2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım iyiyim çok teşekürler çok Yoruldum bugün hastanede kanamam durdu ama erken doğum riskim varmış bebek iyi kalp atışlarıda iyi nts ye bakıldı bide USG ye doğum yoluna bakıldı alttan çok Canım acıdı serum verdiler ilaç yazdı gönderdi doktor kanamanın nedeni plasenta dan dolayı olmuş olabilir dedi doktor bide bebek ters dönmüş dedi

Kızlar bebeğim 2 gün önden gidiyormuş 24+2 hafta FL 43.7 mm 600 gram iyimi sizce bide ters dönmüş benim için dua edenlere çok teşekkür ederim bebeğim iyiymiş kanama plasenta dan dolayı olmuş plasentam yukarı çıkmış ama bi kısmı aşağı da hala zamanla oda düzelir inşallah erken doğum riskim varmış herşey yoluna girer inşallah

Kac haftaliksin canim :) bizimkide 18.haftada 270 gr di. 22. Haftada buyumus minnakim
19+3te 275 gr'dı canım bana biraz zayıf geldi burda okuduklarıma göre ama doktorum normal dedi :) şimdi 20+3üz 300-350 g olmuştur herhalde :) ayy bir de tekmeler nasıl kuvvetlendi var ya pıt pıtlar pat pat hatta güm güm'e döndü :)) kemikler gelişti galiba :)

Gecmiş olsun Cnm... tabiki yukarı çıkacak elini karnına koy ve konuş annesi o seni duyuyor ❤ hep iyi hep olumlu düşün olur mu? Yolu yarıladık geri sayıma gececez tek tek Doğuma gireceğiz inşallah vakti zmnı gelince... uzat ayaklarını dinlen gzl anne

Kızlar ben az önce dışarıdan gördüm hareketi sanırım:) göbeğim pıt pıt kalkıp indi bi kaç kez. Eşimi çağırdım hemen o da gördü:) sizde de oluyor mı? Hayal mı görüyoruz:)?

Kızlar ben az önce dışarıdan gördüm hareketi sanırım:) göbeğim pıt pıt kalkıp indi bi kaç kez. Eşimi çağırdım hemen o da gördü:) sizde de oluyor mı? Hayal mı görüyoruz:)?
Bu ara tekmeler sertlesti az once bnde bekledm belli oluyor mu disardan diye belli oluyor :) hayal degil gercek

Yok canim normal kilosu. Hepsinde breysel farklilik var malum. Masasllah kuzular kilo aldikca tekmelerde kuvvetleniyor. Bu gun dupeduz uyumadi hic hep vuruyor . dedm disardn belli olur mu acaba baktm belli oluyor :))))

Attim canm bida ataym:) yuzunu sakladi zor cekti pozu dr :) utangac kizim
allahımm minnak prenses yaa çok tatlıı valla maşallah ona koskoca kız olmuşş utanmış belli .. zeynep de en sevdiğim isimdirr yirimm onuu benn Allah hep iyi haberlerini aldırsın cnmm

İnşallah ya ne güzel yazmışsın Evet canım onu hissetmek çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah

allahımm minnak prenses yaa çok tatlıı valla maşallah ona koskoca kız olmuşş utanmış belli .. zeynep de en sevdiğim isimdirr yirimm onuu benn Allah hep iyi haberlerini aldırsın cnmm
aminnn canim cumlemizn yavrularinin guzel haberlerini alalim insaallhh.
Bende cok seviyorum Zeynep ismini canim. Sagolasin. Bi farklilik oldugunu sezdi sabahtr beri yerinde de durmuyor :)

aminnn canim cumlemizn yavrularinin guzel haberlerini alalim insaallhh.
Bende cok seviyorum Zeynep ismini canim. Sagolasin. Bi farklilik oldugunu sezdi sabahtr beri yerinde de durmuyor :)
evet ya bende detylıya girdiğim gün hç durmmştı hissedyrlr sankii kıpır kıpır :)) kurban olurum onları verene yaa Allahımm korusun yavrularıı ..

Canım bencede hersey yoluna girecek Allah ın izniyle sag salim evlatlarımızı kucagımıza alıcaz . Guzel düşünelim guzel olsun hersey . Gecmiş olsun ins guzel haberler alıcaz hep birbrmzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…