2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok teşekkür ederim içim rahatladı cidden Allah ragzı olsun inşallah çıkar,Ama benim son 1 haftadır rahimde şiddetli agrılar oluyor bazen bıçak saplanır gibi bazen igne batırıyorlar gibi deli ediyor,Ne yapacagımı şaşırıyorum dün detaylı için başka şehire gittik 3saat yol dönüş 6 saat arabayla uyuyrak gittim ama bu kadar biranda şişecegimi her yerimin agrıycanı tahmin etmezdim davul gibi oldum ayaklarım 2 numara yükseldi ve sabaha kadar acıdan uyuyamadım dönemiyorum adam gibi yatamıyorum,Rabbim yardımcımız olsun şimdi daha iyi anlıyorum Neden Annelerin hakkı ödenmiyor,Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin

Attim canm bida ataym:) yuzunu sakladi zor cekti pozu dr :) utangac kizim
Ay maşallah ne güzel pozlar bunlar kurban olurum ya,Rabbimin mucizeleri işte Rabbimden başka kim bu kadar güzel yaratabilir ki bu minikleri Bizim ki poz vermeyi sevmiyor bize kızıyo yeter artık kimseye göstermeyin diye dün bacaklarını katlamıştı yoga yapar gibi,Sırt üstüde yatmıştı,Doktor detaylıya girmeden önce et ye ,4 adet bol şerbetli baklava meyve su dedi kusacaktım nerdeyse,Buna ragmen yedim bizimki sadece alttan beni tekmeliyor ne yapsamda dönmedi göstermedi

Bu ballarinn nazlarii hicc bitmiyorr Allahim o kadar şey ye dönüp göstermesinn. Keyifcii senin prensess keyifleri daim olsunn canlarim benim yaa. Bn 8 ee kahvalti yapmistm. Randevu 11 deydi dr diyo cikolata mi yedin yerinde durmuyor. Diyecektm hanm agresif acliga gelemiyor ben gibi. Ac kalinca tepiniyor yiyince mayisiyorr :) rabbimin mucizeleri saglikla kavysalim ins canm. Senn plesanta biraz alttayms. Dr dedi altta olsa kanaman olablirdi. Dikkat et annesi. Hiicc kendini yorma. Sonradan normallesebiliyormus. O zamana kadar iyi bakin kendinizee:)

Koca bi maşallah Zeynebimize ama bu çoook tatlı annesi masum masum duruşa bak ya ellerine de kapatırmış utangaç minnak :))
Tesekkur ederiz teyzesii :) bn hareketlenince iltifatlar ediyorum. Sonra bu foto aklima geliyor ay diyorum boyle utaniyodrr minnakm. Cunku vuruyorken sus pus oluyor :)

Tesekkur ederiz teyzesii :) bn hareketlenince iltifatlar ediyorum. Sonra bu foto aklima geliyor ay diyorum boyle utaniyodrr minnakm. Cunku vuruyorken sus pus oluyor :)
Aynen canım çok nazlı çekingen bi kız olacak belli :)) yada rol yapıyo cadı:)) ben size doğunca gösteririm anne :) der gibi. İçinde rahatlamış canım çok şükür Rabbim e ki herşey yolundaymış. Kilosu falan maşallah sınav fln uğraşıyosn ama prensesini de iyi besliyosn annesi :). Sağlıkla hayırla zamanında gelsin hepside inşallah.

Esimle bnde cekengenzdr ama fena bi tarafimiz da var. Buyuk ihtimal bu minnakta oyle teyzesi :) aynen canm 2 li 3 lu yu umursamadm ama bu kafama takiliyordu cok iyi oldu. Sukur sagikli kuzum. Aslinda bn istahsz biriyim yemeyi pek sevmiyorum ama sabahin 7 lerinde nasil tekmeliyor obur mecbur o ara bsyler atistiriyorm yemediklerimi yiyorm kuzu icin. Yiyincede hic ses yok hepimizin kuzusu saglikla gelsin. Sizde iyisinizdr ins canimm

Ben sadece sabahlari uyandigim da lavaboya zor kosuyorum, gun icinde de mide agrilarim oluyo
Canım geçer inşallah çok zordur ya kusmak.. ben yaşamıyorum çok şükür ama bı gün full kusmustum o gün hayatla bağlantım kopmuştu .. aklıma şeker yüklemesi geldi inşallah kusmadan basarirsin :/

Sürpriz bi cimcime olacak desene annesi :). Çok şükür kuzum hep sağlıklı haberlerini alalım yavrucuklarımızn. Onlar iyi olduğu müddetçe biz daha iyi oluyoruz. Bizim cadıda öyle teyzesi acıkır tepinir anası kılıklı yumurtayı hiç sevmiyorum ama onun için yiyorum hergün yoğurt falan:) bugün sabah 6 hanfendi bi oynadı sıçradm yerimde:) Ay bi korktum döndü sanırım sağım bi şişti popoyu mu dayadı nyse :)) hemçik düzeldi güzel kızım

Başladim canim ilaci kullanmaya normalde tshimda hic sorun yoktu hamilelikte yukselmiş mecbur kullanacam inş bebege bi etkisi olmamiştir

Iyi aksamlar ..ben biraz fazla kilo aldim gibi hissediyrm kacla hamile kaldiniz simid kac kilosinuz ???

canım ben 19+4 teyim 48,5 ile hamile kaldım 53 kg oldum yani 4,5 kg aldım
İlk zamanlar için biraz fazla aldım..kendimi frenlemeye çalışıyorum olmuyor..
bu hafta ekmeği azalttım baktım kg artışı olmadı
4. ayı bu kg ile bitirsem ne mutlu bana

Iyi aksamlar ..ben biraz fazla kilo aldim gibi hissediyrm kacla hamile kaldiniz simid kac kilosinuz ???

canım ben 19+4 teyim 48,5 ile hamile kaldım 53 kg oldum yani 4,5 kg aldım
İlk zamanlar için biraz fazla aldım..kendimi frenlemeye çalışıyorum olmuyor..
bu hafta ekmeği azalttım baktım kg artışı olmadı
4. ayı bu kg ile bitirsem ne mutlu bana

Başladim canim ilaci kullanmaya normalde tshimda hic sorun yoktu hamilelikte yukselmiş mecbur kullanacam inş bebege bi etkisi olmamiştir
Canım çok geçmiş olsun. Dr ne dedi önemli olan bu. Birçok kişinin hamileyken yükselebiliyormuş o yüzden içini ferah tutmaya çalış. Kendinde bir değişiklik mi hissettin yoksa öylesine mi yaptırayım testi dedin?

Bu da benim utangaç kizim Zeynebim babamiza benziyoruzz
Oyy ben seni severim prenses :) Maşallah sana. Canım ben de utangaçlık sanıyordum yüzlerini kapamalarını meğer rahatsız oluyorlarmış. Renkli ultrason daha fazla frekans yaydığından hissedip yüzlerini kapatıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…