölçtürdüysemzaten stresliyim .benim tsh 3.3 çikti doktor endokronine git dedi .endokronin düşük dozlu ilaç önerdi

as canm aynenn daha erkenmss. 28 hafta demisse dr cok cok iymis. 28dn sonra dikkat ederz. Sma simdiden Gunluk mutlaka hareket ediyor senin kuzun nasl
Kuzum iyi şükür
Ama ben hareketlerini SÖZLERİ anlattigi kadar hissedemiyorum. Sizin kuzularin maşallahi var çok şükür.
Hem obez bir hamileyim o yüzden hem de benimki kesin tembel. O yüzden ben ha bire doktordayım kafayı yemiş pimpirikli anne adayı modeli olarak

SÖZLERİ ne yahu :) telefon azizligi
"sizlerin" demek istemiştim

Kizlar,hiç tiroid hormonlariniza baktirdiniz mi tsh fln ..ben de nerden ölçtürdüysemzaten stresliyim .benim tsh 3.3 çikti doktor endokronine git dedi .endokronin düşük dozlu ilaç önerdi
Kalp atışı duyulduktan sonra yapılmıştı bütün tahlillerim. 6. ayda yine yapacağız demişti doktorum. Haftaya falan benim de yapılır herhalde.
Pek bilgim yok açıkçası tiroid ile ilgili.
Üzülme canım, vardır doktorların bir çözümü mutlaka

22den sonra hissedilmeye baslaniyormus canm. Eninde sonunda hissedeceksin kuzun nazlaniyorr demekki :))) benm kontrol icin 4 hafta bile gectgi oluyo aklina kotu hc bir sey getrme hersey guzel olacak :)

Canm gebelk.oncesi tam.darbenin oldugu ay yaptırmıştı m. Yuksek cikmisti. Cok uzulmustum ama gecicyms. Hamileliktede gecici olarak cikabiliyor. Ilaclarla vs kontrol.altnda tutuluyor hc canini skma. Onlemini al yeter

endless love canım bizim de cinsiyetimiz belli oldu kız kaydedebilirsin canım Allah sağlıkla kucaklarımiza almak nasip etsin inşallah
Maşallah prensesimize :) ekliyorum hemen canım

Maşallah prensimize :) ekliyorum hemen canımm

Teşekkürler canım :)

endless love canım biz isim olarak Eyüphan'a karar verdik. Rüyamda Eyüp ismini duymuştum bir de Han ekledik. Hayırlı gelsin kuzuma inşallah.
Maşallah ismi çok güzel olacak :) ekliyorum canım :)

Canm gebelk.oncesi tam.darbenin oldugu ay yaptırmıştı m. Yuksek cikmisti. Cok uzulmustum ama gecicyms. Hamileliktede gecici olarak cikabiliyor. Ilaclarla vs kontrol.altnda tutuluyor hc canini skma. Onlemini al yeter
Evt hamilelikte artiyor zaten bu hormon ama bebegi etkiliyebiliyormuş ben de biraz geç kaldim acikcasi allahtan çok çok yüksek bir değer değil ama ilaca başlicam.sen ne yaptin peki ilaç kullandin mi?

Sagol canim hamile kalmadan 1 ay önce trioidim normaldi .5. Haftada ben de bir sürü tahlil yaptirdim ama içlerinde tsh yoktu düşük tehlikesi kanama derken atladik bu durumu hamilelikte artabiliyormuş . inş geç kalmamişdir ..evt bu aralar tekrar istiyorlar herkes de yükselmiyor tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…