2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ne ilginç ya ikincide bu yontemi uygularız artık bu durumda kız çocuckları daha zor oluyo o zaman yani bence öyle kız anneleri zoru başardınız helal olsun :)

benimde bu haftaya kadar aşagıdaydı yani 22 haftalıgım şu an bugun ayrıntılıya girdim çıkmış yukarı zamanla çıkarmış haftalar ilerledikçe doktor oyle dedi aşagıdayken günlük işlerini yapabilirisin agır kaldırma kasık ağrıların gittikçe artacak dedi baından beri kasık ağrısı çekiyorum kanaman olursa gel demişti çok şükür kahverengi lekeler dışında kanamam olmadı benim.. hatta bi başka doktor bu teşhisi koymak için erken demişti 18 haftada gittiğimde zamanla çıkar dedi.kafaya takma stres yapma bence

Kizlar,hiç tiroid hormonlariniza baktirdiniz mi tsh fln ..ben de nerden ölçtürdüysemzaten stresliyim .benim tsh 3.3 çikti doktor endokronine git dedi .endokronin düşük dozlu ilaç önerdi
hamilelğin başında bütün tahlilerim yapılmıtı 7 haftalık falandım her ay yapıyo bugun yine yapıldı çok şükür bi sorun yok özellikle bu tsh ve şeker için ben kilolu hamile kaldım ondan bu kadar sık yapıyo olabilir ama ilaç önerdiyse bence kullanmalısın bildiğim kadarıyla önemli bişey ilaçlada düşüyomuş zaten değerler.

İyi canım gayet normal bence o kanama benim dediğim gibi oldu belkide plesanta yukarı çıktıkça olabiliyor .. inşallah bişey olmaz dinlen bol bol

merhaba mayıs anneleri çok şükür çoğumuz atlattık bu stresli ayrıntılı ultrason meselesini ne stres yaptım ya dün gece hiç uyuyamadım sabah ultrasona girişte bayılcaktım herşey yolunda rabbime şükürler olsun. bi şeker testi birde 1 doz tetanoz kaldı sanırım başka yok artık test aşı dogumu bekliycez :) bu arada ben hergün ölçüyorum şekerimi gayet düzenli gidiyo yinede şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyo mu acaba doktorumla konuşmadım daha bu konuyu yapcak mı yapmayack mi onu bile bilmiyorum bugün 3 aylık şekere bakıldı oda gayet normal kafam bu konuda karışık .

Geçmiş olsun canım cok şükür iyiymiş meleğin uzan dinlen bol bol
inşallah sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımıza Allah yardımcımiz olsun hepimizin

Maşallah canım hayırlısı ile kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…