2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen benim de kusmalar 16 haftalikken bitti. Bulantilar da 2 hafta daha devam etti. Simdi cok azaldi. Cok nadiren kusuyorum ama istah yok. Geceleri cok agirlik basiyor ustume bulanti desem degil ne oldugunu tarif edemiyorum. Fenaliklar basiyor. 12 haftadan beri oyle. Aksam 5ten sonra kotulesiyorum uyuyunca geciyor. Bugunlerdeki modam mide yanmalari arada cok midem yaniyor.

Allah kabul etsin snvların da da Allah yardımcın olsun, senin Prenses profesör doğacak bu gidişle
aminn cumlemizinkini canim cocukcagzm da simdiden bikti. Bazen skici bi konu calisiyorum. Kipirdamio bile sevdgm konu oldumu oda alttan vuruyor pat pat :))))

Oda aklima geldi canim. Cunku aksama iadar vurdu durdu. Ayribtiliydi ultrason ama 15 dk anca sürdü. Cok uzatmadi Allahtan

Aynen canim. Seninkide benm bal gibi acikinca dayanamiyor :))) oyy o oyle anneyi yerinden sicratacak kadar oldumuu kurban olsunlarr. Buzimkinin tekmeler yeni yeni kuvvetlenio. Pek kibar hanim :) artik o dayadiklari sey sirt mi popomu bilmiyorm ama.nasil tatli yyaa eline gelio insanin. B
Oyle yapinca bi seviyorum böceğii sorma. Bende artik istedgm tarafa yatamiyorum. Sola yatiodum hep gecen orda heralde yatamadm saga yattm mecbur .

Aynen canım kemikleri güçlendi sanırım bal kızımın :) günde 2 kase yoğurt yiyorum ama olsn artk :) bambaşka bişeymiş canım okadar mutlu oluyorum ki uykuyu unutup karnımı izliyorum elim sürekli karnımda :). Bende farksız sayılmam kuzu sola gündüzleri uzanıyorm ama akşamları çok sor oluyo kalbim de çarpıyor sağabdaha çok yatıyorum bazen hafif sırt üstü gibi sonlara doğru artk kanepeler de uyuklarız :))

Teyzeler bugün bizim de görüş günümüzdü. Bir de güya ayrıntılı usg çektirdik. Vallahi benim doktorum ondan ayrıntılı bakıyo. Bi de batın usg si istemişti benden o daha uzun sürdü, bebeğe toplam bakışı taş çatlasa 3 dk. Vesveseye kapılmayım doktorum her muayenede bütün organlarını inceliyor zaten. Büyümüş tosunum bi de tekme yedirdi doktor amcasına

Maasallah bebegine canim.benimde es asagidaydi simdiye kadar kanama vs olmadi ama cok kasiliyor bazen rahmim alttan tutma ihtiyaci duyuyorum bazen.ama hala vaktimiz var duzelecek insallah canim.bebeklerimize bedenimize guvenelim Allahin izniyle sapasaglam kavusucaz hepimiz yavrularimiza.dinlen sende imkanin varsa canim bunun tek caresi dinlenmek

Oohhh iyi yapmis okadarcik az bakarsa rovasatada atar aslan parcasi :))

22den sonra hissedilmeye baslaniyormus canm. Eninde sonunda hissedeceksin kuzun nazlaniyorr demekki :))) benm kontrol icin 4 hafta bile gectgi oluyo aklina kotu hc bir sey getrme hersey guzel olacak :)
Elimde değil ki :) kendi doktorum da alıştı. Her görüşme de bir dahaki randevumuz üç hafta sonra diyor. Ama nasıl olsa sen haftaya gelirsin deyip gülüyor :)

Hic alisveris yapan yok mu

canım ben tekstilden başladım
Anneannemize bir nevresim takımı diktiriyoruz
Alt açma minderi..yastığı..çantası..ve hurcunu
sonra bir pike takımı aldım onu süslü püslü diktireceğim
takıma çarşaf ve yastık diktiriyorum
Bir de banyo havlumuz ve kesemiz dikildi hazır
teyzemiz battaniye örüyor
bir de yorgan alırsam tamam

Sabirsizlikla bekliyorum.henuz birseyler almadik tatili bekliyorum ben
Bende bendee:) havalar kotu olunca disarida atamadim kendimi
Ben zıbınlarını bide tulumlarını aldım. İndirimdeyken :) birde bebek arabası aldım o da indirimde denk geldim diye. Onun dışında bende de bi şey Yok... şubatta baslıcam
Yaa bebek arabasi ne aldin... En zorlardan birini halletmissin...
Ooh ne guzel takim calismasi:) battaniyeler hep teyzelere kaldi galiba

Merhaba. Detayli ultason benim yaklasik 1 saat sürdü.

Karli ve bembeyaz bir İstanbul sabahindan günaydin kizlar hala dabahlari kusan var mi ? Ben aynen devam, azaldi ama bitmedi
Burayada gonder kardan canim izmirdeyim bende tepelere yağmış merkezde yok. yağmur yagiyo burdada:)
Bulantı benimde ara ara geliyor hala canım dün bende istifra ettim bugün iyiyim ama

8 saat uyku yetmiyor bana birde oyle tatli oluyoki uykudu cok zor uyanıyorum. Bnde yogurdu pek sevmiyorum. Corbasini yapip iciyorum. Yarasin kuzularimiza ins. Corba dedm bu ara tarhana icmiyo hc minnakm tarhana yapem:)))) insanin yavrusu cok baska oluyormus. Genelde acikinca vuruyor ya bazen yemk istemio canm nasl vicdan yapiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…