2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben bebegime alacak birsey bulamiyorum sizden heves edip 1 2 parca birsey alayim dedim. Kayinvalidem bezine kadar herseyi almis. Gecen yelek alayim dedim penye bende var 2 tane dedi.

Hehe cok tatlusn annesi . bnmde dr bana gel demese hc gtmycm o derece. Bakarken tedrgn oluyorum o hosuma gtmiyor sanrm. Diger turlu kafam rahat :) agrim sizimda olmaynca
Elimde değil ki :) kendi doktorum da alıştı. Her görüşme de bir dahaki randevumuz üç hafta sonra diyor. Ama nasıl olsa sen haftaya gelirsin deyip gülüyor :)

Hehe cok tatlusn annesi . bnmde dr bana gel demese hc gtmycm o derece. Bakarken tedrgn oluyorum o hosuma gtmiyor sanrm. Diger turlu kafam rahat :) agrim sizimda olmaynca
Hareketlerini hissedersem gitmem diyordum :) 17. 18. haftalarda hissettim aslında. Sonra bir hastalandım, öksür öksür içim çıktı. Oğluşum korktu mu, yoksa benim aslında tekme sandıklarım gaz mıydı bilmiyorum, hissetmez oldum. Ee hasta hasta çalışıyorum da. Dinlenemedim ki. Tam iyilestim sınıfta birkaç çocukta domuz gribi birkaçında beta ve ben yine hastayım :) kar tatili bekliyorum dinlenmek için :)

Zeynep ece nin pozlarina bayıldım, kırk bir kere değil bin bir kere maşallah annesi.
ben ayrıntılı yaptırdım 19. haftada ama prof un her muayenesi böyle ayrıntılı diye bana da muayene gibi yaptı, bir rapor ya da böyle foto vermedi. Şimdi bi daha gidicem valla özendim bu fotolara :)
Maşallah maşallah hepimizin kuzularina

Ben bebegime alacak birsey bulamiyorum sizden heves edip 1 2 parca birsey alayim dedim. Kayinvalidem bezine kadar herseyi almis. Gecen yelek alayim dedim penye bende var 2 tane dedi.

Iyimi kotumu bilemedim :)) ilk torunumu

Ay bende iyimi kotumu bilemedim yani, insalllah severek kullanacagin seyler almistir. Sen yinede gezerken begendigin seylerden al, bebis alisverisi bence cok eglenceli sonucta senin bebisin, ne istersen onu al

Bugün oğluşla kontrolümüz vardı. Doktor plesenta biraz yukarı çıkmış artık progestanı kesebiliriz dedi, çok şükür kurtuldum o ilaçtan. 20+6 dayım, 23cm 356gr olmuş minnoşum. Benim yumurtlamam geç olmuştu ama doktor süresiyle uyumlu dedi çok şükür Oda takımını Mart ayında geliyor dediler diye almıştık, bugün geliyormuş, evde mobilyalarımızı bekliyorum. Bir odayı komple boşaltıp temizledim, bitiğim. Sanırım aşırlaşmaya başlıyoruz artık. İnşallah mobilyalarımız da güzeldir Darısı isteyen herkese olsun inşallah

Aldiğim toplam kilo 11 olmus. Bebegim saglikli olsun yeter ki diyorum ama cok moralim bozuk
Benimde 9 10 degisiyo canm sklmiyo degil..boyum uzun ama yinede enine boyuna dev gibi oluyorum ben dogum zamani...tabiki saglikli olsunlar diyoruz oncelikle ama bizide skntiya sokuyo kilo simdiden nefes nefese kaliyorum azicik bisey yapsam

Kızlar sat a göre haziran annesiyim ama bebeğim iki hafta ilerden gidiyor, şimdi 20.hafta içindeyim ve 5.aylık olmuşuz doktor öyle söyledi o zaman benı de mayıs anneleri grubunuz kabul eder misiniz

Merhaba. Detayli ultason benim yaklasik 1 saat sürdü.
Ay canım ne güzel için rahat eder.ben de öyle biliyordum şok oldum. Doktorum her muayenesinde bugünkü usg ye bakan adamdan daha ayrıntılı bakıyo. Bilemedim başka yere gitsem mi ama burası da çok küçük bi yer bu hastaneden başka alternatif Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…